Problém v práci. Podělala jsem to
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@straznivez píše:
No jo zaměstnanec chce pohodičku…neměla na tebe řvát, ale šáhnout ti na prachy…za chyby se platí.
Já bych ji postavila ke zdi a zastřelila ![]()
Podle mě se nic tak hrozného nestalo, nezpůsobila nikomu škodu ani újmu na zdraví, tak nevím, proč hned sahat na peníze, stačí domluva příště si dej pozor.
Větší problém by byl, kdyby například jako obsluha benzinky nechala do nádrží s naftou pustit benzín. Způsobila by tím škodu. Tady nešlo o nic jiného než že zboží z bodu A bylo v bodě B. Zboží vezmu a přemístím a fertik ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já, co jsem se vrátila z dovolené, mám v práci jeden pru. ser za druhým… Nevím, co je se mnou
Ale za 3 týdny jsem stihla udělalat chyby, které se mi nestaly za celé 4 roky tady… Ale vše se vyřešilo, šéf jen řekl, ať si dávám pozor a dobrý ![]()
- Citovat
- Upravit
@Plmo píše:
Já bych ji postavila ke zdi a zastřelila
Podle mě se nic tak hrozného nestalo, nezpůsobila nikomu škodu ani újmu na zdraví, tak nevím, proč hned sahat na peníze, stačí domluva příště si dej pozor.
Větší problém by byl, kdyby například jako obsluha benzinky nechala do nádrží s naftou pustit benzín. Způsobila by tím škodu. Tady nešlo o nic jiného než že zboží z bodu A bylo v bodě B. Zboží vezmu a přemístím a fertik
To se nám na benzince stalo
🙈Naštěstí se to stalo šéfové a ne nám… Ta byla tenkrát u stáčení a popletla to… Přišlo se na to, až když auta co odjížděla, neodjela, nebo zkolabovala o kousek dál… ![]()
- Citovat
- Upravit
@straznivez píše:
Evropa se kvůli přemrštěné ochraně zaměstnanců do pár let ekonomicky zhroutí a bude převálcována okolním světem…přece není možné, aby státní darmožrouti měli více peněz, než soukromníci, když přitom neupečou jediný rohlík a nevyrobí 1 cihlu, nebo hřebík. Třeba ve Francií je už zaměstnanecký poměr skoro více než manželství.
Baví mě, jak se v Česku hrozně rádo argumentuje Francií, přičemž by mě teda zajímalo, kolik lidí tam fakt mělo pracovní poměr, nebo aspoň z originálních zdrojů přečetli primární prameny jejich pracovního práva
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Proseccová píše:
Baví mě, jak se v Česku hrozně rádo argumentuje Francií, přičemž by mě teda zajímalo, kolik lidí tam fakt mělo pracovní poměr, nebo aspoň z originálních zdrojů přečetli primární prameny jejich pracovního práva![]()
Protože je Francie je členem MOP, tak základní rámec je celkem jasný. ![]()
- Citovat
- Upravit
@straznivez píše:
A proč se teda dávají pokuty za nepovolenou rychlost a nedání přednosti, když se nic nestane?
Inu proto, že nedovolenou rychlostí a nedáním přednosti v jízdě ohrožuje řidič životy, zdraví a majetek ostatních.
Vložením zboží do špatného regálu život, zdraví ani majetek ohroženy nebyly, takže jde o ho…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@straznivez píše:
Evropa se kvůli přemrštěné ochraně zaměstnanců do pár let ekonomicky zhroutí a bude převálcována okolním světem…přece není možné, aby státní darmožrouti měli více peněz, než soukromníci, když přitom neupečou jediný rohlík a nevyrobí 1 cihlu, nebo hřebík. Třeba ve Francií je už zaměstnanecký poměr skoro více než manželství.
Jak neupečou rohlík, si myslíš že Babiš si plácá tousťák sám?
Všechny tyhle věci samozřejmě dělají zaměstnanci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@straznivez píše:
A proč se teda dávají pokuty za nepovolenou rychlost a nedání přednosti, když se nic nestane?
Inu proto, že nedovolenou rychlostí a nedáním přednosti v jízdě ohrožuje řidič životy, zdraví a majetek ostatních.
Vložením zboží do špatného regálu život, zdraví ani majetek ohroženy nebyly, takže jde o ho…
Rozčilovat se má člověk jen do výše svého platu a naopak plat má být přiměřený odpovědnosti. Kdo může drobnou chybičkou zabít nebo způsobit rozsáhlou škodu, ten má tomu odpovídající plat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale houby, návrat ztraceného syna. Už si jinde neodpustil rošťáka se zlým kukučem a naklepanou budku. ontar/olino/ovichus/gronan is back.