Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
mám kočárek Casualplay S4…jezdíme s ním od prosince 2009. Zakoupen byl v olomouckém e-shopu.
Už dvakrát jsme ho měli v e-shopu na reklamaci, že příšerně skřípal kloub na jedné a posléze na obou stranách kočárku. Kočár se nám vždy vrátil tzv. „seřízený“ a s protokolem, že reklamace se neuznává. Problém je v tom, že se tento problém vždycky vrátil cca po týdnu, tj.i teď po druhé reklamaci. Opravdu si myslím, že kočár této cenové kategorie nemusí skřípat jako pojízdný cirkus ![]()
Na mmb jsem koukala na inzeráty, kde se prodávají ojeté CS S4, si u pětiny z nich bylo uvedeno, že mají komplet nový podvozek (vyměněn v záruce).
Potřebovala bych od vás vědět jak jste byli úspěšně s reklamací u FashionGroup ve Zlíně. Mám takové podezření, že i docela velký problém je přístup obchodu, kde jsme S4 kupovali..myslím, že uznávání rkelamací je i o tom, jaký vztah má dovozce k prodejci.(A o tom, že FashionGroup uznává ty samé reklamace „jak kdy“ se mi zmiňovala i majitelka tohoto e-shopu).
Takže: chci vyměnit podvozek..nevíte jak na to ?
Povedlo se vám to ?
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Casualplay S4?
Přidejte zkušenost s Casualplay S4ahoj, kamarádce se zlomila rukojeť a poslala to přímo výrobci .. tehdy byla paní z obchodu, kde to kupovala na dovolené .. a vrátil se jí podvozek nový ![]()
Ahoj, máme s kočárkem S4 a reklamacemi katastrofální zkušenosti, už jsem to sem i psala, chtěla jsem se zeptat jestli se Ti ozvaly další maminky s podobnými problémy, klidně mi napiš.