Kolik dostanu peněz?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
https://www.penize.cz/…acka-dpp-dpc#…
Pokud máš dpp, podepsané prohlášení…tak za 10500 cca 9400. Dpč 8400.
Viz. mzdová kalkulačk. a
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamule42 píše:
Jakoby si to neumíš hodit do kalkulačky?
Jakoby se zdá, že neumí, že jo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamule42 píše:
Jakoby si to neumíš hodit do kalkulačky?
Složité v dnešní době internetu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 píše:
Složité v dnešní době internetu
Děvče možná jakoby neví, zda má DPČ či DPP nebo vůbec nějakou smlouvu. Pak to je těžký, že jo…když jakoby neví, co hledat ![]()
je to mega těžký ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@šklíbakočka píše:
Děvče možná jakoby neví, zda má DPČ či DPP nebo vůbec nějakou smlouvu. Pak to je těžký, že jo…když jakoby neví, co hledat
je to mega těžký
Ale jen jakoby je to mega těžký
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 píše:
Ale jen jakoby je to mega těžký![]()
že jo!!!
my jsme ošklivé, a jedovaté a zlé
ale já děvčeti poradím, když z toho zaplatí sociálku, tak se mu to započte do důchodu i jinde atd.
neb jinak se dnes ani sš ani vš (od 2010) např. do důchodu nepočítá, proto je dobré si všechny papíry o brigádách schovat neboť jednou se mohou hodit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ženský a vy jste to v sedmnácti věděly? Já teda ne
a v osmnácti taky, až s prvnima vyplatama jsem se dozvěděla, co a jak chodí
nikdo se mnou doma tyhle věci nikdy neprobiral.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Semtex píše: Ženský a vy jste to v sedmnácti věděly? Já teda nea v osmnácti taky, až s prvnima vyplatama jsem se dozvěděla, co a jak chodí
tak dcera chodila na brigádu od 16 a bylo to teda jen v její režii. Vím, že měla smlouvu, donesla si potvrzení o studiu na účtarnu atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka já jsem někdy v 18/19 měla první práci, tak jsem zjistila až tam, že se něco odecita
když u nas rodiče dělali s penězi strasne tajnosti a vůbec se o nich nebavili
tedy alespoň prede mnou ne. Takže moje finanční gramotnost byla při vstupu do dospělosti takrka nulová
jedine co, tak mě pak odchytil jeden učitel a vysvětlil mi trochu co a jak, když nahodou přistihl jiného učitele, jak mi vnucuje nějaké mlm
myslím, ze mu pak i vynadal, protože se se mnou dotyčný pak přestal “kamaradit”
no jesteze tak🙏 Tehdy to jelo snad všude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Semtex píše: Ženský a vy jste to v sedmnácti věděly? Já teda nea v osmnácti taky, až s prvnima vyplatama jsem se dozvěděla, co a jak chodí
Ježíš, hodím do Googlu a mám, první odkaz. Nevim, jak za tebe, ale za mě už Google existoval, takže jsem to pochopitelně věděla během 5 sekund… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, je mi 17 let a mám brigádu. Mám vyděláno přes 10 000. Kolik mi ztrhnou na daních jakoby?