Problém s pračkou - nečistoty

157
2.6.22 21:36

Problém s prackou - nečistoty

Ahoj, dnes se mi stalo, že po vyprání je pradlo celé špinavé, jakoby zaprášené od prachu z textilií ( prach je barevný). Taktéž pračka. Koupila jsem Savo na vyčištění pračky, myslíte, že to bude stačit? Nebo v čem je problém? Pokažená pračka? Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21629
2.6.22 21:43

Než použiješ to Savo na čištění, tak vyčistí všechny filtry a odtokové hadice. No a uvidíš. Mě se teda nikdy nic podobného nestalo, ale brala bych to jako první pokus a pak případně volala opraváře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
2.6.22 23:32

@Maminkaha a nemelas tam neco chlupateho? Ja bych kompletne vycistila pracku (guma, hadice, cerpadlo). Pak treba 2× vyprat s cisticem na 90°C. Chlupy se odstrani nejlip v susicce. Nebo do pracky prodavaji chytace chlupu-zmolku. Jinak jsem cetla, ze je dobre do pracky hodit cistou houbicku na nadobi, ze to pochyta chloupky.
Pak jeste rada, ktera ti uz asi nepomuze-pokud mam neco s chloupkama, tak to peru v sacku-ostatni veci se ti tak neochlupati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
3.6.22 05:40

@kateka.1 byla tam flanelové košile, ale tu už jsem prala mockrát a nebyl s tím problém. Vyprala jsem vcechno prádlo znovu bez té košile a je to stejně špinavé. Dnes zkusím ten čistič a uvidim, sušičku nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21629
3.6.22 06:44

@Maminkaha ono hlavně ty cucky budeš z prádla dostávat velmi špatně. to se jen tak nevypere. Já jsem jednou takový kousek musela vzít válečkem na čištění oblečení. A to jsem to prohnala i sušičkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
3.6.22 17:46

@Maminkaha z toho pradla to uz „nevyperes“ ja jsem to stejne jak @nozu brala po uschnuti valeckem. Ale tu pracku bych vyprala s tema houbickama naprazdno, at se ti to nestane priste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
3.6.22 18:15

Vyčistila jsem pracku Savem na 90 st., vyprala jsem jednu várku prádla, přidala jsem ubrousky na chytání nečistot, ubrousky i prádlo jsou čisté. Akorát nemám odvahu tam dát to špinavé prádlo, litá z něho prach. Nejspíše to zkusím vyprasit, pak vymáchat ve vaně a pak možná do pračky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí