Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Nikca_Kad píše:
Samozřejmě je to na Vás, ale je vidět, že chcete trošku cizejší jméno. Ale co klasické české jméno, a místo Terry čistě Tereza ?.. Zní i dobře Tereza Klusová a co se týče kluka tam ten Max nezní moc dobře, je to trošku pro striptéra jak psali výše… Samozřejmě rozhodnutí je jen na Vás
Pro striptérka ? Asi překlep že ? ????
@pet p píše:
Leticie? Tak je vidět, že chcete hodně neobvyklé jméno. Ale je to opravdu nutné? Já osobně bych se tak jmenovat nechtěla
Naopak mi přijde, že v těch úplně obyčejných jménech je daleko větší krása.
Chce to trošku odstup. Když se nad tím pořád přemýšlí, tak člověk víc a víc kombinuje, obyčejné se mu zdá moc obyčejné, neobyčejné málo neobyčejné…
Každopádně ať vyberete cokoli, klidně „nejobyčejnější“ jméno, bude to vaše jedinečné mimčo a špatně nevyberete určitě
Děkuju
asi musím opravdu na chvíli přestat vymýšlet bůh ví co ![]()
@Kissminka Nene, ve spojení Max Klus
… Věřím, že vyberete dobře a bude Vám mimčo dělat radost ![]()
@Nikca_Kad píše:
@Kissminka Nene, ve spojení Max Klus… Věřím, že vyberete dobře a bude Vám mimčo dělat radost
já ale psala sprinter ![]()
@Holka-z-města tak řeknete že vy i manžel napíšete tři jména, která se vám nejvíc líbí nehledě co se líbí druhému a pokud se shodnete máte jasno a nebo to nechte až po porodu až miminko uvidíte ![]()
@Holka-z-města píše:
Noel a Noah - to jsme měli na seznamu jako první, ale jak by se na ně volalo? Aby s tím neměli problémy např ve školce.
Tamara se mi dost líbí
Tamara Klusová - to by vypadalo, jako že jste se nechali inspirovat manželkou Tomáše Kluse ![]()
Jinak souhlasím s ostatními. Nemáte žádné exotické příjmení, proto se k němu hodí v podstatě jakékoliv ne moc exotické jméno. Pro kluka bych volila trochu delší, stačí aspoň dvouslabičné. Pro holku může být i krátké, protože to -ová to prodlouží.
@Holka-z-města píše:
@Janina81
Děkuji, asi jsem mohla zmínit, že máme rodinu v Americe, tak proto mě to táhne pryč od Českých jmen
A co treba neco co neni az tak exoticke, ale zaroven ne tradicni ceske, kdyz te to thane k te cizine ![]()
Treba Olivia/Olivie Klusova, Bella/Belinda Klusova, Jasmina/Jasmine Klusova, Karin, Ester, Scarlet/Skarlet, Evelyn, Nina, Talia, Tilly,
Klucici mne moc nenapadaji. Ten Maxim Klus mi zni docela dobre a muzete mu rikat Max, jak jsi puvodne chtela. Bruno Klus? Oliver, Albert, Alfred(Alfie), Rafael, Kristian.
Hodne stesti s vyberem.
Terezie- nenásilné spojení Terry a Leticie. Jinak, šla bych do delšího jména klidně trochu “exotického” (méně davaneho) typu Izabela, Valentýna, Amélie/ Amálie, Berenika. U chlapečka mě hned napadl Benjamin ![]()
Leticie? Tak je vidět, že chcete hodně neobvyklé jméno. Ale je to opravdu nutné? Já osobně bych se tak jmenovat nechtěla

Naopak mi přijde, že v těch úplně obyčejných jménech je daleko větší krása.
Chce to trošku odstup. Když se nad tím pořád přemýšlí, tak člověk víc a víc kombinuje, obyčejné se mu zdá moc obyčejné, neobyčejné málo neobyčejné…
Každopádně ať vyberete cokoli, klidně „nejobyčejnější“ jméno, bude to vaše jedinečné mimčo a špatně nevyberete určitě