Problémy s nocnikem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Bodlinka32 píše:
Děkuji všem za odpovědi…zkouseli jsme ted davat na celý den kalhotky a punčochace. Ale ona se pocura a vůbec ji to nevadi sedí v tom dal si hraje. Asi nevíte co s tím? 🤔 🙂
U nás tohle vůbec nepomohlo. Dítě bylo prostě nahaté a schválně jsem mu dávala pít vodu se šťávou (normálně dostává jen vodu). Když už jsem pozorovala, že se schyluje k čůrání, tak jsem dítko posadila na nočník a pustila pohádku na tabletu. A za vyčůrání se do nočníku jsem hodně chválila. Fungovalo to tak u všech 3 dětí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Modesta píše:
U nás tohle vůbec nepomohlo. Dítě bylo prostě nahaté a schválně jsem mu dávala pít vodu se šťávou (normálně dostává jen vodu). Když už jsem pozorovala, že se schyluje k čůrání, tak jsem dítko posadila na nočník a pustila pohádku na tabletu. A za vyčůrání se do nočníku jsem hodně chválila. Fungovalo to tak u všech 3 dětí.
No ted přes zimu se mi nechce ji nechávat nahatou ona je schopna sedět i v předsíni na dlažbě. Ona když vidí že ji chci posadit na nocnik právě tak začne hystercit že ho nechce ani na WC. Právě že už nevíme jak bychom ji to naučili nejhorší je že ji ani nevadí že je mokra🤔 ☹️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bodlinka32 píše:
No ted přes zimu se mi nechce ji nechávat nahatou ona je schopna sedět i v předsíni na dlažbě. Ona když vidí že ji chci posadit na nocnik právě tak začne hystercit že ho nechce ani na WC. Právě že už nevíme jak bychom ji to naučili nejhorší je že ji ani nevadí že je mokra🤔 ☹️
Tak nezbývá než doporučit, abyste se na to vyprdli a nechali to holt na léto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Modesta píše:
Tak nezbývá než doporučit, abyste se na to vyprdli a nechali to holt na léto.
Souhlasím. Vykaslete se teď na to úplně a za pár měsíců zkuste znovu. Moje dcera to měla přesně tak - ve 20 měsících ani ťuk, vůbec ji nevadilo, že je pocurana. Ve dvou letech jsme zkusili znovu a byla bez plen za týden. Za pár měsíců bude teplo a třeba to půjde líp.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Zdravím maminky. Mám takový dotaz asi každá bojujete s deckem a nocnikem. Chtěla bych se zeptat nemáte nějaká nějaký typ jak dítě naučit na nocnik či zachod? Už jsme vyzkoušeli vše me dceři jsou 3 roky. Zkoušeli jsme ze třeba sla se mnou na zachod zkoušeli jsme stáhnout učící pohádky koupili jsme hráči nocnik a prostě nic nefunguje. Když ji plenu sundam dam kalhotky tak ji ani nevadí že je pocurana. Ví co se na wc i po použití dělá ale sama si sednout nechce. Už nevíme jak dál bohužel mi ji ani nevezmou do školky. Budu moc ráda ta jakýkoliv typ bo řadu dekuji
U nás to také trvalo. Byla jsem zoufalá. Zkoušela všechno. Naučil se jen tak tak před nástupem do školky. Syn miloval staršího bratrance. Je to jeho idol. Poprosila jsem ho, ať jdou spolu čůrat a od té doby chodil sám. Úplně sám. Jak když se mu to tam sepne. Soucítím s vámi. Držte se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit