Problém s příjmením

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
pet p
25.6.18 13:48

Leticie? Tak je vidět, že chcete hodně neobvyklé jméno. Ale je to opravdu nutné? Já osobně bych se tak jmenovat nechtěla :-(
Naopak mi přijde, že v těch úplně obyčejných jménech je daleko větší krása.
Chce to trošku odstup. Když se nad tím pořád přemýšlí, tak člověk víc a víc kombinuje, obyčejné se mu zdá moc obyčejné, neobyčejné málo neobyčejné…
Každopádně ať vyberete cokoli, klidně „nejobyčejnější“ jméno, bude to vaše jedinečné mimčo a špatně nevyberete určitě :-)

• Citovat
  • Upravit
573
25.6.18 13:53
@Nikca_Kad píše:
Samozřejmě je to na Vás, ale je vidět, že chcete trošku cizejší jméno. Ale co klasické české jméno, a místo Terry čistě Tereza ? :) .. Zní i dobře Tereza Klusová a co se týče kluka tam ten Max nezní moc dobře, je to trošku pro striptéra jak psali výše… Samozřejmě rozhodnutí je jen na Vás :)

Pro striptérka ? Asi překlep že ? ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.18 13:54
@pet p píše:
Leticie? Tak je vidět, že chcete hodně neobvyklé jméno. Ale je to opravdu nutné? Já osobně bych se tak jmenovat nechtěla :-(
Naopak mi přijde, že v těch úplně obyčejných jménech je daleko větší krása.
Chce to trošku odstup. Když se nad tím pořád přemýšlí, tak člověk víc a víc kombinuje, obyčejné se mu zdá moc obyčejné, neobyčejné málo neobyčejné…
Každopádně ať vyberete cokoli, klidně „nejobyčejnější“ jméno, bude to vaše jedinečné mimčo a špatně nevyberete určitě :-)

Děkuju :) asi musím opravdu na chvíli přestat vymýšlet bůh ví co :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikca_Kad
25.6.18 14:10

@Kissminka Nene, ve spojení Max Klus :) … Věřím, že vyberete dobře a bude Vám mimčo dělat radost :)

• Citovat
  • Upravit
7740
25.6.18 14:17
@Nikca_Kad píše:
@Kissminka Nene, ve spojení Max Klus :) … Věřím, že vyberete dobře a bude Vám mimčo dělat radost :)

já ale psala sprinter :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.18 14:18

@Holka-z-města tak řeknete že vy i manžel napíšete tři jména, která se vám nejvíc líbí nehledě co se líbí druhému a pokud se shodnete máte jasno a nebo to nechte až po porodu až miminko uvidíte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikca_Kad
25.6.18 14:25
@Fíková píše:
já ale psala sprinter :lol:

Nevadí :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
484
25.6.18 15:37
@Holka-z-města píše:
Noel a Noah - to jsme měli na seznamu jako první, ale jak by se na ně volalo? Aby s tím neměli problémy např ve školce.
Tamara se mi dost líbí :palec:

Tamara Klusová - to by vypadalo, jako že jste se nechali inspirovat manželkou Tomáše Kluse :think:
Jinak souhlasím s ostatními. Nemáte žádné exotické příjmení, proto se k němu hodí v podstatě jakékoliv ne moc exotické jméno. Pro kluka bych volila trochu delší, stačí aspoň dvouslabičné. Pro holku může být i krátké, protože to -ová to prodlouží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
25.6.18 18:17
@Celeste97 píše:
Pojmenujete Alfred, Josefína a Jenovéfa :mrgreen: jako slavný zpěvák :roll:
:potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
25.6.18 21:49
@Holka-z-města píše:
@Janina81
Děkuji, asi jsem mohla zmínit, že máme rodinu v Americe, tak proto mě to táhne pryč od Českých jmen :think:

A co treba neco co neni az tak exoticke, ale zaroven ne tradicni ceske, kdyz te to thane k te cizine :)
Treba Olivia/Olivie Klusova, Bella/Belinda Klusova, Jasmina/Jasmine Klusova, Karin, Ester, Scarlet/Skarlet, Evelyn, Nina, Talia, Tilly,

Klucici mne moc nenapadaji. Ten Maxim Klus mi zni docela dobre a muzete mu rikat Max, jak jsi puvodne chtela. Bruno Klus? Oliver, Albert, Alfred(Alfie), Rafael, Kristian.

Hodne stesti s vyberem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.6.18 23:31

A co třeba Theodor a Valentýna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.18 08:58

Terezie- nenásilné spojení Terry a Leticie. Jinak, šla bych do delšího jména klidně trochu “exotického” (méně davaneho) typu Izabela, Valentýna, Amélie/ Amálie, Berenika. U chlapečka mě hned napadl Benjamin :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze