Problém s Manducou - tlačí pod kolínky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
44
25.2.13 11:55

Problém s manducou-tlačí pod kolínky

Pořídila jsem manducu (zatím na zkoušku) pro svého syna (8 měsíců, 10Kg) a asi po půl hodince ho začne tlačit pod kolínky a má to tam celé zarudlé. Nosím na břiše. Máte nebo měli jste někdo stejný problém? Váhám, zda zakoupit-za ty peníze, aby ho to tlačilo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101533
25.2.13 11:57

Neměla jsem a kolem 8-9 měsíců jsem nosila dlouhodobě, třeba půl dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
25.2.13 11:59

A nesedí špatně? Třeba nakřivo? My taky nemáme problém… :nevim: Zkus strčit dovnitř ruce když už je prcek usazenej a za prdelku ještě porovnat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
25.2.13 12:02

Já mám ergo a dělá mi to samé, vůbec jí v tom nemůžu nosit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
25.2.13 12:12

Asi sedi blbe, malo vyvysena kolinka a malo zaboreny zadek :kytka: otlaky nema syn ani dcera. Mas poradne dany ten ederak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
25.2.13 12:30

Přidám se k ostatním, asi to bude posazením, já ho v tom tahala téměř do 15ti kil a v poho. Párkrát měl odřené pod koleny, ale zjistila jsem, že to bylo punčocháči, tak jsem dávala místo nich holčičí legíny - fakt jemné, a bylo po problému..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13742
25.2.13 13:00

@Joppinka a on nějak protestuje? Nebo tak usuzuješ z těch otlačených míst? Podle mně je to normální, prostě to nosítko pod kolínkem končí a dál nožička visí, tak mi přijde pochopitelné, že je tam otlak… Nosila jsem dítě v šátku na břiše dva roky a měl to taky, ale nikdy si na nic nestěžoval :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
25.2.13 14:11

Díky za rady, zkusím ho tam teda nějak posadit lépe, i když mi připadá, že sedí dobře…moc možností tam není jak ho posadit…no nenapsala jsem, že se mu to samozřejmě nelíbilo a plakal (komu by se taky líbilo s odřeninami pod kolenou) a měl to teda hodně červené-což mi normální nepřipadá, hlavně teda ne u věci za skoro 3 tisíce. Mám ještě pár dní na vyzkoušení…tak uvidíme. Myslela jsem, že bych ještě vyzkoušela to Ergo-ale jak tak čtu, tak mi asi nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
25.2.13 14:14

@Joppinka

Máte nožičky do M?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
25.2.13 14:21

Manducu jsem mela, kluk mel jen drobne otlaky.

• musel byt radne dotazeny
  • podsazeny, nohy do M

Pokud ti tam jakoby visi za stehna a podkoleni, zrejme to drhnout muze. U mne kluk vzdy zapadl horni casti hyzdi a tim se nadzvedla cela stehna. Moc nevim, jak to popsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
25.2.13 14:35

Ergo mám, je nové, malá v tom byla párkrát, a jen v tom ječí, ona není nosící typ, za tisícovku je tvé, ale dřou jí tam ty nohy stejně jak v manduce, ale to ergo lépe sedělo manželovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
6.3.13 10:55

Zkus syna pořádně posadit. Já rovnám dceru (stejné váhy v 10m), tak že jí chytnu pod kolínky a zvednu jí je a trochu poskakuji. Pěkně sjede do úvazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
8.3.13 13:27

@terinka4444 poslala jsem ti SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie