Co vám přijde jako nejvíc omezující?

Anonymní
29.9.24 23:11

Co vam prijde jako nejvic omezujici?

Co vam prijde jako nejvic omezujici ve vasem zivote? Vlastni nemoci? Nemoci deti? Dietni omezeni? Vysoka nemocnost?

Seslo se z toho u nas vsechno a nemuzu se rozhodnout, co vnimam jako nejhorsi :think: asi paradoxne vysokou nemocnost, protoze jednak jsou deti skoro porad doma, druhak to od nich chytam a jeste je hloupe to, ze se s nimi neda uz roky nic planovat :roll: manzelovi ale vic vadi financni narocnost diet a nemoznost skloubit dietni omezeni vsech clenu rodiny.

Co u vas?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
758
30.9.24 01:03

Omezující v cem? Brat deti jako omezení by me tedy nikdy nenapadlo. Pokud jsou casto nemocní, pak je tady i manzel, aby případně pohlidal, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16456
30.9.24 01:16
@Anonymní píše: Více

Tohle jsem teda fakt nikdy neřešila. Každá věc má v sobě i nějaký mínus :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.24 01:23

ty jsi troll? dělej, napiš že jo, protože toto cos splodila, nikdo normální snad nemůže napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
30.9.24 06:26

Z toho seznamu, dietní omezení, pro mě by tl byl problém, protože hodně jíme venku. Nemám čas na nákupy speciálních potravin a neumim vařit a ještě to kombinovat. To bych se musela odstřelit.
Dál vysoká nemocnost dětí musí být příšerně frustrující. Vím, že bych měls problém to ustát, nejsem pečující typ a vysává ˇě to.
Nejméně omezující je vlastní nemocnost, protože vím, co funguje. Vím jak ji přepráškovat. Nejlepší je Nurofen stopgrip nebo Modafen v kombinaci s coldrexem, dál určitě sinupret.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31197
30.9.24 06:41

Nemoci a urazy jsou omezujici vzdycky - pro me je nejhorsi, ze jsou obdobi, kdy se cela rodina tak sikovne strida, ze treba pul roku nic nefunguje normalne. Loni byl docela dobry rok, tak me trochu ukolebal, letos jsem fakt v jednu chvili nebyla daleko zhrouceni :?, veskera ma letosni dovolena se odehravala v duchu nejake hnusne nemoci (bud deti nebo moji) a muze zase na par tydnu vyradil uraz. Zacatkem zari jsem byla par dnu na sluzebce a tam se konecne dala trochu psychicky do kupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
30.9.24 07:25

Nemoci jsou naprd, to je jasný. Taky jsme s manželem vždycky dost zpruzelý, když nám nemoc překazí plány, ať už naše, nebo dětí. Poslední rok je to nějak často na můj vkus :? Finanční náročnost mi přijde trochu úsměvná, s tím se snad počítá, když si děti pořizuju, že třeba ne vše půjde bez potíží a bude třeba platit, ne? :nevim: Co máte za diety, že je to tak moc finančně náročné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10915
30.9.24 07:26

Ze seznamu asi nemocnost rodicu, protoze to ovlivni i zdrave deti a praci, vydelek. Omezi to celou rodinu.
Dietni omezeni pokud uz je jasne dane, tak se s tim da pocitat jak finacne, tak treba jak varit a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.24 07:41

@Dollorres co se tyce navrhovanych leku, ty konkretne u me sice potlaci priznaky nemoci, ale hrozne mi nici zaludek, tak sice muzu fungovat, ale vlastne nemuzu, kdyz po nich zvracim a boli me bricho :roll:

• Citovat
  • Upravit
6654
30.9.24 08:05

Me urcite vlastni nemoc, kterou chytnu od deti. Mam cerstve skolkove dite, takze je to u nas aktualni tema. Dokud je nemocne dite, tak sice jo, nemuze do skolky a na krouzky, ale ja muzu fungovat normalne, naopak to prinasi praci na HO a to je v te bide takova pekna pozitivni vec :mrgreen: Kdyz jsem nemocna ja, tak je to samozrejme horsi, ja normalne nefunguju, manzel taky ne, protoze musi prevzit peci o dite i domacnost i za me, no peklo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.24 08:19
@charlie.sarah píše: Více

Co je na tom nenormalniho? 8o

• Citovat
  • Upravit
6381
30.9.24 08:21

To dělá ten pseudoefedrin. Určitě pomůže se předtím najíst. Tohle je to opravdu nakopávač.
Můj přístup je hrozně špatnej, ale já svoje nachlazení nikdy neléčím, jen přecházím. A tohle je jediný na čem se to dá zvládat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.24 08:21
@vabarbora píše: Více

To ano, ale kdyz od nich rodice 80% nemoci chyti, tak to fungovani nebude nejlepsi…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.9.24 08:23
@Dollorres píše: Více

Taky nemam kdy se poradne lecit :oops:

• Citovat
  • Upravit
7221
30.9.24 10:36

Nejspíš to dietní omezení. Například celiakie. To kde pořádně seženeš jídlo které je bez lepku? Pořádně nemůžeš nikam na dovolenou. Všechno se musí hledat, zjišťovat domlouvat. Nikde se jen tak nenajíš. No a ta cena je taky trochu jinde. Doma si myslím, že to takovej problém ale mimo už je to složitější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí