Problémy na neschopence
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Klarnika píše:
@ivašot. Ne tu smlouvu na rok jsem dostala nedávno, takže pořád mi ta smlouva na rok platí. Určitě to budu řešit.
A ještě dotaz. Ty si dostala jen tu SMSku nebo si to řešila přímo se zaměstnavatelem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klarnika píše:
@ivašot. Ne tu smlouvu na rok jsem dostala nedávno, takže pořád mi ta smlouva na rok platí. Určitě to budu řešit.
A co je to za typ smlouvy? Pracovní poměr, dohoda o provedení práce, dohoda o pracovní činnosti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klarnika píše:
Nedavno je pul roku? Proroze 3mesice je zkusebka a 2mesice uz marodis, tak jsi ji musela dostat pred vic jak 5ti mesici ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Není to hlavně tak, že pokud jsi šla marodit ve zkušební době, tak se její zbytek prodlužuje o délku nemocenské? Tím pádem sice po dobu nemocenské budeš zaměstnaná, ale propustí tě ofiko až ti nemocenská bude ukončena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aduš8 píše:
Není to hlavně tak, že pokud jsi šla marodit ve zkušební době, tak se její zbytek prodlužuje o délku nemocenské? Tím pádem sice po dobu nemocenské budeš zaměstnaná, ale propustí tě ofiko až ti nemocenská bude ukončena.
Zkušebka by se prodlužovala, ale mohli by jí zrušit prac. poměr ve zkušebce už po 14 dnech neschopenky, nemuseli by čekat až neschopenku ukončí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bertoldina píše:
@Klarnika A nic jiného kromě sms?
No, ja bych hlavne rekla, ze ta sms znamena vyklidit věci ze skrinky ne ukoncit pracovní pomer.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 to sice ano, ale mě napsali přímo sms, že si mám vyklidit věci protože mě propouští.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1mila2 píše:
Nedavno je pul roku? Proroze 3mesice je zkusebka a 2mesice uz marodis, tak jsi ji musela dostat pred vic jak 5ti mesici
tak mohla jí skončit jedna smlouva a nyní ji o rok prodloužili, v tom případě nemá novou zkusebku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Senaida píše:
tak mohla jí skončit jedna smlouva a nyní ji o rok prodloužili, v tom případě nemá novou zkusebku
To mohla, ale taky to muze byt cele uplne jinak. Ani nevi, kdo a za co ji poslal 3tisice
je to dost divoke, tak bych se nedivila nicemu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klarnika Možná kdybys pořádně napsala, jak to celé je vč. podrobností, na které jsme se zde ptaly, tak bychom ti dokázaly pořádně odpovědět a poradit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1mila2 já to ale vím a psala jsem to tady. Ty 3 000 mi poslal normálně zaměstnavatel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klarnika píše:
@1mila2 já to ale vím a psala jsem to tady. Ty 3 000 mi poslal normálně zaměstnavatel.
No, tak pak nechapu, co pises o tom, ze ti to za 2 mesice prijde malo. Me to teda prijde uplne normalni castka od zamestnavatele.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klarnika co myslíš tou dvojtou nemocenskou? Přišla ti ta část kterou platí zaměstnavatel, a ta chodí obvykle zároveň s výplatou, v tom termínu. Od 15 dne tě vyplácí OSSZ a tam může být zpoždění.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit