Problémy s plícemi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66388
14.8.17 17:42

@Janina B1 jo. Sice to bylo dost náročné, ale nejhorší to bylo v době, kdy kašlali všichni kolem kvůli chřipkám, takže jsem se v tom davu „ztratila“. Mám práci náročnou spíš psychicky, než fyzicky. Takže se to dalo. Ale jak jsem už psala, je dobré si zajít na krev dříve, protože třeba u těch chlamýdií se dělá potom kontrolní odběr před nasazením léků, jestli hladina těch látek stoupá nebo klesá atd. Alespoň já to tak měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kalbe
14.8.17 18:12

@Janina B1 vzít tě na plicním musí okamžitě to je pravda, řekni ze nemůžeš dýchat a neda se to vydrzet.., udělají ti rentgen plic at vis a jsi klidná

• Citovat
  • Upravit
26574
14.8.17 18:57
@Janina B1 píše:
Ahoj holky,
Asi to moc nepatří k tematice dětiček nicméně.. trápí mě zdravotní problém, již déle než půl roku mám opravdu ošklivý kašel ( lidi se na mě otáčejí, co je to za šílené zvuky), jsem nekuřák, dříve jsem i vrcholově sportovala - a posledních skoro 10 měsíců mám problémy s dýcháním. Utéměř jakékoliv námahy - a to muže byt třeba jen 5 min jízdy na kole po rovince. Musím zastavit, dalších 5 min se nemohu nadýchnout, sýpu a je mi zle. Plus jsem tedy také permanentně hrozně unavená - a to chodím spát okolo 10 hod a vstávám okolo 7…
Nemáte někdo podobně zkušenosti?Díky!

Takže tohle ti přijde normální? Ono to tak špatné není? Najednou, nahoře je napsáno něco jiného.
A nevím, co se pořád oháníš těmi měsíci :think:
Dostala jsi prášky v březnu. Jestli umíš měsíce, tak pak je celý duben, pak květen, pak červen, pak červenec a pak srpen.
Takže rozčilovat, že ti tady někteří netleskají se můžeš, ale jsi nezodpovědná :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
14.8.17 19:03
@jenny.fields píše:
Takže tohle ti přijde normální? Ono to tak špatné není? Najednou, nahoře je napsáno něco jiného.
A nevím, co se pořád oháníš těmi měsíci :think:
Dostala jsi prášky v březnu. Jestli umíš měsíce, tak pak je celý duben, pak květen, pak červen, pak červenec a pak srpen.
Takže rozčilovat, že ti tady někteří netleskají se můžeš, ale jsi nezodpovědná :?

Já se nerozčiluju. Neoháním se měsíci, o to se tu celou dobu pokoušíš ty. Naposledy píši, že stav se mi postupně zhoršoval. Nemám ráda, když se někdo chová přesně jako ty z jednoho odstavce. Ti chytřejší psali, že diagnózu stanoví lékař, jen ty jsi mě tady odsoudila jako nezodpovědnou špindíru, co šíří po lidé H černý kašel. Co když jsi ty zrovna ten přenašeč? Dohadovat se s tebou je jako mluvit s volem o sobotě, když jde v pátek na porážku. Nepíši, že je to normální. Nauč se číst celý text a přemýšlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
14.8.17 19:23

@Janina B1 Diagnozu stanoví lékař. Jenže ty jsi u žádného půl roku nebyla, přestože se očividně tvůj stav nezlepšil. Takže ano, pokud máš něco nakažlivého-čk, tak šíříš bacily, nic víc, nic míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
14.8.17 19:34
@jenny.fields píše:
@Janina B1 Diagnozu stanoví lékař. Jenže ty jsi u žádného půl roku nebyla, přestože se očividně tvůj stav nezlepšil. Takže ano, pokud máš něco nakažlivého-čk, tak šíříš bacily, nic víc, nic míň.

Jak víš, že jsem u žádného půl roku nebyla? Btw. Půl roku to od mé prohlídky obvodní lékařkou rozhodně není:P. A neboj, na nikoho nekašlu ani neplyvu.:) A víš co vlastně? Tohle je naprosto zbytečné, aspoň vidím, díky komu musí lidé, kterým je opravdu zle čekat hodiny v čekárnách, když chodíš k lékaři očividně s každým kýchnutím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kalbe
15.8.17 08:27

Tak Dneska se mi zdálo kvůli teto diskuzi ze Můj bratr má tuberkulozu a Já ji od něho chytla :D to jsou sny, chudák mimisek :roll:

• Citovat
  • Upravit
872
18.8.17 10:07

Ahoj,

Pro ty, co mě zde odsoudily jako roznasece černého kašle a tuberkulózy asi zklamu…
Diagnóza zní : Astma bronchiale

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
18.8.17 12:09
@Janina B1 píše:
Ahoj,Pro ty, co mě zde odsoudily jako roznasece černého kašle a tuberkulózy asi zklamu…
Diagnóza zní : Astma bronchiale

No vidíš, jak to šlo rychle. Alespoň se neudusíš. jsi ráda?

• Citovat
  • Upravit
18.11.17 09:44

Ja se takhle s astmatem lecim uz rok a predstav si, ze po roce leceni, kdy jsem se nenechala odbyt mam pravdepodobne nejakou bakterii na plicich…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty