Problém s očkom

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
17.7.12 07:40

problém s očkom

Ahoj mamky, dnes ráno sa malá normálne zobudila a pozerala na mňa z postielky, smiala sa, pak spod vankúša vytiahla flašku a pila(to už som nevidela),jak dopila otvorila oči, jedno ju asi velmi zabolelo, alebo si tam niečo pichla(flašku?)alebo jej tam niečo spadlo, utekala som do kupelne jej to oplachnut studenou vodou, ale očko mala stale zavrete, skúšala otvoriť ale velmi ju to bolelo. Tak som ju dala spať, mala oči zavrené a zaspala, potom s aobudila a zase ho otvárala, už ho dokazala mať otvorené, snažila som s aju zabaviť, ale očko si stale mnula.pak vyzeral že dobrý, oko len červené ale po pol hodine zase, nechce ho otvoriť, asi ju to fakt štíúpe bolí, nemám šancu prakticky sa jej do očka pozreť, má ho zatnuté len občas trošičku otvorí a plače. mám utekať k dr, či ešte čakať, či sa jej to vyslzí, alebo to bude už lenm podráždené? Som tak bezradná, neviem ako jej pomôct, ani septonex nedokážem nakapať, mi neotvorí očko..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1928
17.7.12 07:44

Na nic bych nečekala a vyrazila k lekari snad to nebude nic važneho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
17.7.12 07:54

Mohl by to být třeba zánět spojivek. A to je bolest fakt nehezká. Měla jsem ho jednou a bála jsem se, že už na oko neuvidím, jak mě v něm pálilo a řezalo. Oko se vůbec nedalo otevřít. Určitě na nic nečekej a rychle utíkej k doktorovi ;)
Držím palce, ať má maličká očíčko brzy v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TKJ
277
17.7.12 09:09

Asi fakt poletíme teda :-(. Ted už s ním pekne pozerá, len ho má menšie a červené a slzí jej, ale aspoň už pozerá..ach jo, to su starosti. sem sama doma s tromi malými deťmi(rok, dva aj pol a 4)tak to bude zase výprava. Ďíky holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí