Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A co zkusit Renie nebo sodu? Jestli je to z toho, tak to pomuze.
Tak si na tom internetu najdi i to, jestli a co se s tim da delat… Protoze tady asi smysl litani po doktorech konci.
Zkus neco volne prodejneho na paleni zahy a nacpat se vitaminy, co to udela.
Rennie jsem vzala a vitamíny beru taky. Ale už je to tak nepříjemné, že já si sama neporadím a je potřeba odborník. Zkusila jsem všechno
Vždyť jsi byla u lékaře teprve včera.
Už druhý den jsi zkoušel sila všechno a je třeba gastroenterologie? Šla bych znovu za praktikem.
Ahoj holky, omlouvám se za anonym, ale nechci to tu rozebírat veřejně. Jsem ve 28 tt. V sobotu mě začalo bolet v krku a bolelo mě polykání, hlavně v horní oblasti krku a udělaly se mi nejspíše afty uvnitř v puse jakoby pod rty, začal mě pálí jazyk a měl bílý povlak. Byla jsem u praktického doktora, ale ne u mého z důvodu dovolené. Bylo mi řečeno, že je to nejspíš virové a je potřeba to vydržet a nic mi neporadil. Večer po návštěvě lékaře se mi udělal knedlík v krku, mám pocit jakoby tam byla nějaká kulička a nejde spolknout, překáží tam a dráždí mě v krku. Připojil se k tomu kašel a když zakázali, tak mě to dráždí na zvracení. Několikrát jsem i zvracela, později se k tomu připojilo krkání a pálení žáhy, že jsem kvůli tomu nemohla vůbec spát. Nemáte některá podobnou zkušenost? Nebo doporučení jestli jít na ORL nebo do nemocnice na gastro? Podle internetu to vypadá na reflux nebo mimojicnový reflux Moc děkuji za případné rady.