Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@betuska.bathory Prospěchově ani moc ne, má problému už delší dobu (dyslektik) a sprostě se u nás resp. u mě nemluví.
Holky, založila jsem soukromou skupinu Puberťáci, kdyby se někdo chtěl přidat na pokec, ať to tady neřešíme veřejně. Samozřejmě mě dál zajímá váš názor i soužití s puberťáky. ![]()
@amame
Tak to je pak jasné - syn je v pubertě a do toho změny v rodině..myslím, že ten terapeut, o kterém píše Catus, má 100% pravdu…
Puberta, to je něco. U ns byla u holky opravdu echt, kluci snad ani pubertu neměli. Jak jsem ráda, že je to za námi.
@Catus Můžu se zeptat na podrobnosti k návštěvě střediska výchovné péče - proč jste tam byli? A postup, co se bude dít dál? Můžeš i SZ. Díky
@amame ahojky, koukam ze to je trosku starsi tema tady ale jak pokracujete? U nas se totiz deje to same co u vas ( nebo se delo pokud to mate v pohode ) a mam stejnou situaci jako vy. kluk ma dysfunkce, rozvod, novy vztah a sourozenec a mam dojem ze vlastni dite ani neznam ![]()
@Cattus píše:
Byla jsem teď se synem ve středisku výchovné péče, na jaře mu bude 13. Trochu blbne ve škole, tak jsem chtěla zjistit v čem je problém.
Terapeut mi tam říkal, že 99% problémů je v rodině nikoliv v dítěti jako takovém. Dost mě to donutilo k zamyšlení.
To je skvělý názor ![]()