Syndrom pol. ovárií - zkušenosti

Anonymní
17.6.22 14:14

Syndrom pol. ovárií - zkušenosti

Ahoj, zdravím holky. Dnes mi bylo potvrzeno toto onemocnění. Bude mi 19 a samozřejmě kvůli tomu nemám menstruaci (a ani jsem ještě neměla). Také u mě převládá ochlupení tam, kde být nemá. Z výsledků mám velice zvýšený testosteron a další hodnoty jsou také špatné.
Doktorka mi na to plánuje nasadit nějakou nejsilnější antikoncepci. Co si o tom myslíte? A máte některá zkušenosti? Právě mám docela strach z vedlejších účinků antikoncepce..prý ta léčba u mě bude na velice dlouhou dobu (několik let, a šance na otěhotnění jsou takové… :roll: chápete..) :( :oops: Řešily byste to také tou antikoncepcí? Nebo Vám pomohlo něco jiného..nevím, jestli chci několik let do sebe cpát prášky.
Předem moc díky a přeji krásný pátek :kytka:
P. S. Anonym z důvodu osobních a citlivých informací. Díky za pochopení

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1785
17.6.22 22:51

Antikoncepce neřeší polycystické vaječníky, jenom to schová a udělá ti pravidelnou menstruaci, což je ti vlastně k prdu.
Najdi si na YouTube třeba marketafrank, ta o tom mluví, jak si to změnou životního stylu zvládla dát do pořádku a vrátila se jí i menstruace myslím.
Neříkám, že se to povede tobě, ale jestliže plánuješ děti později, je velká šance, že tělo nastartuješ.

Já bych to taky zkusila, ovšem čekala bych třeba ještě několik dalších let a na to už jsem docela stará.
Antikoncepce to ale opravdu neřeší. Zkus možná změnit gynekologa. Oni to totiž začnou řešit teprve, až budeš chtít mít děti. Pak ti začnou dávat spoustu léků a často to skončí na umělém oplodnění. Toť mě zkušenosti. Třeba má někdo i jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
18.6.22 06:46

Ahoj, mám stejný problém… Antikoncepce to neřeší, já jsem se s tím prostě naučila žít, jediné co mě trápí jsou ty chloupky no… S Otehotnenim jsem měla problém, ale povedlo se i přirozenou cestou a nebylo potřeba IVF…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.22 11:54

Mockrát díky :* kouknu na ty videa a něco si o tom načtu, protože do té antiny se mi vážně nechce..navíc na několik let :((

• Citovat
  • Upravit
10
3.7.22 20:34

Antikoncepce to nevyřeší. Zažívala jsem to podobně jako ty v těch letech po antikoncepci jsem akorát přibrala a bylo k ničemu. teď už je mi skoro 34 let a co jsem proto dělala bylo zredukovat váhu začala jsem zdravě jíst sportovat dát tělu jakoby šok a žádný stresy. Postupem času jsem si hledala přírodní vitamíny třeba Maca ta mi dokonce menses přivolala, Inositol je taky dobrá věc no i z části sladký jsem omezovala a výsledky byly znatelné. Pokud budeš chtít děti a nepůjde to jsou poradny kde ti pomůžou tak jako mě…hodně štěstí a zdraví hlavně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí