Problém se spaním v postýlce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6956
12.11.12 21:27

Rid se instinktem a ne radama ostatnich. Ja spim s malou od porodnice a to bude mit ted za mesic rok :) a nenech toho prcka uz vic plakat prosim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
12.11.12 21:33

@werousek Neznám nic krásnějšího, než spát se svym dítětem v posteli :srdce: Malá teda se spinkáním v postýlce problém nemá, ale první tři měsíce byla hodně uplakaný miminko a spinkala s námi pořád, jednoho dne, když už plakací ondobí pominulo, jsem jí zkusila dát do postýlky, protože se mi nechtělo chodit spát tak brzy a nebyl problém. Teď spinká krásně celou noc a když se v noci vzbudí a brblá si, dám jí k nám a spinká spokojeně dál. Spí se nám spolu moc dobře :hug: Přitulím se k ní, cítim, jak voní a srdíčko se mi tetelí…A budu si jí brát tak dlouho, jak to jen půjde, vždyť ti naši miláčci tak rychle vyrostou a už na to budu jen vzpomínat, chci si to užít co nejvíc, ten pocit, že mě potřebuje, že se ke mně přitulí, ani se nenaděju a za pár let budu trapná, až budu chtít obejmutí, nebo pusu :mrgreen:
Zalehnutí opravdu nehrozí, pokud není člověk pod vlivem drog, nebo alkoholu…
Jinak kamarádka si malou taky nechtěla brát do postele, nechápu, ale její věc, tak jí dávala do postýlky svoje nošený tričko a malá chrněla.
Ale za mě, já si to užívám plnými doušky :mavam:
Zalehnutí opravdu nehrozí, pokud

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228

Jeniné, co miminko chce je blízkost maminky.Rada kamarádky je fakt rada nad rady :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247

Uvidíš sama, pak zas nastane období, kdy se rád rozvalí sám v postýlce a budeš z toho taky vykulená :lol: občas mě taky mladej překvapí, po obědě se snaží bojkotovat spaní(což byla má noční můra),nakonec jsem přišla na to, že když si ho vezmu k sobě, onse začne lísat, tulit, pak mi začne skákat po hlavě, vypichovat mi oči a pak je ten správnej čas ho dát zas k němu do postýlky a usne, jak špalek, prostě potřebuje být chvilku s maminkou, pak je spokojenej, ale dalo dost práce, než jsem na to přišla, sám mi to totiž ještě nevsysvětlí :P (23měsíců)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
12.11.12 22:29

@werousek nic si nevyčítej, žádnej učenej z nebe nespadla ona naše společnost umímobčas výborně poradit, že.. :)) dělej, jak to cítíš a půjde to, neboj. mimino přežije hodně :) @kattie my byli v ložnici´všichni 4 a musím říct, že mě překvapilo, jak v pohodě. kojila jsem mladšíhoa starší se nevzbudila.. prostě pohodička :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí