Problém s pletí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.11.14 09:29

@wildcat8 po tom laseru mas plet uz stále ok? a mas plet suchou nebo mastnou?

• Citovat
  • Upravit
522
8.11.14 09:47

Mně se osvědčila kosmetika Avene. Používám mycí gel pro problematickou pleť, micelární vodu, lehký hydratační krém a hydratační masku. Nedoporučuju požívat takové ty krémy určené přímo na aknózní pleť, které mají mít „matující“ účinek. Ty totiž pleť hrozně vysušují a ta má potom tendenci se mastit ještě víc. Paní v lékarně mi právě doporučila ten lehký hydratační a musím říct, že je super. Pleť nemám vysušenou, ale ani neucpává póry. Používám ho i jako podklad pod makeup a je perfektní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2071
8.11.14 09:58

@mofiz ahoj tak já mám taky problém s pletí a chodím na kožní už asi dva roky :roll: vždycky tak jednou za půl roku. Kožařka mě říkala že ty rozšířené póry jsou vrozené a kanálky v nich jsou užší a proto se v nich ucpává kožní maz a pak vzniká akné. No řekla mě že se to dá vyřešit antikoncepcí ale ta že problém nevyléčí ale je to jen dočasné řešení. navíc zanedlouho bych chtěla začít plánovat druhé mimčo takže do antikoncepce se mě nechce, ale v minulosti mě fakt pomohla. Stejně tak je to s krémy které mě předepisuje. Měla sem jich už snad tři a žádný nepomáhal na což mě řekla že každému sedne něco jiného a těch přípravků se musí vyzkoušet více než najdeme ten který pomůže :nevim:.Teď mám nově duac gel a mám pocit že zabírá :) Je to antibiotický krém. Být tebou tak si na kožní zajdu ať ti předepíše taky nějaký krém. Třeba zrovna natrefíte na ten který ti pomůže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
8.11.14 10:48

Já pužívám českou kosmetiku for life & madaga (není to reklama :D ) na jejich stránkách si můžeš objednat zdarma až 3 vzorečky :) mě pomáhá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí