Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jazmine píše:
Ježiš, tobě to dneska fakt nepálí. Průměrná délka co do populace, ne co do průměru penisu jako takového
Tobě to nepálí nikdy, když se neumíš ani vyjadřovat. ![]()
@Serpentini píše:
A co je to za kravinu s tím subjektivním vnímáním? Průměr je údajně 13-14 cm a z toho vycházíme při posuzování velikosti. Když má chlap třeba 17 a víc cm, tak je prostě nadprůměrně velký. Když má víc než 20, tak je opravdu hodně nadprůměrně velký. Zmiňovaných 12 cm je prostě objektivně podprůměrných, když je údajně průměr těch 13-14 cm.
Ty jsi tady napsala, že jsi míň než 14cm neměla, tak jsem se pozastavovala nad tím, jak poznáš rozdíl třeba v 1 cm. Ty na to že sis penis s partnerem přeměřovala. Takže nikoho jiného jsi neměla? Neopověděla jsi. Prostě mě udivuje jak si můžeš být u jiných partnerů tak jistá, jakou mají velikost, dyť je to pitomost. Ano je to subjektivní. Jedna věc je průměr obecný, značně diskutabilní (všichni chlapi světa se asi nepřeměřili aby existovala nějaká relevantní statistika) a jiná věc je vnímání velikosti partnerkou, tam je to pak pochopitelně relativní. Co pro jednu může být velké, pro jinou může být malé. To je celé. Jasně, nějaký extrém typu 6-8 cm člověk asi pozná hned, stejně jako 20 centimetrový klacek, ale to je opravdu extrém citelný. Kroutíš se z toho, ale konkrétně neodpovíš ![]()
@Serpentini píše:
Tobě to nepálí nikdy, když se neumíš ani vyjadřovat.
Nebo se to dá brát tak, že se neorientuješ v psaném textu ![]()
@Jazmine píše:
Prosim tě, jak poznáš jestli má v průměru 14 nebo 13 cm?
Ne, ty se prostě jen neumíš vyjadřovat.
![]()
@Jazmine píše:
Ty jsi tady napsala, že jsi míň než 14cm neměla, tak jsem se pozastavovala nad tím, jak poznáš rozdíl třeba v 1 cm. Ty na to že sis penis s partnerem přeměřovala. Takže nikoho jiného jsi neměla? Neopověděla jsi. Prostě mě udivuje jak si můžeš být u jiných partnerů tak jistá, jakou mají velikost, dyť je to pitomost. Ano je to subjektivní. Jedna věc je průměr obecný, značně diskutabilní (všichni chlapi světa se asi nepřeměřili aby existovala nějaká relevantní statistika) a jiná věc je vnímání velikosti partnerkou, tam je to pak pochopitelně relativní. Co pro jednu může být velké, pro jinou může být malé. To je celé. Jasně, nějaký extrém typu 6-8 cm člověk asi pozná hned, stejně jako 20 centimetrový klacek, ale to je opravdu extrém citelný. Kroutíš se z toho, ale konkrétně neodpovíš
Přečti si moje příspěvky ještě jednou, odpovědi tam máš. Zato já jsem se nedozvěděla proč se vyjadřuješ k tématu, ke kterému nemáš co říct, když nevíš velikost tvých partnerů, protože tě to přece nikdy nezajímalo a nikdy si žádnému nic neměřila.
![]()
Jako výhodu bych viděl, že můžeš pořádně přirážet. S dlouhým klackem to může být pro ženu nepříjemné, nebo se pletu?
@Serpentini píše:
Ne, ty se prostě jen neumíš vyjadřovat.![]()
![]()
Ne, tobě dělá problém podnět a přísudek ![]()
@Serpentini píše:
Přečti si moje příspěvky ještě jednou, odpovědi tam máš. Zato já jsem se nedozvěděla proč se vyjadřuješ k tématu, ke kterému nemáš co říct, když nevíš velikost tvých partnerů, protože tě to přece nikdy nezajímalo a nikdy si žádnému nic neměřila.![]()
![]()
Cože?
Děvče ty jsi jednodušší až to bolí
Když není jak argumentovat tak je nejlepší útočit na úrovni pubertálního spratka. Ale co já vím, kolik ti je, to je fakt. ![]()
Tak nic, nevadí, hádat se tady s takovou jako ty nebudu, píšeš prostě strašný nesmysly. ![]()
@Jazmine píše:
Cože?Děvče ty jsi jednodušší až to bolí
Když není jak argumentovat tak je nejlepší útočit na úrovni pubertálního spratka. Ale co já vím, kolik ti je, to je fakt.
Tak nic, nevadí, hádat se tady s takovou jako ty nebudu, píšeš prostě strašný nesmysly.
@Serpentini píše:Neumíš nic jiného než urážet a napadat. Jiné uživatelce tu píšeš, že jí má větší, nebo že asi nemá reálné zkušenosti
Mě jsi taky první urazila ty a jen se ti nelíbí, že jsem si to nenechala líbit. Vůbec nechápu co si tu dokazuješ. A vidím, že se tak vyjadřuješ i v jiných diskuzích, že lidem píšeš, že jsou na pleskanec, apod. Je mi jasné, že přijde víc nadávek, protože si očividně nemůžeš pomoci. Ale já už na tebe reagovat nebudu. Nesnížím se na tvou úroveň.
Nevsimla jsem si že by tě urazela, jen ji to tvoje tvrzení přišlo usmevne, což je I pro mne.
@Cizinka1 píše:
Nevsimla jsem si že by tě urazela, jen ji to tvoje tvrzení přišlo usmevne, což je I pro mne.
Jj, píše zábavně
Jinak je vtipné, když si někdo udělá dva profily a pak si svoje příspěvky sám srdíčkuje ![]()
Tak holky přiznejte se! Které z vás si pánovo nářadí nejdřív pěkně přeměří?
Já totiž dneska zjistila, že mám značné nedostatky, když nevím velikosti penisů v centimetrech všech mých sexuálních partnerů
![]()
Dneska nestačí mít v kabelce jen kondom, nutný je i metr!
A běda že bude délka pod 14 cm, to má chlapec jinak smůlu ![]()
Měřit netreba, clovek tak nejak pozna, jestli vidi 10, 12, 15 nebo 18 cm
.
No a vzhledem k tomu, ze sex je velmi vyznamna cast vztahu, tak babu, ktera preferuje 20 cisel, ctrnacticentak proste brat v sexu dvakrat nebude. Stejne tak, jako jina nezkousne borce se zakladkou nebo bez prehledu nebo bez vlastniho bydleni nebo bez vlasu nebo s tetovanim…
@Lendava Ne, nepozná. Pitomost. Jestli má 8 nebo 12 bude znát rozdíl ale orientační, ale jestli je to 12 nebo 13,5 fakt ne.
Příspěvek upraven 30.09.22 v 16:30
@Cizinka1 píše:Úsměvné ti to klidně přijít může. Mně zase přijde úsměvné, že to někomu přijde úsměvné.