Problematický návrat po rodičovské do práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
247
4.8.24 10:50

Problematický návrat po rodičovské do práce

Ahoj, jdu si pro radu a vylít srdíčko.

Vrátila jsem se po RD do puvodniho zamestnani na lehce odlisnou pozici. Muj navrat je velice neprijemny. Šéf ( nový) mi už při jednání o termínu zmiňoval, že jsem zátěží do rozpočtu oddělení. Navíc se tam šíří nějaký drby, prý tam nemám nejlepší pověst… zajímavé, že 0,5 lidí je vyměněných a koukají ma mě divně a straní se mi. Akorát z toho chytám panické ataky a blbě spím. Měla jsem RD velice náročné a brala AD.. ktere jsem vysadila… nechci se k nim vracet. Snazila jsem si hledat neco predtim, ale bohuzel se nezadarilo. Vyhodit me nechteli (asi kvuli odstupnymu). Pred RD jsem tam byla temer 5let a po 3 letech je to uplne jinsk. Nemuzu si dovolit fin promlku, ale nevim jak dlouho to jeste zvladnu psychicky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4749
4.8.24 11:30
@Aaarchie píše: Více

Tak si hledej novou praci, moc jina rada neni. Hod to za hlavu, at si mysli co chteji a proste v hlavě si to nastav, ze hledas jinde a brzo zmenis pusobiste..ja nevim no, ja jsem takova, ze bych si to k srdci nebrala a kdyz ji narovinu a otevrene bych vsem rekla s cim ze to maji problem, kor tem, ktery te neznaji, kdy si ho se mnou stihli udelat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12869
4.8.24 12:10

Hele, zkus hledat něco nového, za těchto okolností tě třeba pistí na dohodu jak budeš potřebovat, ale neříkej to dopředu, přitéto atmosféře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
4.8.24 12:22

Hele tohle nepodceňuj. Psychicky tě to semele. Je to hnusná doba, co se lidí týká. Závist, pomluvy, nenávist, snaha uškodit. Asi bych šla jinam, jenže všude je to skoro stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
4.8.24 12:30

Praci hledam, ale mam dost velky naroky. Potrebuji vyssi mzdu, flexi, blizko skolek. Bohuzel trh stagnuje a prace moc neni. Nechci jit za horsich podminek, uvidime, jak dlouho to dam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
4.8.24 12:37

Tak v tom případě si budeš muset ujasnit priority - buď tam zůstaneš a psychicky se za chvili složíš (takže pak AD a zřejmě i PN) anebo v něčem ubereš a najdeš si jinou práci. Jinak nevím co ti tady máme poradit, možnosti jsou, ale ne vždy jde to tak jak chceme my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16184
4.8.24 12:53
@izabe píše: Více

Přesně tak, nároky jsou jedna věc a realita druhá. Když to nevyjde přesně podle představ, tak je třeba začít ubírat. Buď slevíš a bude ti jinde lépe, nebo zůstaneš kde jsi, ale nebudeš spokojená :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12869
4.8.24 13:41

Jsi sama na děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9275
4.8.24 18:53