Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je to. zkratka podprumerny penis, ale to vis sam. Coz neznamena, ze nektere zeny nejsou z teto velikosti nadsene a vetsi jim nevyhovuje.
Tak podprůměrný - prý průměr evropského muže je nějakých 13-14 cm. Takže 12 cm je úplně běžná délka. Vždy je to víc, než mají Asiati. To že to chlapi rádi zveličují a na fórach jsou samé 20cm klacky… pusť z hlavy.
Já měla i ty klacky, asi 2× a sex byl hroznej, prostě bolestivej, některé polohy vůbec nešli. Teď jsem šťastně provdaná za menší, můžeme dovádět jak je libo a nemusím se furt bát, že to bude bolet… takže fora opravdu neřeš, není to realita.
Hele, jak se říká, když ti holka řekne, že ho máš malého, tak jí ho strč do zadku… ![]()
Ze své zkušenosti: měla jsem tři nadprůměrně vybavené muže, s jedním jsem byla 7 let. Sex byl spíš nic moc, v některých polohách i bolel (na koníčka, ze zadu), takže jsem se bála je dělat. Teď mám přítele úplně průměrného, možná i míň (neměřila jsem teda
) a je to nejlepší sex v mém životě! Je hravý, kreativní, není s ním nuda, nemyslí při tom jen na sebe a tak nějak i při tom milování cítím, že mě má rád. A to je pro mě víc, než nějaké centimetry ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím všechny muže a dámy, řešilo se toho tady už dost na tohle téma, také jsem čtením všech možných diskuzí na této stránce strávil několik dnů. Rád bych ovšem položil svůj dotaz na tohle téma dle svého, proto jsem se rozhodl založit novou diskuzi. Je mi 21 let a můj penis má 12 Cm na délku a obvod 10 Cm. Šířka se měří špatně, dle mého posledního měření to je však 3,6 Cm. Jde mi o to, že s touto velikostí mám strach, že si nesednu s ženami v tomto ohledu. Navzdory informacím, že vagina měří v průměru 10 Cm do délky a šířku má 2-2,5 Cm, tak co jsem tak pochytil, tak dle diskuzí skoro žádné ženě tato velikost nestačí, i když by stačit dle rozměrů měla. Dále jsem četl vědecké studie a následně některé příspěvky na forum mi to potvrdily, že se žena dokáže přizpůsobit menším rozměrům, ovšem když to tady tak čtu, tak všechny jenom: “větší lepší, moc málo, měla jsem jednoho s malým a už nikdy víc”
Tak jak to tedy je?
Moje sexuální zkušenosti nejsou rozmanité, ovšem pár jich mám. S jednou holkou jsem se sešel více než jednou, ovšem další, které jsem měl na intimní hrátky, tak to byla vždy jednorázová akce. Dávám si důraz na předehru a mám dobrou vydrž, ovšem stejně mám strach do budoucna, jelikož jsem vztah nikdy neměl, jen sex, že trvalejší vztah nebude udržitelný kvůli tomuto. Slečny, s kterými jsem byl, tak znuděně nevypadaly, ale extra nadšeně také ne.
Ano mám mindrák. Ani nevím co bych chtěl slyšet, píšu spíše z toho důvodu, že jsem už zmatený, těmi různými názory.
Ostatní věci bych u sebe hodnotil víceméně pozitivně, předehra, sebevědomí, jen mě trápí velikost. Na kterou během aktu úplně zapomenu a věnuji svou pozornost úplně jinam, tudíž můj mindrák mi neovlivňuje vědomě můj výkon, ale mimo akt se z toho cítím špatně a bojím se, že tohle žádná nezvládne dlouhodobě nebo bude opravdu těžké najít některou, které to bude vyhovovat.
mně připadá, že mnohem větší problém než rozměr tvého penisu je to, jak píšeš o holkách. jako kdyby to bylo jen něco, do čeho se dá ten tvůj pindík strčit. co kdybys s nějakou začal normálně chodit, měl ji rád a všímal si jí jako lidské bytosti? asi by ti to oplatila a možná bys byl příjemně překvapený, že život nejsou jen centimetry a výdrž
O tom, jestli je to málo, asi netřeba debatovat. Otázka je, co s tím. Píšeš, ze si davas záležet na predehre, což je super. Je to subjektivni, ale muj pohled na věc - pokud dokážeš ženu přivést k orgasmu jen orálně, mas na půl vyhráno. Dále bych se zajímala, jaka poloha a pohyby ji dělají dobre. Občas bych uspokojila pouze orálně, aby nehrozilo, ze při sexu orgasmy předstírá a nemá je. Zapojila bych hračky, fantazie…a narovinu řekla, ze víš, jaký mas rozměr, a proto ti záleží na tom, aby byla spokojena. Alespoň takhle bych si to představovala ja ![]()
@Zulema píše:
Ahoj, tak také zkusím přispět se svou troškou do mlýna. Sex mám rada, asi jako většina lidi. A vztahů, tedy sexuálních partnerů jsem za život par měla. Myslím, ze co se týká toho, co te zajima, tak někteří z nich byli velice dobře vybaveni, ale neseslo se to jinde, v našem povahovem nastavení apod. A skutečně hůře vybavené jsem měla dva, a když mrknu na krejčovský metr, o par cm méně než v tvém případě, ale i zde důvod nepokračovani našich romancí souvisel zejména s tím, ze pánové byli špatní milenci (rozuměj mysleli jen na sebe), o velikost zas tolik neslo. A abych to shrnula, nejlepší sex je se spokojeným a pozorným chlapem, problémem často není nedostatečná délka nebo velikost penisu, ale pocit méněcennosti dotyčného muže, je-li přesvědčen, ze je nedostatecne vybaven. Protože pak se ve spoustě případů chova jako ko.kot.
@Jazmine píše:
@cernaselmaProsím tě, jaké máš reálné sexuální zkušenosti? Nechceš nám tady tvrdit, že každej s kým si vlezla do postele měl ultra výbavu, že ne?
A proč ne? Já třeba nejmíň viděla 14 cm
Jinak jsem vždy narazila na výrazně větší velikosti a to jsem si partnera podle velikosti fakt nehledala.
@cernaselma píše:
@Jazmine Tak pokud Te zajimaji moje zkusenosti, tak v mych dlouhobych vztazich muzi vzdy meli slusnou, ale zadnou extremni vybavu. Nebyl to prumer, ani podprumer. Byla jsem velmi spokojena. Samozrejmosti bylo spolecne vyvrcholeni, pripadne ja jeste orgasmy pred tim spolecnym. Par zkusenosti mam i s enormni vybavou, tam je potreba, aby se zena zvlhcila, coz u me neni zadny problem a pak je to skvele, kdyz je ve vagine poradne citit. To je zazitek, ale nektere polohy jsou nemozne. Pak mam zkusenost s milencem s prumernym penisem a ten byl opravdu skvely, mel velkou vydrz a umel to vyborne. Prumer ma vyhodu, ze neni problem ani tvrde zezadu. No a pak mam par zkusenosti s malym, nastesti si to uz ani poradne nevybavuji, ale to byla vzdy hruza. Necitit ho poradne v sobe neni nic moc. A kdyz se k tomu prida problem s vydrzi nebo erekci, tak je to uplna katastrofa. Tim, co pisu, nepopiram, ze existuji muzi s dobrou vybavou co se tyka velikosti, kteri jsou ale v posteli uplne neschopni, nebo maji problem s vydrzi ci erekci. Pokud ho ale nekdo ma maleho a zakladatel ho teda maleho ma, i kdyz jeste existuji i mensi - mikro, tak proste problemem bude, ze vetsina partnerek ho poradne nebo vubec neuciti. Ale asi budou existovat zeny s malou vaginou. Kamarad si pochvaloval Asiatky.
Jake jsou Tvoje zkusenosti?
A tak jí máš trochu větší noo
To je pak jasný, že to pak subjektivně vnímáš jinak ![]()
@Serpentini píše:
A proč ne? Já třeba nejmíň viděla 14 cmJinak jsem vždy narazila na výrazně větší velikosti a to jsem si partnera podle velikosti fakt nehledala.
Prosim tě, jak poznáš jestli má v průměru 14 nebo 13 cm?
Že bys sis je nejdřív pěkně přeměřila? ![]()
Vnímání jestli je penis, velký, malý, nebo průměrný je značně subjektivní a odvislé od velikosti intimních partií ženy. Nějaký odhad „od ruky“ jasně, ale napsat že žádnej chlap v mojí posteli neměl míň než 14 cm mi přijde úsměvně ![]()
@Jazmine píše:
Prosim tě, jak poznáš jestli má v průměru 14 nebo 13 cm?Že bys sis je nejdřív pěkně přeměřila?
Vnímání jestli je penis, velký, malý, nebo průměrný je značně subjektivní a odvislé od velikosti intimních proporcí ženy. Nějaký odhad jasně, ale napsat že žádnej chlap v mojí posteli neměl míň než 14 cm mi přijde úsměvně
Byl to můj první, byli jsme v pubertě a měřili jsme spolu, takže číslem jsem si jistá. Co ti na tom přijde úsměvné? Kolik ti je prosimtě? ![]()
@Jazmine píše:
Prosim tě, jak poznáš jestli má v průměru 14 nebo 13 cm?Že bys sis je nejdřív pěkně přeměřila?
Vnímání jestli je penis, velký, malý, nebo průměrný je značně subjektivní a odvislé od velikosti intimních partií ženy. Nějaký odhad „od ruky“ jasně, ale napsat že žádnej chlap v mojí posteli neměl míň než 14 cm mi přijde úsměvně
A nemluvím o průměru, ale o délce.
@Serpentini píše:
Byl to můj první, byli jsme v pubertě a měřili jsme spolu, takže číslem jsem si jistá. Co ti na tom přijde úsměvné? Kolik ti je prosimtě?
Takže to už si jiného chlapa potom neměla? No že si s partnerem máte potřebu přeměřovat jeho penis, mi promiň úsměvné přijde. To jsem nedělala ani v 16
Pardon ![]()
@Serpentini píše:
A nemluvím o průměru, ale o délce.
Ježiš, tobě to dneska fakt nepálí. Průměrná délka co do populace, ne co do průměru penisu jako takového
@Jazmine píše:
Vnímání jestli je penis, velký, malý, nebo průměrný je značně subjektivní a odvislé od velikosti intimních partií ženy. Nějaký odhad „od ruky“ jasně, ale napsat že žádnej chlap v mojí posteli neměl míň než 14 cm mi přijde úsměvně
A co je to za kravinu s tím subjektivním vnímáním? Průměr je údajně 13-14 cm a z toho vycházíme při posuzování velikosti. Když má chlap třeba 17 a víc cm, tak je prostě nadprůměrně velký. Když má víc než 20, tak je opravdu hodně nadprůměrně velký. Zmiňovaných 12 cm je prostě objektivně podprůměrných, když je údajně průměr těch 13-14 cm.
@Jazmine píše:
Takže to už si jiného chlapa potom neměla? No že si s partnerem máte potřebu přeměřovat jeho penis, mi promiň úsměvné přijde. To jsem nedělala ani v 16Pardon
Co to meleš? Tak asi vím, že všichni po něm ho měli o hodně většího. A když nevíš jak velkého ho měli tví partneři, tak asi nechápu proč se do této diskuze vůbec zapojuješ
to sis pěkně naběhla ![]()