Opakující se výtok s nitkami krve

26
26.4.22 01:22

Opakující se výtok s nitkami krve

Ahoj holky,
mám už pár dní takový zvláštní výtok. Nikdy jsem nic podobného neregistrovala… Minulou středu až pátek jsem měla průhledný výtok s nitkami krve a jednou pár mm sraženinku. Pak dva dny nic a tenhle týden jsem pár dní měla to samé, vždy jen po utření. Bolest břicha, nevolnost apod. nemám. MS měla být v pondělí, ale minulý měsíc mi začala v den, kdy měla končit. Takže může být i až v pátek. Test jsem si dělala v sobotu, ale je negativní. Nemůže to značit nějaký gynekologický problém? Dnes zase krvavý hlen s růžovou krví jen po utření, což může být i počátek MS.
Nemáte někdo podobnou zkušenost? Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9374
26.4.22 07:32

Takže se snažíte o miminko? Možná to bude nidace, termín tomu i odpovídá, test si udělej nejdříve týden,10 dní od prvních nitek - takže vlastně v termínu ms. :mrgreen: Jestli to nebude nidace, bála bych se zánětu, ale ten bys snad cítila. Potom zvaž, jestli jste neměli divočejší sex, že by došlo k poranění. Zatím vydrž a uvidíš, co z toho bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
26.4.22 07:58

Já to tak měla x dni před testem, kde byly // čárky :lol:

• Citovat
  • Upravit
26
24.6.22 01:11

@Petule030 Nesnažíme. :D Musela by se stát nehoda. Zatím nám stačí náš 15 měsíční rarach, ale já bych tedy klidně šla do druhého někdy na podzim. :D MS normálně dorazila, takže nevím co to bylo a žádné příznaky záněty jsem taky neměla. Je to občas záhada ten náš cyklus. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
24.6.22 01:12

@np10021 No to asi můj případ nebude. V květnu jsem měla klasicky MS. :D Takže záhada neobjasněna, ale těhotenství vyloučeno. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
24.6.22 05:24

@Maminka73 Ale teď už máš červen 🤷🏻‍♀️ 😂

• Citovat
  • Upravit
26
24.6.22 06:43

@np10021 Ano, to je a taky očekávám červenou návštěvu o víkendu. :lol:

• načítám...