Problémy s dudlíkem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46
1.5.07 13:13

Ahoj holky :)
ráda bych také připojila zkušenost s odvykáním na dudlík :) není to tak dávno, co jsme se ho zbavili…to byli Ondrovi už tři roky! Přes den byl v pohodě, ve školce taky vydržel bez dudlíku (i dopolední spaní!) - prostě jsem mu řekla, že je velký kluk, a do školky se dudlíky nenosí…pochopil to, ale jak jsme přišli domů, okamžitě se po něm sháněl :? a dudal a dudal…noční spaní bez dudlíku nepřicházelo v úvahu…děsila jsem se odvykání… :( jednoho krásného dne si ho někde odložil, hledali jsme ho (jako už tolikrát) ale marně…takže jsem mu řekla, že si ho bohužel ztratil sám, a bude muset spát bez něj…kupodivu to prošlo…druhý den jak byl ve školce, tak jsem ho našla a schovala (když to zvládl první noc, proč ne další…?). Ještě týden jsme ho nárazově „jako“ hledali a pak to přešlo samo… Teď máme doma 14ti denní mimi i s dudlíkem, ale Ondru už dudánek nezajímá… :D

evelinečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
4.5.07 13:25

Ahoj,
taky se řadíme mezi závisláky. Tomík odložil dudlík ve 2letech a 5měsících - vyměnil ho s Mikulášem za auto, ale to už byl asi 14dní bez něj, jinak by ho ani nehlo milovaného dudu někomu dávat :lol: Dala jsem na radu zkušených emimiňáckých mamin a dudlík postupně stříhala :wink: Dokud byl jenom „obroušený“, divil se, ale nevadilo mu to, když se objevila dírka, řekla jsem mu, že ji asi prokousnul :oops: Tomajs prohlásil, že už mu dudu nechutná, protože je tam vítr :lol: strčil ho do kapsáře a hotovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
6.5.07 17:40

Ahoj, taky mám téměř dvouletou holčičku a donedávna jsme měli dudlíka i přes den. Teď jí ho dávám už jen na spaní, a počkám až ho dá sama :wink: Snad nebudem čekat do první třídy :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí