Menstruace bez kousky sliznice

Anonymní
20.6.22 01:58

Menstruace bez kousky sliznice

Ahoj holky, chci se zeptat. Vždycky když jsem měla menstruaci tak mi vypadávali kousky sliznice. A vždycky jsem měla strašně silnou menstruaci čtyři dny a vždycky během 25-30 min jsem hned protekla a nestačila mi ani vložka a tampon dohromady.
Teďkom co jsem dostala menstruaci, tak jsem před začátkem menstruace asi týden spinila a když jsem jí teď 17.6. Dostala tak jen slabounce. Dnes je to čtvrtý den co mám menstruaci a ani nevím, že ji mám. Stačí mi obyc vložka a strašně malinko krvácím. A ani neodchází žádná sliznice. Mám jen takové občas „tlaky“ v podbřišku a sem tam bolest kříži pocítím. Musí pokaždé odcházet sliznice při menstruaci nebo nemusí? Když neodchází je to nějaký problém nebo možné těhotenství? K doktorovi jsem objednaná až v pátek, protože má do čtvrtku dovolenou.
Samozřejmě test jsem dělala, byl negativní. :think:
Moc vám děkuju za odpovědi… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
121
20.6.22 04:00

Upřímně si myslím, že tvá předchozí menstruace by stála za konzultaci s lékařem, takto silná menstruace může nasvědčovat k různým zdravotním problémům. Ale nechci strašit, změna menstruace může být jen důvodem stresu, úbytkem váhy, ale to těhotenství ještě pasé taky není. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
20.6.22 08:30

A si si jistá, že to byla sliznice a ne sraženiny? V menstruační krvi by si zase tolik věcí pozorovat neměla. Tak silně krvácet taky není v pořádku, udělala si dobře, že to jdeš probrat k lékaři :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.22 09:12

@Cucuretka Ano samozřejmě jsem s lékařem řešil moji extrémně silnou menstruaci. Všechno je v pořádku, jen mi to odůvodnil tím, že některé ženy mají holt silné krvácení.

@leylen Ano jsem sj jistá, že to byla sliznice. Byla jsem na krev v době své menstruace a doktor sám říkal jak viděl jak jsem protekla, že to je sliznice. Ale že nevadí ničemu když odchází z těla.
Když si myslím, že něco není v pořádku k lékaři raději jdu no :palec:

• Citovat
  • Upravit
17
13.7.22 22:14

Ahoj jak si dopadla u dr? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.22 11:47

@Kampuc90 Sestřička mě objednala k nějaké jiné doktorce, doktorka mě prohmatala, řekla, že je to ok. Když jsem jí popisovala návaly horka, tu moji „divnou“ menstruaci a bolesti podbřišku a kříži, napsala mi proti bolesti algifen a řekla jen ať počkám do další ms jaká bude a pokud bude a pak to bude eventuálně řešit. Krev mi nevzala, cysta tam nebyla a zánět taky ne.
Teď mám pro změnu zase 3 dny zpoždění, bílý hustý výtok bez zápachu a bolesti podbřišku a prsou jako při ms.
Test jsem dělala první den kdy měla dojít ms, byl negativní (Nebo myslím, že byl, duchy nehledám pro jistotu, abych nebyla popřípadě zklamaná). Teď mám zpoždění 3ti den a jsem 16DPO. Sex v době ovu a plodnych dnů celkově byl. I mimo jsme měli sex. Tak přemýšlím zda koupit test a zkusit nebo ještě počkat a popřípadě jaký test koupit. Jestli digitální nebo ten ultra časný nebo jestli vůbec nějaký no..

• Citovat
  • Upravit
2631
15.7.22 11:50
@Anonymní píše:
@Kampuc90 Sestřička mě objednala k nějaké jiné doktorce, doktorka mě prohmatala, řekla, že je to ok. Když jsem jí popisovala návaly horka, tu moji „divnou“ menstruaci a bolesti podbřišku a kříži, napsala mi proti bolesti algifen a řekla jen ať počkám do další ms jaká bude a pokud bude a pak to bude eventuálně řešit. Krev mi nevzala, cysta tam nebyla a zánět taky ne.
Teď mám pro změnu zase 3 dny zpoždění, bílý hustý výtok bez zápachu a bolesti podbřišku a prsou jako při ms.
Test jsem dělala první den kdy měla dojít ms, byl negativní (Nebo myslím, že byl, duchy nehledám pro jistotu, abych nebyla popřípadě zklamaná). Teď mám zpoždění 3ti den a jsem 16DPO. Sex v době ovu a plodnych dnů celkově byl. I mimo jsme měli sex. Tak přemýšlím zda koupit test a zkusit nebo ještě počkat a popřípadě jaký test koupit. Jestli digitální nebo ten ultra časný nebo jestli vůbec nějaký no..

Tak zkus testovat znova. Já v den vynechání neměla ani ducha, až za pár dní. Jinak ty sraženiny při MS by být neměly (já je taky občas mám). Tak se ti třeba jen menstruace srovnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.22 11:58

@Velešínka3 Když jsem se ptala sestřičky, jelikož paní doktorka vypadala, že ji práce skoro vůbec nebaví nebo jen měla špatný den (Což chápu), říkala mi, že srazeniny když padají při ms jsou to vlastně ty neoplodnena vajíčka. Takže je dobře, že padají. Spíše je špatně když prý nepadaji. Každopádně pokud se ms nedostaví do týdne objednám se znova. A testnu se teda znova zítra ráno, akorát nevím jaký ten test koupit. Zeptám se v lékárně a uvidím co mi poradí.

• Citovat
  • Upravit
2631
15.7.22 12:01
@Anonymní píše:
@Velešínka3 Když jsem se ptala sestřičky, jelikož paní doktorka vypadala, že ji práce skoro vůbec nebaví nebo jen měla špatný den (Což chápu), říkala mi, že srazeniny když padají při ms jsou to vlastně ty neoplodnena vajíčka. Takže je dobře, že padají. Spíše je špatně když prý nepadaji. Každopádně pokud se ms nedostaví do týdne objednám se znova. A testnu se teda znova zítra ráno, akorát nevím jaký ten test koupit. Zeptám se v lékárně a uvidím co mi poradí.

Mně zas dr. říkala, že ty sraženiny jsou kousky sliznice, protože během ovulace sliznice nabyde a při MS přebytečná odejde. :-D Já bych byla nervózní a už testovala znova :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.22 12:19

@Velešínka3 Zajdu koupit test do lékárny a dám vědět 😁
Každopádně ať je to co je to ty srazeniny tak mě spíše vyvedla s míry, že místo opravdu takové ms na jakou jsem zvyklá jsem měla jen to špinění a opravdu šílené bolesti

• Citovat
  • Upravit
2631
15.7.22 12:47
@Anonymní píše:
@Velešínka3 Zajdu koupit test do lékárny a dám vědět 😁
Každopádně ať je to co je to ty srazeniny tak mě spíše vyvedla s míry, že místo opravdu takové ms na jakou jsem zvyklá jsem měla jen to špinění a opravdu šílené bolesti

Dej vědět a dej fotku. Jsem napjatá. 😁 a držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.22 20:40

@Velešínka3 Vyšlo to negativně. Počkám do konce týdne zda se rozjede menstruace nebo ne a objednám se znova k doktorce. :think:

• Citovat
  • Upravit
2631
15.7.22 21:04
@Anonymní píše:
@Velešínka3 Vyšlo to negativně. Počkám do konce týdne zda se rozjede menstruace nebo ne a objednám se znova k doktorce. :think:

Nechceš zkusit papírovej? S citlivostí 10. Tenhle podle mě ukazuje až od 2-3 týdnů po styku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.22 09:56

@Velešínka3 Tak tohle jsem netušila. Podle lekarnice mají pry všechny testy stejnou citlivost.
Každopádně zkusím teda obyc papírovej test, děkuju :)

• Citovat
  • Upravit
2631
16.7.22 10:00
@Anonymní píše:
@Velešínka3 Tak tohle jsem netušila. Podle lekarnice mají pry všechny testy stejnou citlivost.
Každopádně zkusím teda obyc papírovej test, děkuju :)

Prodávají se testy s citlivostí 10 a 25. Možná měli v lékárně testy s tou samou citlivostí, tak proto to řekla. Ale v drogerii (DM, Teta) najdeš obě citlivosti. Ber tu desítku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí