Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My jsme pro morcata domecek meli vzdycky…uz jako decka a nikdy s tim problem nebyl.
@Kamča.dalmati no jak říkám moje morčata s tím broblém nemají a plísen taky ne.Jo a moje první morče nebylo vždy zalezlé v domečku naopak, když nás spatřilo okamžitě vylezlo a nechalo se hladit a chovat ![]()
@mikitaa píše:
My jsme pro morcata domecek meli vzdycky…uz jako decka a nikdy s tim problem nebyl.
no on to problém není když nezačne být morče dominantní a nebo to brát jako pouze svuj prostor. Náký morčata jsou salámisti, náký né. také to je problém když je pak zdravotní problém infekční proto že pelíšky vyvaříš, ale domek ze dřeva mužeš nechat jedině přemrznout a ani to mi nepomohlo.
@gonal a jak říkám když takle reaguje odstranila bych. Každé morče je jiné. také jeho chování v době říje se mění a proto je lepší ani na domeček neučit a naučit ho na papučku. tam má pohodlí, svoje a není to kryté aby to připomínalo noru
@Kamča.dalmatinka píše:
@gonal a asi máš dvě co?
Ne nemám dvě jedno nám umřelo v červenci a druhé jsme si pak pořídili.
Souhlas s Kamcou, ja jsem par morcat odchovala a domek nemelo ani jedno. Zkoumala jsem hodne ruznych webu o morcatech a vetsina se shodla na tom, ze bez domku si vic zvykne na lidi, coz se nam taky osvedcilo ![]()
Jinak k problemu zakladatelky, taky to vidim na zdravotni problem. Doporucuju zkontrolovat kuzi, koncetiny a zuby, pro jistotu.
Zkus tyhle stránky, holky ti určitě poradí http://www.kralici.cz/…/diskuze.asp
Holky, děkuji za každou radu, a Kamči i za fotečky! Jsem moc ráda, že jste mi poradily!
Psala jsem i na tu www stránku, tak uvidím, co mi ještě poradí! ![]()
Dobrý den máme asi 3 týdny doma morčátko staré necelé 4m, bylo od chovatelky ošetřené adwocatem, zjistíla jsem mu na hřbetě u zadečku malou lysinku a asi ho sem tam svědí, nadskakuje a sem tam se tam poškrábe nebo pokouše, ale krev tam nemá. jednu dobu po příjezdu sedával pod napaječkou a kapala na něho voda, napaječku jsem přemístila. Napadlo mě jestli se mu to místečko nemohlo vysušit z té vody s celaskonem a následkem ho svědit, nebo to je svrab nebo plíseň nevím myslela jsem že po ošetření adwocatem by svrab chytit neměl. Děkuji za rady Lucka