Balanční podložka pro dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
54
7.10.16 12:31

Balanční podložka pro dítě.

Dobrý den, chtěla jsem vědět, jestli nemáte někdo zkušenosti s balanční podložkou pro děti. Vyrábí se takové, kde je balónek a pohybem nohou ho lze někam dostat. Ale je více typů a nevím co koupit, aby to neklouzalo nebo ten balónek nevypadával. Cvičen nám doporučili na RHB. Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9023
7.10.16 12:37

Nedovedu si představit jako to vypadá, ale nestačil by takový ten „pichlavý“ balonek a s ním cvičit?
Já jsme ještě kupovala podložku na masáž nohou, něco takového: http://www.pomuckyprozdravi.cz/…34cm-11.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
7.10.16 15:39

Vygoogli si „balancni tocna hrava“ nebo „balancni deska hrava“. Ale z vlatsni zkusenosti vim, ze je to strasne tezke. I pro bezneho dospeleho. Ja bych spis poradika koupit normalni balancni podlozku a na ni si hrat - hazet s micem a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
7.10.16 18:02

Jé, to je skvělé. Ale funkčně to asi nebude o moc lepší, než obyčejná balanční čočka. Tu máme a děti to na ní baví. Starší na ní dělá dřepy, holubičky, „surikatu“, mladší se po ní zatím jen válí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
9.10.16 11:25

Děkuji za reakce, Já si to vygooglila, ale právě mi přišlo, že to nebude jednoduché se na tom udržet. Tak koupím tu normální a děcka na tom budou nějak blbnout:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí