Voskové pásky na nohy

24603
11.8.11 20:13

voskove pasky na nohy

holky prosim vas… koupila jsem si voskove pasky na nohy a po dloooooooooooohem premylseni sem zacala trhat :-( :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :cert:
dosla sem az k oblasti bikin a skubla jsem .. bolest jak svina ale chtela bych se zeptat jestli , ktera z vas to pouziva si dava pasky aj smerem k zadecku,,,,,, to me opravdu nebavi porad holit a holit tak sem si rekla ze to odtrhnu ale ten strach :mrgreen: :mrgreen:
zkusila ste to nektera??
dekuji holky za odpovedi zatim pa ja du pokraacovat v depilaci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17629
11.8.11 20:29

jsi odvážné děvče, zrovna dneska jsem si pouštěla video z brazilské depilace voskem a úplně se z toho orosila…zkoušela jsem třísla depilátorem a málem jsem se pos.ala a taky se mi párkrát špatně napnutá kůže do toho strojku zachytila..no takže zatím zůstávám zbaběle u žiletky, kdybych už to udělala voskem, tak asi všechno, když už tak už. pokud bych neomdlela u prvního stržení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
11.8.11 20:33

ty jo, to bych nedala, mě stačí proužek pod nosem :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
11.8.11 20:35

proužek pod nosem zvládám, jsem hrdinka :mrgreen: :lol:
ale já bych tak ráda neměla chlupy v tříslech, ta žiletka je na dvě věci, ale zase zemřít při depilaci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
11.8.11 20:36

no já právě taky zvládám jen proužek pod nosem, zbytek jistí žiletka :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.8.11 20:43

Já jednou málem při depilaci třísel zemřela, a to jsem si nechávala dělat od kosmetičky! Nikdy více a už vůbec ne vlastnoručně :poblion: . Bych netrhla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
11.8.11 20:48

Když si mám vytrhnout jen jediný chloupek z obočí, tak moje prsty pinzetu pokaždý povolí. :-)
Tohle bych dala leda pod sedativama. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
11.8.11 21:00

Já si trhám chloupky epilátorem jak pod paží tak v tříslech. Bolelo to jen napoprvé napodruhé. Nebo když to flákám a mezitím použiju jen žiletku. Pak už jsou oslabené a nebolí to.
Ale jestli jsem správně pochopila to „místo k zadečku“ tak tam to teda nedám.
Pokud to trhneš tak zasloužíš medaili za odvahu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
11.8.11 21:02
Aladina píše:
Když si mám vytrhnout jen jediný chloupek z obočí, tak moje prsty pinzetu pokaždý povolí. :-)
Tohle bych dala leda pod sedativama. :mrgreen:
:palec: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jrk
494
12.8.11 09:47

ted jsem narazil na zajímavé řešení. Depilace laserem, nebo IPL. například tady:
www.depilacenatrvalo.cz
a prej to nebolí. Mohlo by to být řešení voskových pásků.

spíš bych se zeptal, používáte VEET? A případně máte s tím nějaké problémy, viděl jsem že už to nadělalo i paseku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
12.8.11 10:46
Jrk píše:
ted jsem narazil na zajímavé řešení. Depilace laserem, nebo IPL. například tady:
www.depilacenatrvalo.cz
a prej to nebolí. Mohlo by to být řešení voskových pásků.spíš bych se zeptal, používáte VEET? A případně máte s tím nějaké problémy, viděl jsem že už to nadělalo i paseku.

jasně, že laser je řešení, ale drahé jak prase
já pod nosem používám veet, který nastříhám na potřebnou velikost, mám supercitlivou pokožku a neudělalo mi to nikdy nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
12.8.11 11:33

tak nakonec sem okoli zadku nedala :mrgreen:
stacili me trisla :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:
jo pouzivam weet, aj pod nos aj … to uz sem si zvyjúkla delat casto aj bez kosmeticky :mrgreen: ale stehna po prve :cert:
jinak dekuju za docela vtipne odpovedi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast