Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
No zítra se to u Dr. dozvim.Já vždycky pak čučim na netu na nějaký chytrý povídání a pak jsem na nervy.Právě jsem vyčetla, že to může být zánět ledvin nebo močáku.Takže to nechceme ani náhodou. ![]()
Jj doktor je vždycky jediná 100 procentní jistota ![]()
tak ať vám to dopadne dobře
![]()
Tak zkus dát látkovou, jestli bude taky smrdět. Já mám zkušenosti, že smrdí jednorázovka jakmile do ní načurá.
Ještě jednou díky za radu.Vyzkoušela jsem a docela mě to uklidnilo, protože byla jen pročuraná a zápach nikde.Takže mi asi budou smrdět všechny jednorázovky?nemá s tim někdo zkušenost?Třeba, který jednorázovky nesmrdí a nebo jak na to, abych nemusela dávat hadrový? ![]()
yvanovna píše:
Ještě jednou díky za radu.Vyzkoušela jsem a docela mě to uklidnilo, protože byla jen pročuraná a zápach nikde.Takže mi asi budou smrdět všechny jednorázovky?nemá s tim někdo zkušenost?Třeba, který jednorázovky nesmrdí a nebo jak na to, abych nemusela dávat hadrový?
mě smrdí všechny. některý míň, některý víc. nejhorší na smrad jsou Huggies. Docela OK jsou babylove z DM. Dej se na hadrový
zkus si něco přečíst třeba tady: http://www.latkovky.info/
Já nehci látkový
Ale jestli to jinak nepůjde, budeme muset.
určitě si něco, ale nejdříve přečtu.Ty jsi na látkových?
yvanovna píše:
Já nehci látkovýAle jestli to jinak nepůjde, budeme muset.
určitě si něco, ale nejdříve přečtu.Ty jsi na látkových?
jojo, od 5 měsíců.
yvanovna píše:to ani ne. mě spíš začali smrdět až okolo 6.m. Nevím jestli to bylo tím, že jsem odvykla na jednorázovky, nebo po zavedení příkrmů začalo něco v moči reagovat s tou naftou v plenkách.
A taky z toho důvodu?že ti smrděly plenky?
No někdy je to opravdu agresivní.Doufám, že je to opravdu jen těma plenkama.Jinak díky za rady ![]()