Problem v práci Amrest S.R.O
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Problem v práci Amrest S.R.O
Zdravím, pracuji v Amrest S. R. O jako junior manažer
chtěl bych se zeptat, můj vedoucí napsal směny na srpen teprv pár dnů před novým měsícem.
Jeden den mi nevyhovuje a nemůžu přijít, ani jeden z kolegů manažerů také nemohou, hrozí mi něco, když nepřijdu do práce?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Anegdotik píše:
chtěl bych se zeptat, můj vedoucí napsal směny na srpen teprv pár dnů před novým měsícem.
Jeden den mi nevyhovuje a nemůžu přijít, ani jeden z kolegů manažerů také nemohou, hrozí mi něco, když nepřijdu do práce?
Junior manažer je co? Lepší uklízečka? Jelikož tohle bys měl jednoznačně na své pozici vedět.
Ano, dle zákoníku práce můžeš napadnout rozpis směn, který jsi měl dostat nejpozději 14 dní před obdobím na který byl vypsán. Jinak dostaneš Ačko, vytýkací dopis, prémie dolů, atd. atd. těžko říct co tvůj nadřízený zvolí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anegdotik píše:
A co důležitého ten den mas?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Junior manažer v Pizerii je čistě manažer který se stará o směnu a nic jinýho, ten den nestihnu přijet do práce, napsal mi že musí napsat směny do 48h před novým měsícem, hledal jsem si to, ale nikde jsem nic nemohl najít, Jde mi o to, jestli mi může něco nauctovat treba zsk za ten den či tak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže takovej vedoucí směny či parťák.
Co to je za pojem „nestihnu přijet do práce a proto tam nemůžu jít vůbec“? ![]()
§ 84
Zaměstnavatel je povinen vypracovat písemný rozvrh týdenní pracovní doby a seznámit s ním nebo s jeho změnou zaměstnance nejpozději 2 týdny a v případě konta pracovní doby 1 týden před začátkem období, na něž je pracovní doba rozvržena, pokud se nedohodne se zaměstnancem na jiné době seznámení.
Takže pokud jsi někde podepsal, že souhlasíš s tímto oznamování, tak máš smůlu.
Jinak toto musíš hledat ve vašich interních směrnicích či dokumentech. Tam to bude určitě rozepsané.
Obecně zde
https://www.finance.cz/…nce-v-praci/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anegdotik
Ahoj, nevím kdo je tvůj GM, tak nedokážu odhadnout zda s ním je domluva? Domluvit se po dobrém není možné? Pokud nemůže nikdo z jiných manažerů na pobočce zkus poprosit manažera z jiné pobočky zda by nemohl za tebe zaskočit.
- Citovat
- Upravit
@Anegdotik píše:
Junior manažer v Pizerii je čistě manažer který se stará o směnu a nic jinýho, ten den nestihnu přijet do práce, napsal mi že musí napsat směny do 48h před novým měsícem, hledal jsem si to, ale nikde jsem nic nemohl najít, Jde mi o to, jestli mi může něco nauctovat treba zsk za ten den či tak
Takže junior manažer je vlastně vedoucí směny…Jak nóbl se to dá pojmenovat ![]()
Ahoj, já jsem manažer (junior sí nechám pro sebe) a je tady najednou manažer každý druhý.
Zase jsem o něco chytřejší
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit