Problémy s učitelem

Anonymní
4.10.21 09:00

Problémy s učitelem

Zdravím, jsem studentka střední školy. Bohužel mě potkaly zdravotní problémy a já mám celkem dost zameškáno a ještě dost mít budu. Mám vše omluvené přímo od doktorky, a i tak mě můj třídní učitel neustále ponižuje. Už tak na tom psychicky nejsem nejlíp, ale ponižování od někoho kdo by mi měl jít příkladem je až moc. Ostatní učitelé jsou milí a snaží se mi vyhovět, ale on se mi jen směje že symuluju atd. Bojím se tam už i chodit. Otázka je jak to řešit? U ředitelky by se vymluvil že lžu, a ještě by mi to způsobilo větší problémy než jsou teď. Dáva mi testy každou hodinu z nových látek schválně jen abych měla pětky a bojím se že se to ještě zhorší. S rodiči nemám tak dobrý vztah abych to s nimi řešila a navíc jsem plnoletá. Otázka je kam se mohu obrátit? Školní psycholožku naše škola nemá.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
4.10.21 09:04
@Anonymní píše:
Zdravím, jsem studentka střední školy. Bohužel mě potkaly zdravotní problémy a já mám celkem dost zameškáno a ještě dost mít budu. Mám vše omluvené přímo od doktorky, a i tak mě můj třídní učitel neustále ponižuje. Už tak na tom psychicky nejsem nejlíp, ale ponižování od někoho kdo by mi měl jít příkladem je až moc. Ostatní učitelé jsou milí a snaží se mi vyhovět, ale on se mi jen směje že symuluju atd. Bojím se tam už i chodit. Otázka je jak to řešit? U ředitelky by se vymluvil že lžu, a ještě by mi to způsobilo větší problémy než jsou teď. Dáva mi testy každou hodinu z nových látek schválně jen abych měla pětky a bojím se že se to ještě zhorší. S rodiči nemám tak dobrý vztah abych to s nimi řešila a navíc jsem plnoletá. Otázka je kam se mohu obrátit? Školní psycholožku naše škola nemá.

Na ředitele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
4.10.21 09:08

Nějakou schránku důvěry ve škole nemáte? Případě nějakou učitelku, které věříš? Spolužáci by se za Tebe postavit nemohli, v případě, že by se to začalo řešit a učitel by zapíral?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
4.10.21 09:15

Zapni si mobilu nahrávání a nahrej si ho. Zda se to má či ne je jedno…posmívat a shazovat ještě učitel taky nemá, takže at máš dukaz

• Citovat
  • Upravit
8863
4.10.21 09:43

Nestresuj se a požádej o opakování ročníku ze zdravotních důvodů. Když budeš hodně chybět, bude se ti to hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8726
4.10.21 10:18

Pokud se to děje ve třídě, tak máš plnou třídu svědků, bez za ředitelem. Pokud se to děje v kabinete, tak si ho buď nahraj, nebo chtěj psát ty testy ve třídě nebo třeba za přítomnosti jiného učitele, kabinet mají většinou alespoň dva společný. Nebo pokud chybíš a budeš chybět hodně, tak prerus studium a vrat se za rok. K jinému učiteli a bez chybeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze