Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Néé, nic se nenuluje…prostě ti naskočí 10 příspěvků a můžeš psát zprávy
@zdarec píše:
No jak se mám teď už dobře… je to zajímavé opatření a nešla by hodit třebas jen pro otravné nováčky a spamy blokace?
Tak to jsi stastny clovek, pokud ti staci ke spokojenosti tak malo
. To jsem rada, ze nekomu prispejem k dobre nalade.
Musim letet, ale neco jeste pripis ![]()
Mě stačí přítomnost pozitivních lidí
a zjištění že to není s těmi pravidly tady až tak hrozné ![]()
juuu mám radost jak malé dítě když dostane lízátko… Děkuji všem jste opravdu příjemný kolektiv
![]()
Upozorňuji, že tím rušíte ochranu před spamem. Nedoporučuji takto obcházet pravidla kvůli vaší vlastní bezpečnosti.
Monika
Pokud dobře vím nic se tady nerušilo jen jsme diskutovaly to snad zakázáno není ![]()
Jen poukazuji, že toto bezpečnostní opatření má sloužit hlavně pro vás, vaši ochranu. ![]()
M.
Zdravim. Jiz delsi dobu si vsimam, kdykoli obdrzim soukrome zpravy, tak mi to hlasi vzdy o 1 zpravu vice, nez jsem skutecne obdrzela. Zkousela jsem projit vsechny sve zpravy, jestli tam nahodou nemam nejakou neprectenou, ale stale jsem nemohla nic najit. Dnes jsem promazala spoustu zprav. Ta vlakna, co mi zustala, jsem vsechna otevrela, abych se ujistila, ze nikde nemam nic neprecteneho, ovsem pri dalsich novych zpravach mi to opet hlasilo vzdy o 1 prijatou zpravu vice, nez skutecne mam. Nejsem si jista, ale je mozne, ze jsem v minulosti vymazala neprectenou zpravu (jelikoz jsem vedela, ze je to spam) a toto by mohla byt pricina, ze jsem tuto zpravu neprecetla. Ale nejsem si jista, jestli to muze byt skutecnou pricinou. Da se toto nejak napravit a nebo si mam zvyknout, ze mi to vzdy bude hlasit o jednu zpravu vice. ![]()
Tak to nevím, já to tak nemám. počet hlášených zpráv odpovídá reálu.