Minusove hodiny x dovolená
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Tak tu dovolenou budete vybirat nebo si nechat proplacet? Strhnout muze leda tak. Ze vam proste na dobu kdy jste nebyla v praci napise dovolenou, aby dorovnal manko.
Paragraf dostanete urcite pred nastupem na neschopenku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tomu nerozumím, jako že máš -50 hodin absenci? to je víc jak týden. To Tě mohl vyhodit ihned, za hrubé porušení pracovní kázně… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucije28 píše:
Já tomu nerozumím, jako že máš -50 hodin absenci? to je víc jak týden. To Tě mohl vyhodit ihned, za hrubé porušení pracovní kázně…
Chyba je na jeho straně, minuly rok me posilal drive domu, mou chybou to nebylo. A od te doby se to semnou tahne.
- Citovat
- Upravit
@Cenarius píše:
Tak tu dovolenou budete vybirat nebo si nechat proplacet? Strhnout muze leda tak. Ze vam proste na dobu kdy jste nebyla v praci napise dovolenou, aby dorovnal manko.Paragraf dostanete urcite pred nastupem na neschopenku.
No on mi rekl ze ty minusovy hodiny odebere z dovolený. To muze?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
No on mi rekl ze ty minusovy hodiny odebere z dovolený. To muze?
A jak jinak bys je chtela vyresit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
A jak jinak bys je chtela vyresit?
No proto se ptam tady kdyz asi nevim
![]()
- Citovat
- Upravit
A jak jste přišli na 50 hodin? Máte nějakou elektronické vedení docházky? Nebo jen to bylo slovně dohodnuto? Máte na to nějaké svědky? Je to nějaký prapodivný… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Chyba je na jeho straně, minuly rok me posilal drive domu, mou chybou to nebylo. A od te doby se to semnou tahne.
No evidentne jste nemela nic proti, ze vam budou chybet hodiny a jak to pak chce resit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A to si nevedela, ze ti budou chybet hodiny? a to sis jako myslela ze ti je dopise, kdyz nemas odmakano nebo co? vzit z dovolene ti to muze a jeste by jsi mu mela podekovat, ze to udela takhle a nebo neplaceny volno
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A to ti chybi z minuleho roku a resite to ted v kvetnu? to je nejaky divny, u nas musi bejt vse sul nul do konce roku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporučuji zavolat s dotazem na oblastní inspektorát práce, poradí po telefonu, číslo k dohledani na netu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím.
Mela bych dotaz
Jsem ve vypovedni dobe, odesla jsem z prace s tim ze mi zamestnavatel rekl ze mi dá paragraf. Mam cca -50 hodin, rekl ze mi to strhne z dovolené. Muze to vubec udelat? Nema se to nahodou strhavat z platu?
Muze mi dat paragraf i kdyz pujdu na neschopenku? Dekuju za rady