Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@trinitka taky mi to obcas dela (beco) a to ji mam rok, a delala to i baumatic,tak jsem zvedava na odpovedi..
Tuhle značku nemam, ale napadlo mi jestli tam nemáš něco ucpáno, když to svítí a ani neubývá ![]()
@Kriss Tina jo to je mozne,me teda ubyva a nekdy sviti i po naplneni i par myti,asi nez si to uvědomí,ze uz to tam je..ale je to divny ![]()
Ahoj, plasty vůbec do myčky nedávám. Kontrolka svítí už nějakou dobu a vůbec nezhasla. Taky si myslím že to bude někde ucpané. Ještě počkám jestli my někdo něco neporadí a pak uvidím. Děkuji ![]()
Ahoj,nevíte někdo jak často se má měnit přívodní hadice k myčce? Vše udržujeme prostředky jak můžeme,ale někdy je nádobí nedomyté…Myčka je stará cca 4 roky a možná je ten filtr na hadici zanesený… Nevím… Děkuji za odpovědi ![]()
@dankajirka píše:
Ahoj,nevíte někdo jak často se má měnit přívodní hadice k myčce? Vše udržujeme prostředky jak můžeme,ale někdy je nádobí nedomyté…Myčka je stará cca 4 roky a možná je ten filtr na hadici zanesený… Nevím… Děkuji za odpovědi
přívodní hadici jsem neměnila nikdy a to už mám několikátou myčku. čistím filtr, čas od času projedu myčku naprázdno s čističem.
Čističe samozřejmě používám,ale myslím filtr na přívodní hadici…
@dankajirka píše: Čističe samozřejmě používám,ale myslím filtr na přívodní hadici…
myslím, že za neumyté nádobí filtr na přívodní hadici nemůže. pokud by se zanesl, tak by myčka prostě nenapouštěla a hodila by error.
Zdravím, potřebovala bych poradit s myčkou, mám myčku Whirpool ADG 6240 fd a při spuštění programu začne zespodu na obouch stranách vepředu kapat voda, myslela jsem,že je to tesněním tak jsme ho vyměnili,ale bohužel pořád voda kape, za ten program nakape asi pulka malé mističky, a taky má takový trochu jiný zvuk než dřív, nemáte někdo zkušenost?nevíte někdo,jestli by to mohlo být třeba čerpadlo?jde mi o to,jestli má cenu volat vubec opraváře, díky