Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Kamoska má kamosku, která odešla od chlapa i s děckem. Nemá práci, peníze, bydlí, kde se dá. A ta moje kamoska té svoji pomaha. Jenže nevidí, že ta ji dost využívá. Moje kamoska se může přetrhhnout s hlidanim dítka, cestováním sem tam a bůhví čím vším ještě a jeji kamoska kolikrát ani nemá snahu něco si zařídit. A moje kamoska zhubla za poslední měsíc dva určitě přes pět kilo, možná i deset. Prostě je strašně hubená, furt má starosti ty svoji kamosky v hlavě a já jen čekám, kdy ji to dojde. Omlouvám se za pleveleni zakladatelce.
Tak kdyby nechtěla tak to nedělá, ne..
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Prosím Vás je tu někdo kdo se v tom všem vyzná??? Přestupky, trestné činy, žaloby atd…
Přítelova sestra měla problémy se svým ex, vyhrožoval jí smrtí atd… mají syna 2r… už jen kvůli tomu maličkému jsem se rozhodla, že pomůžeme a na nějaký čas půjdou k nám.
Domluvili jsme se, že bude přispívat na nájem a jídlo a zbytek bude schovávat a šetřit na vlastní bydlení. Zaplatila jen první měsíc a naštěstí jsem z ní dostala na nájem za poslední měsíc (celkem 3 měsíce). Živili jsme jí i jejího syna a byla jsem jak služka… o jejího syna jsem se starala protože o něj nemá zájem (je zanedbany), uklizela jsem po ní bordel, vařila a nosila až pod nos… samozřejmě mě to přestalo bavit a řekla jsem a dost, zbal se a vypadni. Syn je už měsíc u tatínka (vrátila se k nemu) kdyby ho tu měla tak jednám jinak… no jenže teď začala dělat problémy nahlásila na policii že ji držím věci, všude rozhlasuje jak jsem jí stáhla z peněz a takovéhle *******…
No a teď k věci, zítra jdu na policii… ukradla nám klíče, znicila novou sedačku v hodnotě 12tis., pohoršuje mou osobu, a ještě mi nechce zaplatit co dluží (jen 1300..) je tam možnost že mi zítra na policii řeknou že mohu podat : kradez za ten klíč- to jsem s nimi už domluvená… ale třeba i škodu na majetku, obohacení nebo něco takového??? Popřípadě jak to celé řešit?
Moc děkuji
A co bys chtěla řešit? Vzala sis jí domů dobrovolně. Že ti ukradla klíče, policie fakt řešit nebude, vyměnˇfabku a šmitec. Zničenou sedačku taky řešit nebudou. Holt máš ponaučení pro příště. Co znamená, pohoršujemojí osobu?
Přítel na to říká co?
Kamoska má kamosku, která odešla od chlapa i s děckem. Nemá práci, peníze, bydlí, kde se dá. A ta moje kamoska té svoji pomaha. Jenže nevidí, že ta ji dost využívá. Moje kamoska se může přetrhhnout s hlidanim dítka, cestováním sem tam a bůhví čím vším ještě a jeji kamoska kolikrát ani nemá snahu něco si zařídit. A moje kamoska zhubla za poslední měsíc dva určitě přes pět kilo, možná i deset. Prostě je strašně hubená, furt má starosti ty svoji kamosky v hlavě a já jen čekám, kdy ji to dojde. Omlouvám se za pleveleni zakladatelce.