Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj.Chtěla bych se zeptat maminek, jestli také některá nemá zkušenosti se zapáchající močí u malého mimča.Díky za odpověd
Taky jsem to jeden čas řešila, ale nikdy jsem nepřišla na to z čeho to je. z plen? nebo moc ovocné šťávičky?
ale nebylo to pravidelné, jen občas ![]()
Myslím, že by moč neměla zapáchat. Nechala bych to vyšetřit u Dr. Na druhou stranu já bojuji s bakterií v moči u 5měsíční dcerky a moč jí teda nezapáchá, je světle žlutá, takže normálka. Přišlo se na to náhodou, když měla virozu, dr. udělala test moči a našla se brebera.
Zapáchající moč může být způsobena menším přísunem tekutin..prostě je málo naředěná. Taky jsme to mívali když prcek odmítal pořádně pít
me smrdi nektery pliny…ale strasne je z nich ta moc pak citit napr. pampers ty bily…ted nevim ktery to jsou…z tech smrdi moc uplne nehorazne.
Jé, díky za radu,Jak to koumám, tak jsem taky přemýšlela, jestli to nejsou i pleny, protože ted mám taky pampers a jedny jiný a pampersky smrdí dost:-) ![]()
šťávičky ještě nepijeme, ale možná ty pleny.Zítra jdeme k dr, tak uvidíme, ale díky
![]()
s těmi smradlavými pamperskami souhlasím. Měla jsem balík pampers z Německa a ty vůbec nesmrděly. Ty co jsem kupovala u nás, smradlavé.
Já jsem koupila v tescu ten velký balík, ze začátku nám hrozně vyhovovaly, ale teď to nemůžu ani cítit.Musím to ještě vykoumat, ale asi to bude nejspíš tím.
Jů Netoličanda jo?
já jsem z Maloviček. Tak ještě zus převařenou vodu na lžičku jestli to není tím pitím..třeba máš málo mleziva.
Ale plenkama to asi taky může být ![]()
Já vím, znám tě.Já kojim jenom v noci.Přes den mám prostě málo mlíka.Papáme Nutrilon a ještě jí dávám čajík. ![]()
Znáš jo? tak to asi vím o koho jde
a jestli pijete přes den dost asi je to opravdu plínkama ![]()
A prcek se má jinka dobře..no prcek..už neni tak malinkej
ale dobrý