Před odchodem na MD se zjistilo, že práce není vhodná pro těhotné
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Já jsem nepochopila co máš za problém? O dítě se evidentně nebojíš, tak jen opakuj, že ty jsi nic neporušila a nic nepodepisuj. Kdyby to bylo moc stresující, tak se ti holt udělá špatně a snad přestanou tlačit, aby neměli ještě větší průser.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 píše: Více
Noční určitě ne, jak je to s přesčasy bych kecala, ale nějaké omezení je tam myslím také..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kunikula Strhana píše: Více
Těhotná noční dělat může. Ale musí. s tím souhlasit. Přesčas naopak dělat nesmí vůbec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
To ale tebe nemuselo zajímat přece. Už tohle - Bylo mi řečeno, že budeme nějakou dobu, než to začne být vidět, dělat že se to neví, abych mohla pracovat. by mě teda zvedlo ze židle. Nechápu, že sis to nechala líbit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kde děláš, co s tou krví děláš a jakou máš kategorii rizika. U nás na mikrobiologii těhotné dělat nesmí, vedle na biochemii ano.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
UPDATE
Nejdriv zamnou prisla, s tim ze,, a ty jsi chtela byt prerazena na administrativu?” a ja rikam,, jak jestli jsem chtela?”,, no jestli jsi chtela byt prerazena na administrativu tak bychom te byvali presunuli, ze bychom se tady vsichni dohodli a byvali te presunuli jinam”,, tak ja to brala jako automaticky ze tady s vama proste budu nebo.. nechapu jak to myslis”,, a mam te teda presunout?” to uz jsem se na ni podivala jako nechapave a rikam,, nooo…ja myslim ze by ses me na to asi nemela ptat?”,, takze te presunu.. dobre.. “ a odesla nahoru za vrchni.. nacez pak prisla, prisel ten mail a zacala mi vykladat ze jsem se mela zazadat o prerazeni byvala sama, ze jsem svepravna a sama umim uznat za vhodne kdy uz je ta prace na me moc, a ze tam nejsme povazovani za infekcni pracovniste.. a ja rikam ze jsem asi to byvala mela napsat pisemne to oznameni o tehotenstvi protoze pak by me automaticky preradili nekam na papiry, ale ze jsem tehotna poprve a co jsem kde hledala tak neni nikde vylozene psano ze MUSIS pisemnou formou to oznamovat ale kdyz mas feroveho zamestnvatele tak staci ustne na dohodu, coz my jsme meli.. nikdo se me neptal jestli chci delat administrativu, ptali se me jenom jestli chci byt dal s holkama tam delat, na to jsem rekla ze ano..😃 at si kazdej sahne do vlastniho svedomi..
- Citovat
- Upravit
@karkarka
lide maji strach o sebe a o sve penize, protoze kdyby se stal nejaky pruser, tak nejen ze budou nejakym zpusobem napomenuti ale taky jim strhnou penize.. a vzdy se to vlece za vedoucim.. v tomto pripade to v podstate hodili na me..
ale myslim si ze jako podrizena si nevybiram a nemam sama vybirat svoji napln prace..
- Citovat
- Upravit
takze svou neschopnost vedouciprehazuje na tebe…no pekny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jaký průser? Pracovala jsi na svém místě, žádná omezení jsi neměla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takze pracujes ve zdravotnicke laboratori a asi soukrome, ze? Jedine tem zalezi vic na penezich nez na cloveku. I kdyz jsou zdravotnicke soukrome laboratore, ktere tehotnou do infekcniho provozu nepusti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kazde pracoviste, kde se pracuje se vzorky krve a dalsich telnich tekutin je povazovano za potencialne infekcni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit