Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojky!
Mamči, nemůžu nikde na netu najít opalovací krém pro děti od Weledy s vyšším UV faktorem než 20. Existuje vůbec nějaký takový přípravek od Weledy? Nebo jakou máte zkušenost s tou „dvacítkou“? Stačí na roční mimčo v tuzemsku? Díky moc za rady.
Myslím, že Weleda nějak ty krémy přečíslovávala podle nových norem. Podle mého názoru 20 stačí, navíc při letošním létě ![]()
AnastazieB píše:
Myslím, že Weleda nějak ty krémy přečíslovávala podle nových norem. Podle mého názoru 20 stačí, navíc při letošním létě
Se má vrátit léto z teplých krajů, jsem slyšela
. Měli jsme UV f. 50 a to mi právě přišlo taky dost na naše poměry a počasí (ale nebyla to Weleda a už jsme ho vypatlali).
já teda i v našich podmínkách mažu faktorem 50 obě děti (10 měsíců a 5 let). dvacítkou se nemažu ani já…
nozu píše:
já teda i v našich podmínkách mažu faktorem 50 obě děti (10 měsíců a 5 let). dvacítkou se nemažu ani já…
Též používám jeden na sebe i na děti, faktor 50 a spokojenost, už druhým rokem nevím co to jsou spáleniny od sluníčka ![]()
Petule, a jak se přesně jmenuje ten krém nebo co od Weledy používáte a kolik stojí? Díky.
Tak to netuším, ale doporučily mi ho 2 kamarádky a naše dětská taky. ![]()
Weleda je přírodní kosmetika, neobsahuje konzervanty, barviva, parfémy. Navíc má pouze minerální filtry, ne chemické. Já jsem si myslela, že Weleda už opalovací krém nenabízí. Já používám Laveru pro děti, faktor 20. Na sluníčko cíleně nechodíme, ale kdž třeba jdeme ven, tak namažu.