Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Už by pro mě neexistoval. Nic bych mu neříkala a vůbec s ním nekomunikovala, vymazala číslo a ignorace.
Já bych mu to samozřejmě oznámila, takové věci se proste říkat mají, sakra ![]()
vždyť tady jde o zdraví, ne o nějaké kamarádění, muže nakazit x dalších žen. Sam by si měl zajít na testy a prelecit se.
@Semtex píše:
Já bych mu to samozřejmě oznámila, takové věci se proste říkat mají, sakravždyť tady jde o zdraví, ne o nějaké kamarádění, muže nakazit x dalších žen. Sam by si měl zajít na testy a prelecit se.
On na žádný testy stoprocentně nepůjde. Je to děvkař, a dověděla jsem se to dost pozdě. Taky nevím jestli jsem prostě neměla jen obyčejnou infekci.
@Semtex píše:
Já bych mu to samozřejmě oznámila, takové věci se proste říkat mají, sakravždyť tady jde o zdraví, ne o nějaké kamarádění, muže nakazit x dalších žen. Sam by si měl zajít na testy a prelecit se.
Nsvic jak jsem psala, sama jsem na žádných testech nebyla…
@Anonymní píše:
kašli na něho, blokace a nazdar, nešpiň se s ním - ještě by to mohl otočit proti tobě
@Anonymní píše:
Ale přelecena jsi ![]()
A devkar - no ty byt muže, ale nakažlivou chorobu roznaset rozhodne vědomě nesmí a měl by se k tomu postavit zodpovědně a minimálně konzultovat s lékařem. Sice jsou to “jen” chlamydie, ne HIV nebo syfilis, ale i ty jsou pekne svinstvo a dovedou zejména ženám nepěkně skodit.
@stinga píše:
kašli na něho, blokace a nazdar, nešpiň se s ním - ještě by to mohl otočit proti tobě
Právě o to mi jde. Aby se to neotocilo proti mě. Kdyby se neozval tak na něj dlabu, at si svoje shnilý semeno rozsejva jinde. Díky holky. Jsem ráda že to nebylo nic „vážného“. A mega velký poučení do budoucna.
@Semtex píše:
Ale přelecena jsiA devkar - no ty byt muže, ale nakažlivou chorobu roznaset rozhodne vědomě nesmí a měl by se k tomu postavit zodpovědně a minimálně konzultovat s lékařem. Sice jsou to “jen” chlamydie, ne HIV nebo syfilis, ale i ty jsou pekne svinstvo a dovedou zejména ženám nepěkně skodit.
Jenže já se bojím že se to otočí proti mě vis. ![]()
@Anonymní píše:
Jenže já se bojím že se to otočí proti mě vis.
Kašli na něj prosím tě. Nějakých jeho x dalších milenek ti může být ukradených, svět tím stejně nespasíš.
@Anonymní píše:
Právě o to mi jde. Aby se to neotocilo proti mě. Kdyby se neozval tak na něj dlabu, at si svoje shnilý semeno rozsejva jinde. Díky holky. Jsem ráda že to nebylo nic „vážného“. A mega velký poučení do budoucna.
A jak by se to mohlo otočit proti tobe? Ze by se vztekal? Nebo ze by si te našla nějaká další jeho ex se stejnym problémem? Pravděpodobně byste se shodly, ze je to hajzl. Nebo co?
Jako ženský to snad nemyslíte vážně, že byste to vůbec neresily
Já teda ziram ![]()
@Semtex píše:
A jak by se to mohlo otočit proti tobe? Ze by se vztekal? Nebo ze by si te našla nějaká další jeho ex se stejnym problémem? Nebo co?Jako ženský to snad nemyslíte vážně, že byste to vůbec neresilyJá teda ziram
Ze by se to rozneslo po celý vsi. Že by všechno hodil na mě. ![]()
@Semtex píše:
A jak by se to mohlo otočit proti tobe? Ze by se vztekal? Nebo ze by si te našla nějaká další jeho ex se stejnym problémem? Nebo co?Jako ženský to snad nemyslíte vážně, že byste to vůbec neresilyJá teda ziram
Ne, já bych to s ním neřešila. Halt když je někdo tak pitomej a spí s ním bez gumy, tak si poběhá po doktorech. Určitě bych nechtěla komunikovat s milencem po tom, co mě odkopnul, jestli nějaká jeho další pichna nemá vaginální problémy nebo jestli on už byl na testech. Stejně ho nedonutíš někam jít. Ještě pak poslouchat, kdo koho nakazil ![]()
Ahoj holky. Vím že jsem úplně pitomá, hloupá, a nezodpovědná. Měla jsem v životě jen jednoho sexuálního partnera, tedy teď už dva. Je mi 26 let. S jedním „známým“ jsem si zhruba půl roku dopisovala, a dva měsíce scházela jako kamarádka. Je mu je 40 let. Měl přítelkyni, pak se rozešli, ale během jejich vztahu už mu psal. Tvrdil že ona ho podváděla, zároveň s ním spala. Schazeli jsme se dva měsíce jako kamarádi po jejich rozchodu. Po té jsme se spolu pětkrát vyspali, a jeho zájem opadl, docela se na mě z ničeho nic vykašlal. Prostě mě ignoroval. Jenže já jsem po prvním styku s ním začala trochu pociťovat problémy s podbřiškem. Začal mě bolet podbřišek, výtoky, svědění, pálení. 5 týdnu jsem to léčila preparáty z lékárny. Nakonec jsem došla na gynekologii, kde doktor nic zvláštního neshledal. Předepsal mi antibiotika na chlamydiove infekce pohlavních a močových cest. 3 tablety, a bylo po všem. Žádné testy ani stery mi nedělal. Takze jsem měla chlamydie? Spala jsem s ním bez ochrany. Jsem nana pitoma. Nevim jestli nespal zároveň i se svou ex, nebo s někým jiným. Nevěřím mu už ani slovo. Ale co se stalo teď, napsal mi "Ahoj tak jak se máš? " Mám mu to vůbec říkat? Chytila jsem stoprocentně něco od něj, protože do té doby jsem dlouho s nikým nespala. Nebo byste se na to prostě vykašlali a nebavili se s ním?