Problémy s ureaplasma

Anonymní
26.4.22 22:01

Problémy s ureaplasma

Ahoj, od prosince 21 mám furt nějaké problémy, původně to byly záněty mocaku a teď? Od března 22 pozitivní test na ureaplasmu. Brala jsem jedny antibiotika. Po měsíci výsledky opět pozitivní. Další ATB Doxy :) chtěla bych se zeptat, jak dlouho jste to léčily vy? Eventuálně, dělalo vám problém poté otěhotnět? Jakmile budu mít negativní výsledek, mohu se začít snažit o miminko?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10073
26.4.22 22:09
@Anonymní píše:
Ahoj, od prosince 21 mám furt nějaké problémy, původně to byly záněty mocaku a teď? Od března 22 pozitivní test na ureaplasmu. Brala jsem jedny antibiotika. Po měsíci výsledky opět pozitivní. Další ATB Doxy :) chtěla bych se zeptat, jak dlouho jste to léčily vy? Eventuálně, dělalo vám problém poté otěhotnět? Jakmile budu mít negativní výsledek, mohu se začít snažit o miminko?

Ahoj, já ureu léčila taky Doxybene (partner rovněž), myslím, že jsme to brali dva týdny, ale už je to dávno tak nechci mystifikovat..ale rozhodně pomohlo, jestli pomohlo k dítěti nevím, my bojovali s neplodností 6 let a ureu jsme řešili hned ze startu snažení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.22 22:21

@Skaiqy já brala oboje ATB po 5 dnech. Po DOXY mi jako bylo šíleně zle od žaludku. Začátkem května mám jít znovu na výtěry a doufám, že už konečně budu negativní. Chceme se snažit o miminko. Ale někde jsem četla, že to holky léčily třeba rok a z toho jsem vyděšená..

• Citovat
  • Upravit
10073
26.4.22 22:31
@Anonymní píše:
@Skaiqy já brala oboje ATB po 5 dnech. Po DOXY mi jako bylo šíleně zle od žaludku. Začátkem května mám jít znovu na výtěry a doufám, že už konečně budu negativní. Chceme se snažit o miminko. Ale někde jsem četla, že to holky léčily třeba rok a z toho jsem vyděšená..

Už si to úplně nepamatuji ale myslím, že na Doxybene se musíš najíst práce aby se předešlo bolení žaludku.. počkala bych rozhodně na negativní výsledek, urea může způsobit ranní potraty..

Já to měla po dobrání léků v pohodě a od té doby už nemám žádné potíže.. ťuk ťuk..držím palce ať se to dá do pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
27.4.22 08:16

Bylo období, kdy jsem též trpěla na gynekologické záněty. Z kultivace mi opakovaně vycházela Ureaplasma+Mykoplasma-pokždé řádně zaléčeno antibiotiky já i partner, přesto se mi to pořád vracelo. Trvalo to cca dva roky. V té době jsem pracovala na infekčním, tak bylo dost možné, že k nákaze docházelo právě tam.Po dobrání ATB vždy stěry negativní, dva, tři měsíce klid a opět potíže.
S problémem otěhotnění jsem se též obávala, ale naprosto vpořádku. Obě děti počaty plánovaně hned první měsíc snažení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.22 08:22

@Fíbí 106 tak to je paráda, že děti jsou zdravé. Moc chceme s přítelem dítě a pokud začátkem května vyjdou negativní testy, hned se začneme o miminko pokoušet. Já celý život měla problémy s mocakem, cystami a dost jsem se začala bát, když mi vyšla urea. Snad to ty druhé ATB vyléčily a já budu mít klid v tímto směru

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.4.22 08:24

@Skaiqy rozhodně počkám na negativní výsledek. Ale jsem tedy hodně vystrašená z toho, jak se všude píše, že to pak způsobuje neplodnost, potraty.. a taky individuální doba léčby - někdo to měl pryč po měsíci, někdo po 2 letech a má problémy s otěhotněním..

Děkuji, snad brzo budu v pořádku

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.4.22 08:33

Ahoj, já mám potíže s e.coli už pět měsíců. Vždy do 14 dnů po dobrání atb potíže zpět. Teď se nějak držím už čtvrtý týden, ale po té době už mám dole všechno podrážděné a rozbolavělé, tak se stejně potýkám s různým pálením a bolestmi, jen už to není tak hrozné a trvá to za den vždycky jen nějaký kratší časové úsek, tak si říkám, že to jsou spíš asi jen podrážděné nervy. Radu tedy nemám, u mě nepomáhala žádná „preventivní“ opatření jako čurání po sexu, bavlněné kalhotky apod., naopak po dobrání zacílených atb jsem teď opatření extra nedodržovala (chůze v mokrých botách na dovolené apod.) a je mi poprvé delší dobu lépe. Taky se snažíme o mimino. Držím palce, ať jsi brzy fit :hug:

• Citovat
  • Upravit
2226
27.4.22 10:14

Hlavně se současně musí léčit i partner.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
28.4.22 10:40
@Anonymní píše:
@Skaiqy rozhodně počkám na negativní výsledek. Ale jsem tedy hodně vystrašená z toho, jak se všude píše, že to pak způsobuje neplodnost, potraty.. a taky individuální doba léčby - někdo to měl pryč po měsíci, někdo po 2 letech a má problémy s otěhotněním..Děkuji, snad brzo budu v pořádku

Mno.. zkontrolovala bych pan vejcovody jestli nemají srůsty..je to spíš mechanický důvod neplodnosti.. držím palce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.22 09:49

Ahoj, tak jdu s menší otázkou.

Poslední ms jsem měla 27.3. do té doby ms. Od té doby bez sexu. Byly nějaké komplikace po ATB na uraplasma.. Teď menstruaci nemám, sice den zpoždění, ale měla jsem to dostat včera a vždy na hodinu přesně.. Ale už týden mám bolesti v podbřišku a bolesti prsou. Před 2 týdny negativní test. Teď mám streptokoka ale ATB jsem si ještě nevzala, nechtěla jsem, aby se mi zpozdila ms. Protože musím na testy na ureu. Tak jsem to nechtěla oddalovat. Je možné, že se mi menses zpozdil vlivem streptokoka? Mohla bych být eventuálně těhotná? I když jsem minulý měsíc menses měla a přes 2 týdny mi ještě vyšel negativní test? Vím, že je to dost nepravděpodobné, ale hledám důvod zpoždění…

• Citovat
  • Upravit
299
2.5.22 19:25
@Anonymní píše:
Ahoj, tak jdu s menší otázkou.Poslední ms jsem měla 27.3. do té doby ms. Od té doby bez sexu. Byly nějaké komplikace po ATB na uraplasma.. Teď menstruaci nemám, sice den zpoždění, ale měla jsem to dostat včera a vždy na hodinu přesně.. Ale už týden mám bolesti v podbřišku a bolesti prsou. Před 2 týdny negativní test. Teď mám streptokoka ale ATB jsem si ještě nevzala, nechtěla jsem, aby se mi zpozdila ms. Protože musím na testy na ureu. Tak jsem to nechtěla oddalovat. Je možné, že se mi menses zpozdil vlivem streptokoka? Mohla bych být eventuálně těhotná? I když jsem minulý měsíc menses měla a přes 2 týdny mi ještě vyšel negativní test? Vím, že je to dost nepravděpodobné, ale hledám důvod zpoždění…

MS se Ti mohla zpozdit i těma ATB na Ureaplasmu.Na někoho některá ATB takhle působí. Nebo samozřejmě i tou nemocí (Streptokokem). Pokud meškáš den, počkala bych klidně ještě dva, tři dny, a pak zopakovala test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí