Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky. Tak aktualne musim opravdu zaklepat. Vzhledem k tomu, ze jsem do nej nechtela cpat lactulosu nekolik mesic, de zmenila na forlax. Ten syn odmitl. Pak ted zas lactusa, ale chtela jsem omezit. Tak jsem nasadili dzusy - grannini, jen ty 3 druh, co obsahuji dren, denne actimel, lipanek. Jiny jogurt bohuzel nechce. Svestkove konpoty, vlocky a dalsi potraviny, ktere maji projimavy ucinek mi syn bohuzel nevezme do pusy. A taky nechtel kakat ve skolce vubec, to ale bylo psychicke. Asi pred tremi mesici jsem uz vazne nevedela co delat a jak mu pomoct. A i presto, ze ja jsem typ, co neveri na alternativni lecbu, sla jsem k doporucenemu homeopatovi. Stalo to celkem dost. A ja tedy musim uznat, ze vse se o dost zlepsilo, i ve skolce uz kaka. Dostal u homeo 2 kulicky a meli jsme vyckat. Tezko rict, jestli je to prace homeo, vice dzusu nebo vysazeni nutrilonu. Ac jsem do toho sla bez vize uspechu, mam pocit, ze to efekt melo. Aktualne davam.jen 1,5 ml lactulosy jednou za 4 dny a co nejdrive to chci uplne zrusit. Tak snad vyse uvedene info pomuze treba nekomu dalsimu. A vsem tady dekuji za rady