Problém s pletí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3542
26.8.11 16:08

problém s pletí

Mám celkme problém s pletí… kupuji si běžnou kosmetiku a příjde mi, že se mi neutále zhoršuje.. Ať si kupuji regenerační krémy, hydratační, používám masky, mléka, tonika.. mám příšerně rozšířené pory a ty se mi neustále ucpávají. Jsem z toho celkem nešťastná, do toho se mi dělají milia.. takže jedno lepší jak druhé. Už přemýšlím i nad tím, zda si nemám dojít na kožní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3951
26.8.11 16:16
mofiz píše:
Mám celkme problém s pletí… kupuji si běžnou kosmetiku a příjde mi, že se mi neutále zhoršuje.. Ať si kupuji regenerační krémy, hydratační, používám masky, mléka, tonika.. mám příšerně rozšířené pory a ty se mi neustále ucpávají. Jsem z toho celkem nešťastná, do toho se mi dělají milia.. takže jedno lepší jak druhé. Už přemýšlím i nad tím, zda si nemám dojít na kožní

jestli ti nepomáhají běžné přípravky, tak už ti jedině zbývá kožní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
26.8.11 16:23

doporučuju Biodermu, řada pro problematickou pleť, mě pomohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
26.8.11 16:31

Buď navštívit dobrou kosmetičku nebo fakt kožní. Ty milia odstraní zase jedině oni, musí se propíchnout. Možná by bylo lepší jednou měsíčně navštívit kosmetičku na ošetření a pleť se vzpamatuje, pokud to finance dovolí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
26.8.11 16:31

mě pomáhají konopné masti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
26.8.11 16:32

holky no na kosmetiku se chystám.. finančně mi to je povoleno.. jen časově do ted nebyl, kdo by pohlídal dceru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
26.8.11 16:38

Já si myslím, že póry se tvoří na mastné pleti, snad se nepletu, tak ty hydratační krémy a mléka bych asi moc nepoužívala. Nevím, co používáš za značky, ale mně se nepotvrdilo, že čím dražší, tím lepší. Používám krémy českého výrobce za výbornou cenu a maximální spokojenost. Je ale pravda, že já měla vždycky pleť bez problémů a spíše suchou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
26.8.11 16:39

Já měla krémy jak dražší, tak třeba kosmetiku vichy a podobně.. takž oravdu jsem na tom nešetřila a změna nic moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
26.8.11 16:44

Jestli máš problém spíš s těmi póry, tak by to chtělo více čistit a něco, aby se zatáhly. V krému to nejspíš nebude, pokud nemáš vyloženě vrásky. Chce to prostě nějak promašťovat, jen aby se nevytvořily. Já sama mám taky póry (asi jako většina) na nose a ty si jednou týdně vymačkám, občas použiju pleťový peeling od Freeman a je to perfektní. A každý večer mažu krémem (na suchou pleť). Je to kosmetika od Barekol a je přírodní. Mají i měsíčkové, sedmikráskové atd. krémy, které jsou určené na smíšenou a mastnou pleť. Ale jestli ti nevyhovuje žádná kosmetika, buď jsi špatně zvolila krémy a nebo by bylo dobré zkusit tu kosmetičku a chodit na čištění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
26.8.11 17:07

já bych si dovolila oponovat - mastná pleť se nepromašťuje, ale hydratuje, takže hydratační lehkýkrém ano. Jinak nic agresivního s alkoholem, co hodně odmastí, pleť se pak snaží to rychle dohnat a je mastná ještě víc

já mám problémy s pletí spojené s hormonama, kolem menstruace je to hnus, někomu vadí i sladké a tučné jídlo, pravidelná kosmetika by mohla pomoct

Příspěvek upraven 26.08.11 v 17:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
26.8.11 17:30

ja sem si s pleti uzivala svoje taky, no a v tehu to dosahlo vrcholu, ze sem si rekla dost…kozni mi porad psal jen masticky a zynerit, vcelku zabral ale jen docasne. No a pak sem si zasla na biostimulacni laser (jako jediny se da delat i v tehu), byla sem na nem asi 6× ted presne nevim a do toho mi pani tam doporucila kosmetiku od biodermy, mam pletovku a krem plus takovy gel a vrele doporucuju. Je sice drobet drazsi, ale ve finale stokrat levnejsi nez moje marny pokusy s levnejsi kosmetikou. Takze jak uz tady bylo zmineno - za me bioderma! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
26.8.11 17:38

Já ale můžu k tomu napsat, čím více člvoěk na sebe paplá, tak je to horší :think:
Taky v dobré víře, jsem si koupila masku, nějaký pieling, a začala jsem si občas váat masku, občas pieling a bylo to horší…
Já mám pouze odličovací mléko, vodu- na oči a mastím se obyč Niveu..
Ty drahé krémy mě celkově přijdeou hodně voňavé, přeparfemované.. Avon, Oriflein, ani nemluvím, ale to je věc názoru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
26.8.11 17:38

a můžeš ten laser popsat?jak to funguje, kolik to stojí, kdy se to používá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
26.8.11 17:40

jinak mě osobně nejvíc jako čistící maska přijde klasická droždí.. Zdá se mi, že ani kupované tak nevyčistí a hlavně nepodraždí plet, Černé tečky jsou pěkně nenásilně vytlačit, pomalu sami..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
26.8.11 17:45

probihalo to tak, ze sem dvakrat do tydne dojizdela do kosmetickeho centra, kde me na 20 minut polozila na lehatko, predtim vycistila plet a pak na me pustila ten laser (takova lampa co ti blika na oblicej), ruda sem pak byla jako indian a chodila jsem tam cca mesic?takze vlastne celkem spis 8×…jedno to sezeni me stalo 500Kc, vim, nic levnyho ale proste sem to pro sebe musela udelat, uz sem byla protivna s tim jak sem porad nadavala :) ucinek se teda dostavil pak az asi za dva mesice a to urcite jeste tim ze sem to podporila tou biodermou. A peelingy nedoporucuju, roznasi jeste vice ty pory a taky sem zastance toho, cim mene, tim lepe…rano a vecer otrit tou pletovkou a namazat kremem a hotovo..joo a je to lepsi asi na zimu ten laser no, tak nevim nevim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí