Problémy se synem tráva+energy

Anonymní
10.3.22 17:10

Problémy se synem tráva+energy

Zdravím,
předem se omlouvám za dotaz a byla bych ráda kdyby tady nebyly komentáře o mé neschopnosti atd…
Můj syn ( 17 let) začal s kamarádem si pravidelně ( 1× týdne zhruba) dávat trávu, vapo…dotoho si každý den dá aspoň jeden energy drink…zjistila jsem to právě od jednoho jeho spolužáka a docela mě to zaskočilo…nevím jak si počít, jestli to neřešit nebo nějak zakročit?
Syn je ale jinak šikovný, dobře se učí a pomáhá, jen tato věc s trávou mě hlavně zaskočila…Vím, že asi je to teď normální, ale když údajně chodí ven na trávu a k tomu si dají pivo a zapijí to energytakem…to už mi přijde moc…co byste dělaly vy holky? :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76958
10.3.22 17:14
@Anonymní píše:
Zdravím,
předem se omlouvám za dotaz a byla bych ráda kdyby tady nebyly komentáře o mé neschopnosti atd…
Můj syn ( 17 let) začal s kamarádem si pravidelně ( 1× týdne zhruba) dávat trávu, vapo…dotoho si každý den dá aspoň jeden energy drink…zjistila jsem to právě od jednoho jeho spolužáka a docela mě to zaskočilo…nevím jak si počít, jestli to neřešit nebo nějak zakročit?
Syn je ale jinak šikovný, dobře se učí a pomáhá, jen tato věc s trávou mě hlavně zaskočila…Vím, že asi je to teď normální, ale když údajně chodí ven na trávu a k tomu si dají pivo a zapijí to energytakem…to už mi přijde moc…co byste dělaly vy holky? :srdce:

psala bych na emimino :mrgreen:
zníš tak divně, že se ani nedivím, že tvůj syn hulí trávu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
10.3.22 17:30
@stinga píše:
psala bych na emimino :mrgreen:
zníš tak divně, že se ani nedivím, že tvůj syn hulí trávu
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: tak takhle jsem se tu už dlouho nezasmála.

Pro zakladatelku: byla jsi mladá? Co jsi dělala? tráva jednou týdně je asi ok, pokud nemáte v rodině nějaké dispozice v psychickému onemocnění, typu úzkosti, schizofrenie, nebo pak problémy se srdcem, na to je zas blbá kombinace energeták a alkohol nebo trava… školu zvládá, je téměř dospělý…nevím, asi bych mu řekla ať to nekombinuje a doufala, že ho to přejde a byla ráda, že nezkouší nic tvrdšího ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33844
10.3.22 17:34
@Anonymní píše:
Zdravím,
Syn je ale jinak šikovný, dobře se učí a pomáhá, jen tato věc s trávou mě hlavně zaskočila…Vím, že asi je to teď normální, ale když údajně chodí ven na trávu a k tomu si dají pivo a zapijí to energytakem…to už mi přijde moc...co byste dělaly vy holky? :srdce:

Nic, nech ho být. Co ti přijde moc? Ta tráva jednou týdně, nebo ten energiťák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.3.22 17:47

@arinecka asi ta kombinace toho všeho do sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
10.3.22 18:11

Prosím tě, jak ses dostala do tak úzkého kontaktu se spolužákem syna, aby ti řekl, že si jednou týdně dá brko a každý den si dá jeden redbull?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
10.3.22 18:23
@Čičorečka píše:
Prosím tě, jak ses dostala do tak úzkého kontaktu se spolužákem syna, aby ti řekl, že si jednou týdně dá brko a každý den si dá jeden redbull?

přečetla si zpravy v synově telefonu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14008
10.3.22 18:27

Slysela si nekdy pojem puberta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
10.3.22 18:39
@welovefashion píše:
přečetla si zpravy v synově telefonu :palec:

Jo, to chápu. Já taky píšu denně kamarádce, že jsem vypila třeba sprite. A že si nemůžeme zahulit, protože už jsme tento týden měly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23994
10.3.22 21:15

Tráva, perník, koks a herák jsou v pohodě, ale ten energeťák je těžkej prů. ser… 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2519
10.3.22 21:17

Jestli te uklidnim moje spoluzacka z gymplu hulila nekolikrat tydne a i presto vystudovala medicinu a je doktorka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
10.3.22 21:24
@Kacatko1986 píše:
Jestli te uklidnim moje spoluzacka z gymplu hulila nekolikrat tydne a i presto vystudovala medicinu a je doktorka :mrgreen:

No jo, i chytrý lidi můžou fetovat. A když pak pečují o naše zdraví, tak to se opravdu s tebou směju. Jsem teď naprosto klidná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
11.3.22 06:53

Opravdu už je normální si dávat brko? Lidi, já jsem asi fakt mimo a mám se ještě čemu učit… sny má zatím 9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
11.3.22 10:09

@kve-tinka Jsme mimo dvě. Mně to teda normální nepřijde. Sama jsem trávu ani nic jiného nikdy nezkoušela, z drog jsem měla a mám hrůzu. Mám dvě děti na druhém stupni ZŠ a jen doufám, že budou rozumné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka1
11.3.22 12:58
@Anonymní píše:
Zdravím,
Syn je ale jinak šikovný, dobře se učí a pomáhá, jen tato věc s trávou mě hlavně zaskočila…Vím, že asi je to teď normální, ale když údajně chodí ven na trávu a k tomu si dají pivo a zapijí to energytakem…to už mi přijde moc…co byste dělaly vy holky? :srdce:

Jednou týdně trávu opravdu žádný problém není. Obě dcery si obcas zapálí, starší fokonce pěstuje. Ale důležité je že to není každý den a nejsou zhuleni nonstop. Já jsem taky kdysi 5ak e krát do měsíce koupila trávu, a nijak mě to nepoznamenalo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

O Budulínkovi