Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
holky prosim vas… koupila jsem si voskove pasky na nohy a po dloooooooooooohem premylseni sem zacala trhat
![]()
dosla sem az k oblasti bikin a skubla jsem .. bolest jak svina ale chtela bych se zeptat jestli , ktera z vas to pouziva si dava pasky aj smerem k zadecku,,,,,, to me opravdu nebavi porad holit a holit tak sem si rekla ze to odtrhnu ale ten strach
![]()
zkusila ste to nektera??
dekuji holky za odpovedi zatim pa ja du pokraacovat v depilaci ![]()
jsi odvážné děvče, zrovna dneska jsem si pouštěla video z brazilské depilace voskem a úplně se z toho orosila…zkoušela jsem třísla depilátorem a málem jsem se pos.ala a taky se mi párkrát špatně napnutá kůže do toho strojku zachytila..no takže zatím zůstávám zbaběle u žiletky, kdybych už to udělala voskem, tak asi všechno, když už tak už. pokud bych neomdlela u prvního stržení ![]()
proužek pod nosem zvládám, jsem hrdinka
![]()
ale já bych tak ráda neměla chlupy v tříslech, ta žiletka je na dvě věci, ale zase zemřít při depilaci ![]()
no já právě taky zvládám jen proužek pod nosem, zbytek jistí žiletka
![]()
Já jednou málem při depilaci třísel zemřela, a to jsem si nechávala dělat od kosmetičky! Nikdy více a už vůbec ne vlastnoručně
. Bych netrhla…
Když si mám vytrhnout jen jediný chloupek z obočí, tak moje prsty pinzetu pokaždý povolí. ![]()
Tohle bych dala leda pod sedativama. ![]()
Já si trhám chloupky epilátorem jak pod paží tak v tříslech. Bolelo to jen napoprvé napodruhé. Nebo když to flákám a mezitím použiju jen žiletku. Pak už jsou oslabené a nebolí to.
Ale jestli jsem správně pochopila to „místo k zadečku“ tak tam to teda nedám.
Pokud to trhneš tak zasloužíš medaili za odvahu ![]()
Aladina píše:
Když si mám vytrhnout jen jediný chloupek z obočí, tak moje prsty pinzetu pokaždý povolí.
Tohle bych dala leda pod sedativama.
ted jsem narazil na zajímavé řešení. Depilace laserem, nebo IPL. například tady:
www.depilacenatrvalo.cz
a prej to nebolí. Mohlo by to být řešení voskových pásků.
spíš bych se zeptal, používáte VEET? A případně máte s tím nějaké problémy, viděl jsem že už to nadělalo i paseku.
Jrk píše:
ted jsem narazil na zajímavé řešení. Depilace laserem, nebo IPL. například tady:
www.depilacenatrvalo.cz
a prej to nebolí. Mohlo by to být řešení voskových pásků.spíš bych se zeptal, používáte VEET? A případně máte s tím nějaké problémy, viděl jsem že už to nadělalo i paseku.
jasně, že laser je řešení, ale drahé jak prase
já pod nosem používám veet, který nastříhám na potřebnou velikost, mám supercitlivou pokožku a neudělalo mi to nikdy nic
tak nakonec sem okoli zadku nedala ![]()
stacili me trisla
![]()
jo pouzivam weet, aj pod nos aj … to uz sem si zvyjúkla delat casto aj bez kosmeticky
ale stehna po prve ![]()
jinak dekuju za docela vtipne odpovedi
![]()