Problematický návrat po rodičovské do práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Problematický návrat po rodičovské do práce
Ahoj, jdu si pro radu a vylít srdíčko.
Vrátila jsem se po RD do puvodniho zamestnani na lehce odlisnou pozici. Muj navrat je velice neprijemny. Šéf ( nový) mi už při jednání o termínu zmiňoval, že jsem zátěží do rozpočtu oddělení. Navíc se tam šíří nějaký drby, prý tam nemám nejlepší pověst… zajímavé, že 0,5 lidí je vyměněných a koukají ma mě divně a straní se mi. Akorát z toho chytám panické ataky a blbě spím. Měla jsem RD velice náročné a brala AD.. ktere jsem vysadila… nechci se k nim vracet. Snazila jsem si hledat neco predtim, ale bohuzel se nezadarilo. Vyhodit me nechteli (asi kvuli odstupnymu). Pred RD jsem tam byla temer 5let a po 3 letech je to uplne jinsk. Nemuzu si dovolit fin promlku, ale nevim jak dlouho to jeste zvladnu psychicky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Aaarchie píše: Více
Tak si hledej novou praci, moc jina rada neni. Hod to za hlavu, at si mysli co chteji a proste v hlavě si to nastav, ze hledas jinde a brzo zmenis pusobiste..ja nevim no, ja jsem takova, ze bych si to k srdci nebrala a kdyz ji narovinu a otevrene bych vsem rekla s cim ze to maji problem, kor tem, ktery te neznaji, kdy si ho se mnou stihli udelat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele, zkus hledat něco nového, za těchto okolností tě třeba pistí na dohodu jak budeš potřebovat, ale neříkej to dopředu, přitéto atmosféře…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele tohle nepodceňuj. Psychicky tě to semele. Je to hnusná doba, co se lidí týká. Závist, pomluvy, nenávist, snaha uškodit. Asi bych šla jinam, jenže všude je to skoro stejně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Praci hledam, ale mam dost velky naroky. Potrebuji vyssi mzdu, flexi, blizko skolek. Bohuzel trh stagnuje a prace moc neni. Nechci jit za horsich podminek, uvidime, jak dlouho to dam…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak v tom případě si budeš muset ujasnit priority - buď tam zůstaneš a psychicky se za chvili složíš (takže pak AD a zřejmě i PN) anebo v něčem ubereš a najdeš si jinou práci. Jinak nevím co ti tady máme poradit, možnosti jsou, ale ne vždy jde to tak jak chceme my.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@izabe píše: Více
Přesně tak, nároky jsou jedna věc a realita druhá. Když to nevyjde přesně podle představ, tak je třeba začít ubírat. Buď slevíš a bude ti jinde lépe, nebo zůstaneš kde jsi, ale nebudeš spokojená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to možná budeš muset vydržet. Vždy je to o prioritách ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit