Cena nového e-shopu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
To hodně záleží jaké všechny funkce chceš
50-100 tis? Já jsem chtěla poměrně specifický web-shop a vylezlo to na 130 tis ![]()
- Citovat
- Upravit
To není tak jednoduché, kolik kdo zaplatil, ale CO to umí, jak se chová na webu…
tady ty šablony co uvádíš, k tomu nepotřebuješ programátora.
Pak tam musíš nasypat výrobky-obrázky, ale hlavně optimalizace SEO aj vychytávky, které jsou nezbytné, je to složité na vysvětlování. Kvalitní web - začátek stojí od cca 80 tisíc a víc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
To hodně záleží jaké všechny funkce chceš50-100 tis? Já jsem chtěla poměrně specifický web-shop a vylezlo to na 130 tis
to je běžná cena, za kvalitní web, nic přehnaného
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky zvaž, co budeš nabízet, všechno tady válcuje alza ap.
nezapomeň, na další nutné výdaje, bez nich web vůbec nedáš
- platit doménu, ta je levná
- hosting - taky přijatelné, záleží co si vybereš
- a stálý vývoj a jiné

a hlavně zboží
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
To hodně záleží jaké všechny funkce chceš50-100 tis? Já jsem chtěla poměrně specifický web-shop a vylezlo to na 130 tis
Díky za odpověď. Ze začátku moc specifických věcí nepotřebuju, spíš v provozu pak zjistím že bych potřebovala něco navíc. Přidávat funkce, nebo změnit dopravu by neměl být prý problém. U jednoho řešení mi řekl 24 tis a u druhého 50 tis, Spadla mi brada z toho rozdílu.
- Citovat
- Upravit
@DanielaD Díky. Šlo mi o rámcovou cenu u jednotlivých řešení v případě programátora. V mém okolí si většinou část dělali e-shopaři sami. A programátora potřebuju, chci se věnovat zboží, marketingu apod, tomu rozumím víc
Navíc nechci jen tu strohou verzi, kterou nabízí, potřebuji úpravy. A ty sama neudělám.
- Citovat
- Upravit
@DanielaD píše:
Taky zvaž, co budeš nabízet, všechno tady válcuje alza ap.
nezapomeň, na další nutné výdaje, bez nich web vůbec nedáš
- platit doménu, ta je levná
- hosting - taky přijatelné, záleží co si vybereš
- a stálý vývoj a jiné
a hlavně zboží
Vím, díky ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak ten uplnej zaklad, aby to umelo vytvorit objednavku. Aby si clovek jednoduse jen upravoval zbozi a ceny. Tak se do nizsich desitek tisic vejdete urcite. To jsou jen sablony prodavany porad dokola a jen lehce upraveny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@DanielaD Díky. Šlo mi o rámcovou cenu u jednotlivých řešení v případě programátora. V mém okolí si většinou část dělali e-shopaři sami. A programátora potřebuju, chci se věnovat zboží, marketingu apod, tomu rozumím vícNavíc nechci jen tu strohou verzi, kterou nabízí, potřebuji úpravy. A ty sama neudělám.
Tak to je na delsi smlouvu klidne. Treba 5-10 tis mesicne (cena placnuta od boku), ze bude delat technickou podporu plus pravidelne upravy atd. Urcite vsechno na zacatku nebudete vedet a aby pak mel cas se v tom stourat. Nebo aby se sehnat ten co to cele napsal. Taky byva problem, ze druhymu se nechce do toho srourat, kdyz je kod nejak prasacky napsany.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co vypisuješ za platformy, tak jsou poměrně jednoduché weby. Záleží kolik chceš mít produktů, pokud opravdu hodně dobrý je e-shop rychle, kde platíš pronájem 480Kč/ měsíc m například na Shoptetu je to mnohem více. A myslím, že bys to i zvládla sama na některé z těchto platforem (pokud tedy nechceš nějakou vlastní grafiku, pak to určitě chce grafika). Myslím, že programátor je zbytečné utrácení peněz a když si to proklikáš, tak to pochopíš, jak co funguje a návody taky mají.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Co vypisuješ za platformy, tak jsou poměrně jednoduché weby. Záleží kolik chceš mít produktů, pokud opravdu hodně dobrý je e-shop rychle, kde platíš pronájem 480Kč/ měsíc m například na Shoptetu je to mnohem více. A myslím, že bys to i zvládla sama na některé z těchto platforem (pokud tedy nechceš nějakou vlastní grafiku, pak to určitě chce grafika). Myslím, že programátor je zbytečné utrácení peněz a když si to proklikáš, tak to pochopíš, jak co funguje a návody taky mají.
Díky. Asi půjdu nakonec do e-shop rychle, nebo shoptet. Ja to uz sama zkoušela. A ![]()
![]()
Jinak programátor je kamarád kamaráda.
- Citovat
- Upravit
Ahoj maminy,
tady se ví všechno a zkušenosti jsou tady taky ze všech možných oblastí, tak zakládám diskuzi, zcela atypickou pro maminkovský web. Plánuji založení e-shopu a potřebuji se rozhodnout jaké e-shopové řešení zvolit. Nejsem vůbec programátorsky zdatná, takže jsem oslovila programátora, který by mi s tvorbou e-shopu pomohl. Rozhoduji se mezi Shopify, Prestashop, Shoptet a E-shop rychle. Vy, co máte e-shop, můžete prozradit, kolik jste zaplatily za vytvoření e-shopu programátorovi na některé z těchto platforem? Klidně anonymně. Já jsem anonym kvůli rodině a kamarádkám, ještě jsem to před nimi nevybalila a než budu mít nějaké reálnější představy, tak ani nechci. Díky