Kolik dostanu peněz?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.8.23 11:58

Kolik dostanu peněz?

Dobrý den, je mi 17 let a mám brigádu. Mám vyděláno přes 10 000. Kolik mi ztrhnou na daních jakoby?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7264
2.8.23 12:22

https://www.penize.cz/…acka-dpp-dpc#…

Pokud máš dpp, podepsané prohlášení…tak za 10500 cca 9400. Dpč 8400.
Viz. mzdová kalkulačk. a

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
2.8.23 13:16

Jakoby si to neumíš hodit do kalkulačky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
2.8.23 13:17

To mě pobavilo😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
2.8.23 15:01
@mamule42 píše:

Jakoby se zdá, že neumí, že jo :-)))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16182
2.8.23 15:17
@mamule42 píše:

Složité v dnešní době internetu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
2.8.23 15:28
@Dahlia0409 píše:
Složité v dnešní době internetu :mrgreen:

Děvče možná jakoby neví, zda má DPČ či DPP nebo vůbec nějakou smlouvu. Pak to je těžký, že jo…když jakoby neví, co hledat :-))))
je to mega těžký :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16182
2.8.23 15:38
@šklíbakočka píše:
Děvče možná jakoby neví, zda má DPČ či DPP nebo vůbec nějakou smlouvu. Pak to je těžký, že jo…když jakoby neví, co hledat :-))))
je to mega těžký :-))))

Ale jen jakoby je to mega těžký :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
2.8.23 16:08
@Dahlia0409 píše:
Ale jen jakoby je to mega těžký :pankac: :lol:

že jo!!!
my jsme ošklivé, a jedovaté a zlé

ale já děvčeti poradím, když z toho zaplatí sociálku, tak se mu to započte do důchodu i jinde atd.
neb jinak se dnes ani sš ani vš (od 2010) např. do důchodu nepočítá, proto je dobré si všechny papíry o brigádách schovat neboť jednou se mohou hodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
2.8.23 17:13

Jakoby je těžké pro mladou hlavinku, těžké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14573
2.8.23 18:00

Ženský a vy jste to v sedmnácti věděly? Já teda ne :lol: a v osmnácti taky, až s prvnima vyplatama jsem se dozvěděla, co a jak chodí :lol: nikdo se mnou doma tyhle věci nikdy neprobiral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64969
2.8.23 18:01
@Semtex píše: Ženský a vy jste to v sedmnácti věděly? Já teda ne :lol: a v osmnácti taky, až s prvnima vyplatama jsem se dozvěděla, co a jak chodí :lol: nikdo se mnou doma tyhle věci nikdy neprobiral.

tak dcera chodila na brigádu od 16 a bylo to teda jen v její režii. Vím, že měla smlouvu, donesla si potvrzení o studiu na účtarnu atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14573
2.8.23 18:07

@vokishka já jsem někdy v 18/19 měla první práci, tak jsem zjistila až tam, že se něco odecita :oops: :lol: když u nas rodiče dělali s penězi strasne tajnosti a vůbec se o nich nebavili :think: tedy alespoň prede mnou ne. Takže moje finanční gramotnost byla při vstupu do dospělosti takrka nulová :roll: jedine co, tak mě pak odchytil jeden učitel a vysvětlil mi trochu co a jak, když nahodou přistihl jiného učitele, jak mi vnucuje nějaké mlm :lol: myslím, ze mu pak i vynadal, protože se se mnou dotyčný pak přestal “kamaradit” :lol: :mrgreen: no jesteze tak🙏 Tehdy to jelo snad všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2379
3.8.23 09:54
@Semtex píše: Ženský a vy jste to v sedmnácti věděly? Já teda ne :lol: a v osmnácti taky, až s prvnima vyplatama jsem se dozvěděla, co a jak chodí :lol: nikdo se mnou doma tyhle věci nikdy neprobiral.

Ježíš, hodím do Googlu a mám, první odkaz. Nevim, jak za tebe, ale za mě už Google existoval, takže jsem to pochopitelně věděla během 5 sekund… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat