Problémová menstruace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.6.22 13:53

Problémová menstruace

Ahoj holky.
Od porodu me trápí menstruacni cyklus. Dostavil se zhruba pp pul roce po porodu. Od te doby nepravidelny, ale kojila jsem syna neco pres 2 roky, takze to bylo pochopitelne.

Zhruba pul roku uz vubec nekojim, ale menstruace si se mnou stále hraje. Buď je silná nebo skoro žádná s trochou svetle krve nebo hnedocerveneho vytoku. Spise jako spineni.
Na gynekologii mi bylo sděleno, ze to souvisi s tim jak jsem kojila dlouho, tedy spise ze to neni tak dlouho co se syn odstavil.
K tomu neco pres pul roku trpim plynatosti, rihanim, bolesti bricha a zaludku. Moje lekarka me lecila dlouhou dobu omeprazolem, ale nezabralo to a tak musim podstoupit vysetreni na gastroenterologii.
Zaludek mi cas od casu vyvolá teploty a bolesti bricha, zaludku.
Jinak pobolívá, trapí me vzduch v zaludku i ve strevech, ale dá se to takze se stravuji tak, abych zaludek moc nedrazdila.
Kazdopadne se chci zeptat, zdali to muze mit souvislost i s tou menstruací. Nevim, jestli to zatim nechat být nebo urgovat na gynekologa o nejake vysetreni.
Prakticky krom steru z cipku mi nedelal nic.
Je ovsem fakt, ze zadne jine bolesti co se tyka podbrisku nezaznamenávám. Ani menstruacni.

Díky za vyslechnutí.

• Citovat
  • Upravit

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty