Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
mám už pár dní takový zvláštní výtok. Nikdy jsem nic podobného neregistrovala… Minulou středu až pátek jsem měla průhledný výtok s nitkami krve a jednou pár mm sraženinku. Pak dva dny nic a tenhle týden jsem pár dní měla to samé, vždy jen po utření. Bolest břicha, nevolnost apod. nemám. MS měla být v pondělí, ale minulý měsíc mi začala v den, kdy měla končit. Takže může být i až v pátek. Test jsem si dělala v sobotu, ale je negativní. Nemůže to značit nějaký gynekologický problém? Dnes zase krvavý hlen s růžovou krví jen po utření, což může být i počátek MS.
Nemáte někdo podobnou zkušenost? Děkuji!
Takže se snažíte o miminko? Možná to bude nidace, termín tomu i odpovídá, test si udělej nejdříve týden,10 dní od prvních nitek - takže vlastně v termínu ms.
Jestli to nebude nidace, bála bych se zánětu, ale ten bys snad cítila. Potom zvaž, jestli jste neměli divočejší sex, že by došlo k poranění. Zatím vydrž a uvidíš, co z toho bude.
@Petule030 Nesnažíme.
Musela by se stát nehoda. Zatím nám stačí náš 15 měsíční rarach, ale já bych tedy klidně šla do druhého někdy na podzim.
MS normálně dorazila, takže nevím co to bylo a žádné příznaky záněty jsem taky neměla. Je to občas záhada ten náš cyklus. ![]()
@np10021 No to asi můj případ nebude. V květnu jsem měla klasicky MS.
Takže záhada neobjasněna, ale těhotenství vyloučeno. ![]()
@np10021 Ano, to je a taky očekávám červenou návštěvu o víkendu. ![]()