Problém s registrací covid očkování

150
29.3.22 22:09

Problém s registrací covid očkování

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli jste se někdo nesetkal s něčím podobným a jak jste případně řešili?
V prosinci 2021 jsem se registrovala na covid očkování, jenže termíny v Plzni byly rychle pryč, tak jsem registraci zrušila. Udělala jsem novou registraci jinde, jenže než přišel termín, tak jsme se stěhovali.
Od stěhování jsou to tři měsíce, třikrát jsem volala na covid linku, třikrát byla udělaná nová registrace přímo s nimi po telefonu.
Naposled když jsem volala 22.2., tak mi tam jedna - strašně příjemná ještě k tomu - paní řekla, že tam žádnou registraci z ledna nevidí, přitom mi potvrzení o úspěšné registraci z 25.1. Přišlo. Nedokázala mi vysvětlit ani kde je chyba. No takže se udělala další registrace. Je to pět týdnů a stále nic.
Setkal jste se někdo s něčím podobným? Očkování potřebuji kvůli dovolené a fakt nevím už co dělat. Samozřejmě zítra tam volat budu, ale fakt už nevím, co s tím. Když jsem se ptala, jestli by nebylo lepší, jít rovnou někam do očkovacího místa bez registrace, tak mi bylo řečeno, že pokud je s tím nějaký problém v systému, tak že by to bylo asi zbytečné. Tak už fakt nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6484
29.3.22 22:29

Já jsem nemohla přihlásit mažela… měl nějaký probloém s telefonním číslem a ani po telefonátu se to nevyřešilo. Takže jsem si říkala, že zajdeme do centra bez registarce. Ale do té doby jsme covid stihli chytit.
Myslím, že když půjdeš bez registarce tak že se nic nestane :nevim: je to jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
29.3.22 22:29

No a oni tě tedy přeregistrovali? Jakože na jiné místo?

Ono totiž docela trvá než mají volný termín, zvlášť mimo ty velká očko centra.
Teď spíš, než se jim nasbírá dost lidí, aby 5 z těch 6 dávek nevyhodili…

Otázka je, kdy tě přepsali jinam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1608
29.3.22 22:37

Ne, to jsem se v Plzni nesetkala, byla jsem na Denisově nábřeží, první dvě registrace loni, třetí letos v lednu a to už brali i bez registrace. Myslím, že tam očkují bez registrace i teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
29.3.22 22:39
@alejandra píše:
Já jsem nemohla přihlásit mažela… měl nějaký probloém s telefonním číslem a ani po telefonátu se to nevyřešilo. Takže jsem si říkala, že zajdeme do centra bez registarce. Ale do té doby jsme covid stihli chytit.
Myslím, že když půjdeš bez registarce tak že se nic nestane :nevim: je to jedno

Mě právě pokaždé přišlo potvrzení o úspěšné registraci, proto nechápu, kde je ta chyba. 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
29.3.22 22:41
@KeckaJ píše:
No a oni tě tedy přeregistrovali? Jakože na jiné místo?

Ono totiž docela trvá než mají volný termín, zvlášť mimo ty velká očko centra.
Teď spíš, než se jim nasbírá dost lidí, aby 5 z těch 6 dávek nevyhodili…

Otázka je, kdy tě přepsali jinam?

Ano, zrušili registraci a udělali novou. Pokaždé mi přišlo i potvrzení do SMS, že registrace byla úspěšně provedena.
Navíc to nejsou registrace na konkrétní místo, nikdy se mě neptali kam přesně, jen jsem řekla adresu. 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
29.3.22 22:42
@alun-ka píše:
Ne, to jsem se v Plzni nesetkala, byla jsem na Denisově nábřeží, první dvě registrace loni, třetí letos v lednu a to už brali i bez registrace. Myslím, že tam očkují bez registrace i teď.

No já v Plzni už čtvrt roku nebydlím 😅 stěhovali jsme se pryč, teď řeším čtvrt roku registraci jinde a furt nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
29.3.22 22:53

No ale ty se musíš zaregistrovat na konkrétní místo. Jinak ti samozřejmě nic z konkrétního místa nepřijde.
Taky můžeš zkusit obvodního, jestli ještě očkují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
29.3.22 23:05

@Katies1104 No jo, ale ty musíš mít místo, kde chceš být očkovaná. Z toho místa ti pak pošlou ten pin 2 ve chvíli, kdy pro tebe budou mít dávku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
29.3.22 23:09

Nikdy jsme se nikam neregistrovali a třikrát šli nablind do očkovacího centra. A všechno bez problému, bez většího čekání.. Zbytečný nervy s nějakými telefonáty, piny a kravinami..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101573
29.3.22 23:28
@Pajka89 píše:
Nikdy jsme se nikam neregistrovali a třikrát šli nablind do očkovacího centra. A všechno bez problému, bez většího čekání.. Zbytečný nervy s nějakými telefonáty, piny a kravinami..

Nevim, co je na tom za nervy, klikani asi na minutu, prijde pin, vyber terminu taky minuta. Dorazim na dany termin a behem 5 minut vyrizeno. Nez jezdit x desitek kilometrů nekam na blind.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101573
29.3.22 23:29
@Katies1104 píše:
Ano, zrušili registraci a udělali novou. Pokaždé mi přišlo i potvrzení do SMS, že registrace byla úspěšně provedena.
Navíc to nejsou registrace na konkrétní místo, nikdy se mě neptali kam přesně, jen jsem řekla adresu. 🤦‍♀️

A proc furt nekam volas, proc se nezategistrujes sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115865
29.3.22 23:33

Proč to děláš tak složitě?
Běž na nějaký místo bez registrace. Nebo si udělej registraci sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
29.3.22 23:35
@j.a.n.i1 píše:
Nevim, co je na tom za nervy, klikani asi na minutu, prijde pin, vyber terminu taky minuta. Dorazim na dany termin a behem 5 minut vyrizeno. Nez jezdit x desitek kilometrů nekam na blind.

Mne taky vyhovovalo vice bez registrace :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101573
30.3.22 01:04
@alejandra píše:
Mne taky vyhovovalo vice bez registrace :nevim:

Tak ono zalezi, kde žiješ. Mas-li nejbližší misto bez registrace 80km, tak na tom nic moc vyhodneho člověk nenajde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek