Problém s RK

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10869
19.2.14 15:36

@Kačenka1990 Podívej se, pokud tě to varuje, tak se ti vůbec nedivím. Bude to ořech. RK to docela pohnojila! Ale sama sobě!

Co jiného ti ještě právník poradil. Doufám, že ti hlavně poradil, že storno Rezervační smlouvy MUSÍ udělat RK. Pokud to uděláš ty, tak ty prachy v životě neuvidíš.

Poněvadž se to jeví tak, že ve smlouvu máte ujednanou výhodně pro vás. A RK si je toho sakra vědoma. V okamžiku, kdy podáte STORNO Rezervační smlouvy, za porušení bodu, tak Vám nevyplatí ani korunu. Poněvadž tam pravděpodobně žádný porušený bod není.

Rozumíš tomu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
981
19.2.14 16:33

Jj rikal ze porusili ten bod s temi pozemky a ze si toho jsou vedomi ;) ale je to skoda moc jsme se tesili ale mys musime mit vse vzdy komplikovane jeste ze ta nase beruska mala je zdrava a rodina taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10869
19.2.14 16:55

@Kačenka1990 Ale vy byste to vůbec nemuseli mít komplikované. Donce byste mohli mít ten dům, tak jak je ujednáno.

Jen se vám do toho nechce, poněvadž je to komplikované. Takže jej asi zas až tak moc nechcete.

K tomu dalšímu se vyjadřovat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
981
19.2.14 17:04

Proste oni neustopi z toho radeji nam vrati kauci chapes to dnes jsem tam volala proste ne a hotovo!!!na rovinu my to rekl pred peti minutama ze nam vrati kauci a hotovo!!!zadny chodnik nam davat nebudou!!!JAK chces bojovat je to jejich od RK a nechce proste ten chodnik dat do spolecnych prostor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
981
19.2.14 17:06

*mi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10869
19.2.14 17:25

@Kačenka1990 Máte v tomto případě komunikovat pouze písemně. A pokud víš, že o ten dům už nebudete bojovat, tak vyzvěte PÍSEMNĚ RK, ať oni písemně odstoupí od Rezervační smlouvy. Víc k tomu napsat nejde. Je mi líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10869
19.2.14 17:28

@Kačenka1990 Prostě pokud to chceš mít bez překvapení a nechceš další komplikace, tak mě prosím poslechni a udělej to.

Písemně je vyzvi k vyjádření k Rezervační smlouvě, že vy na rezervaci trváte za předem sjednaných podmínek a pokud oni chtějí odstoupit, tak ať uvedou přesný důvod s přesným datem vrácení zálohy 30000,– Kč.

Jasné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
19.2.14 17:39

:lol: :lol: Pardon, ale to je jak ze sluníčkova toto. :mrgreen: @Trojlístek má pravdu, zkus si to znovu přečíst, co Ti napsala a postupovat podle toho!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10869
19.2.14 17:40

@beckie Co máš z toho, mně to přijde, že dokud zakladatelka bude reagovat, tak to není vtip :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
981
19.2.14 17:44

Opravdu strasne vtipna situace!!!nesmirne se bavim!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10869
19.2.14 17:53

@Kačenka1990 Ona je ta situace spíš k prdu, ale jak jinak tě vyburcovat, abys začala jednat všemi dostupnými prostředky, tak aby to dopadlo pro vás dobře???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10869
19.2.14 17:57

@Kačenka1990 Několikrát jsem se tě ptala jestli všemu rozumíš a co máš dělat pokud tomu nerozumíš, nicméně ty jednáš naprosto proti vašemu pudu sebezáchovy.

To se pak může jevit jako něco naprosto neuvěřitelného. Jednat absolutně proti vlastním zájmům o majetek. Už v tom máte peníze, takže zachraňte co se dá.

Pokud ti někdo napíše co přesně máš udělat a ty si urputně stojíš za svým špatným řešením, tak to je pak hrozně těžké radit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
981
19.2.14 18:03

Jakym spatnym resenim ty to nectes proste nam ten pozemek nedaji a hotovo jako a bez toho to kupovat nebudu bez toho chodniku to je jasne!!!rekl ze nam vrati kauci pokud na to nepristoupime a to nepristoupime a on nechce pristoupit na nic na vecne bremeno na dohodu o uzivani na spolecne prostory na nic pravnik sam rekl ze pokud nepristoupi na nic jakoze on o tom rozhoduje tak bohuze pokud nechceme mit tak blbe vyresene bydleni!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10869
19.2.14 18:13

@Kačenka1990 Poslední můj příspěvek k této diskusi.

1. Jednej již pouze písemně!
  2. Od Rezervační smlouvy ať odstoupí RK! S postupem jaký jsem tady psala dnes 19.2.2014 v 17.28 hodin.

Pokud od rezervační smlouvy odstoupíte vy, tak nemusíte vidět z rezervační zálohy 30 000,– Kč ani korunu! Poněvadž je skutečně vysoce pravděpodobné, že k žádnému pochybení nedošlo a vy se budete odkazovat k bodu, ke kterému nemáte písemné vyjádření, že vám to chtějí udělat jako věcné břemeno. Do telefonu mám mohou navykládat co chtějí.

Už nevím jak to jinak napsat a už nevím co víc k tomuto psát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
19.2.14 18:24

Sting je nejhorší rk, dost často řešíme problémy lidí, kteří s nimi měli tu čest. Jinak rezervační smlouva je jen cár papíru, jednoduše řečeno. Větší váhu má budoucí kupní smlouva, tu máte? To je jejich běžná praxe, nemovitost vykoupit za zlomek ceny a pak za obrovskou provizi prodat dál. Na hypo rádi cpou MBAnk a to přeju pevné nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí