Problém s močí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
167
16.6.10 22:27

No zítra se to u Dr. dozvim.Já vždycky pak čučim na netu na nějaký chytrý povídání a pak jsem na nervy.Právě jsem vyčetla, že to může být zánět ledvin nebo močáku.Takže to nechceme ani náhodou. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
16.6.10 22:33

Jj doktor je vždycky jediná 100 procentní jistota :-)
tak ať vám to dopadne dobře :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
16.6.10 22:40

Určitě jo.Tak díky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
17.6.10 10:14

Tak zkus dát látkovou, jestli bude taky smrdět. Já mám zkušenosti, že smrdí jednorázovka jakmile do ní načurá.

• Citovat
  • Upravit
167
17.6.10 12:33

pravda, pravda.jdu na to, díky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
17.6.10 14:08

Ještě jednou díky za radu.Vyzkoušela jsem a docela mě to uklidnilo, protože byla jen pročuraná a zápach nikde.Takže mi asi budou smrdět všechny jednorázovky?nemá s tim někdo zkušenost?Třeba, který jednorázovky nesmrdí a nebo jak na to, abych nemusela dávat hadrový? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
17.6.10 15:43
yvanovna píše:
Ještě jednou díky za radu.Vyzkoušela jsem a docela mě to uklidnilo, protože byla jen pročuraná a zápach nikde.Takže mi asi budou smrdět všechny jednorázovky?nemá s tim někdo zkušenost?Třeba, který jednorázovky nesmrdí a nebo jak na to, abych nemusela dávat hadrový? :nevim:

mě smrdí všechny. některý míň, některý víc. nejhorší na smrad jsou Huggies. Docela OK jsou babylove z DM. Dej se na hadrový :palec: zkus si něco přečíst třeba tady: http://www.latkovky.info/

• Citovat
  • Upravit
167
17.6.10 15:49

Já nehci látkový :cry: Ale jestli to jinak nepůjde, budeme muset. :lol: určitě si něco, ale nejdříve přečtu.Ty jsi na látkových?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
17.6.10 17:26
yvanovna píše:
Já nehci látkový :cry: Ale jestli to jinak nepůjde, budeme muset. :lol: určitě si něco, ale nejdříve přečtu.Ty jsi na látkových?

jojo, od 5 měsíců.

• Citovat
  • Upravit
167
17.6.10 19:07

A taky z toho důvodu?že ti smrděly plenky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
17.6.10 19:44
yvanovna píše:
A taky z toho důvodu?že ti smrděly plenky?
to ani ne. mě spíš začali smrdět až okolo 6.m. Nevím jestli to bylo tím, že jsem odvykla na jednorázovky, nebo po zavedení příkrmů začalo něco v moči reagovat s tou naftou v plenkách. :mrgreen: :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
167
17.6.10 20:14

No někdy je to opravdu agresivní.Doufám, že je to opravdu jen těma plenkama.Jinak díky za rady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí