Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kačenka1990 Jde o to, že oni musí uznat své pochybení! Prostě musí napsat, proč chtějí přesně odstoupit od Rezervační smlouvy!
Tady nejde o 30 000,– Kč, tady jde o ten barák! Oni vědí, že Vám ho takto MUSÍ prodat.
No je tam napsane ve smlouve orientacni plan (JAKO TECH POZEMKU) a ze to bude oddeleno dle prohlaseni vlastnika budovy vyse podilu bude urcena dle prohlaseni vlastnika budovy
@Kačenka1990 Ale to je něco jiného, než to, co jsi napsala původně.
No ale to nemuzeme apelovat s tim orientacnim planem jako takto to bylo domluveno
@Kačenka1990 Oni totiž nic měnit nebudou, oni vymezí prostor Váš a někoho dalšího a vzhledem k tomu, že vy jste pro ně první kupci, tak vymysleli takovouto zhovadilost. Ten druhý dům by se jim potom mnohem lépe prodával, poněvadž tam budou jasně dané pozemky.
@Kačenka1990 Ale ty píšeš pokaždé něco jiného. Jednou, že je to společný prostor a potom, že vlastník /v tomto případě RK Sting)pravděpodobně před zápisem do katastru vymezí rozdělení. Platí to co je v Rezervační smlouvě. Pokud jste podepsali nějaký dodatečný papír o tom druhém, tak platí to druhé.
No je mi to jasne takze to nekupujem to jsem rekla dnes te zname a ona mi rekla ze tu rezervacku nam urcite vrati podle me maji kupce na oba baraky
@Kačenka1990 Napíšeš mi prosím co jste tedy podepsali? Jinak ti nejsem schopná poradit. Píšeš pokaždé něco jiného.
@Kačenka1990 Já vím, ale jedno píšeš, že se v RS píše, že dům bude i se společným chodníkem a podruhé, že si vlastník pozemek celý přerozdělí podle libovůle.
Ano to ano ale byli jsme domluveni na tech spolecnych prostorech :/ jsem z toho uz cela tumpachova
@Kačenka1990 Věř mi, že já ti více nedokáži pomoc, ale to takto nikdo, poněvadž jsi dosud nebyla schopná napsat, co je v té rezervační smlouvě zakotveno v tomto směru písemně!
Prostě tu smlouvu je potřeba fyzicky vidět.
V tomto ohledu bude nejlepší právník. Tímto jsem si prošli nedávno a bez právníka ani ránu. Bude to o něco dražší, ale ve finále levné, poněvadž pokud takto RK jedná, tak bych se i do budoucna bála co připraví.
Nic ve zlém, ale nedokážete se orientovat v základních bodech smlouvy. Já se ani nedivím, poněvadž zrovna RK to umějí podat neuvěřitelným způsobem.
Pokud nechcete o ten domek přijít a RK si vlastní chybou způsobila problém, tak bych jim řekla, že je to pouze a jejich problém, ale toto můžeš tvrdit, až si budeš 100% jistá.
Konzultace té smlouvy s právníkem by neměla stát víc jak 500,– Kč. Předpokládám, že to není elaborát.
Ze tři právníky si obvolej a dohodněte se. Vážně to jinak nepůjde.
No tak to zdupali oni volala ta znama ze ten reditel rekl ze je to kravina ale ze nam to nerekne ze nam za vyhodnou cenu prodaji oba baraky!!! takze asi tak my ovsem oba nechcem a ve smlouve mame jen jeden!!!dnes jsem byla u bezplatneho pravnika a rekl mi ze mame narok na vyplaceni te zalohy ptz udelali chybu :/ ale rikam si je to znameni asi nas neco varuje ze to nemame kupovat ![]()