Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den, chtěla jsem vědět, jestli nemáte někdo zkušenosti s balanční podložkou pro děti. Vyrábí se takové, kde je balónek a pohybem nohou ho lze někam dostat. Ale je více typů a nevím co koupit, aby to neklouzalo nebo ten balónek nevypadával. Cvičen nám doporučili na RHB. Děkuji za odpovědi.
Nedovedu si představit jako to vypadá, ale nestačil by takový ten „pichlavý“ balonek a s ním cvičit?
Já jsme ještě kupovala podložku na masáž nohou, něco takového: http://www.pomuckyprozdravi.cz/…34cm-11.html
Vygoogli si „balancni tocna hrava“ nebo „balancni deska hrava“. Ale z vlatsni zkusenosti vim, ze je to strasne tezke. I pro bezneho dospeleho. Ja bych spis poradika koupit normalni balancni podlozku a na ni si hrat - hazet s micem a tak
Jé, to je skvělé. Ale funkčně to asi nebude o moc lepší, než obyčejná balanční čočka. Tu máme a děti to na ní baví. Starší na ní dělá dřepy, holubičky, „surikatu“, mladší se po ní zatím jen válí.
Děkuji za reakce, Já si to vygooglila, ale právě mi přišlo, že to nebude jednoduché se na tom udržet. Tak koupím tu normální a děcka na tom budou nějak blbnout:-))