Problémy v bance

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17014
27.7.13 16:56
@pikola píše:
Jak to zjistil ti asi neporadim, ale rozhodne bych zmenila banku.

Jo, já taky, takové Zuno nebo Mbank, jsou bez poplatků a to, že by si našel u nich někoho, kdo by mu to řekl je fakt už jen sen. ČS :cert: radši nemluvit. Tam mi kolikrát řekli i info z mámina účtu, stačilo znát její RČ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
27.7.13 17:00

Naprosto souhlasim s nazorem okamzite zmenit banku. Zajdi do banky, vysvetli jim svoji situaci, nejlepe, ze chces mluvit s vedoucim, rekni, ze teto bance uz neveris, protoze tvuj byvaly, ktery te pronasleduje, si nejak zjistil stav Tveho uctu. Z toho duvodu hodlas okamzite zmenit banku. Po tomhle prohlaseni bych moc rada videla, jak se to tam zacne tocit :D protoze podle me je to problem i te banky, pokud nejakym zpusobem unikaji duverne informace, a vubec bych se nedivila, kdyby se to tam zacalo okamzite resit :) hodne zdaru! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.13 19:28

Anonymně, pracuji v bance. Nedokáži si představit, že by zaměstnanec banky, řekl takové údaje cizí osobě. On totiž každý náhled na účet je velmi jednoduše zjistitelný. Každý klik je dohledatelný a to si fakt jen tak někdo nelajze.
Pokud máš pochybnosti, zajdi na pobočku a podej reklamaci, že si přeješ prověřit, kdo v poslední době nahlížel na tvůj účet a z jakého důvodu.
Spíš popřemýšlej, jak si necháváš posílat výpisy, kde je ukládáš a heslo do internetového bankov. jméno dítěto + ročník narození není taky nejideálnější (a že takových klientů jsou mraky :lol: )

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.7.13 19:32

Jo a ani pokud si bereš půjčku tak se určitě nezjištují obraty na účtu. Nikoho nezajímá, kde si zaplatila kartou nebo vybrala z ATM, ale jaké máš příjmy a další úvěry.
A až bych tohle s bankou vyřešila, bývalého bych poslala tam, kam slunce nesvítí, pač mu snad může být fuk, co s penězma děláš.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.12.14 22:49
@Anonymní píše:
Anonymně, pracuji v bance. Nedokáži si představit, že by zaměstnanec banky, řekl takové údaje cizí osobě. On totiž každý náhled na účet je velmi jednoduše zjistitelný. Každý klik je dohledatelný a to si fakt jen tak někdo nelajze.
Pokud máš pochybnosti, zajdi na pobočku a podej reklamaci, že si přeješ prověřit, kdo v poslední době nahlížel na tvůj účet a z jakého důvodu.
Spíš popřemýšlej, jak si necháváš posílat výpisy, kde je ukládáš a heslo do internetového bankov. jméno dítěto + ročník narození není taky nejideálnější (a že takových klientů jsou mraky :lol: )

Ahoj, ráda bych obnovila téma, protože mám dost podobný problém. Tchýně dřív pracovala v bance a dnes chodí a všem vykládá o našich dluzích. Ono tedy nemáme nějak závratné dluhy, cca 40tis, ale celkem mě zaráží, že se odkazuje na spolehlivé zdroje. Vzhledem k tomu, že o tomto dluhu vím opravdu jen já a muž, tak info musí vědět z banky. Heslo apod. nemůže vědět, výpisy nám nechodí.

To mi dají na požádání „výpis“ náhledů do účtu? Moc nevím, jak toto funguje. Samozřejmě co nejdřív přejdeme k jiné bance, ale nejdřív chci vědět co a jak.
Anonym V

• Citovat
  • Upravit
673
4.12.14 23:06
@Anonymní píše:
Ahoj, ráda bych obnovila téma, protože mám dost podobný problém. Tchýně dřív pracovala v bance a dnes chodí a všem vykládá o našich dluzích. Ono tedy nemáme nějak závratné dluhy, cca 40tis, ale celkem mě zaráží, že se odkazuje na spolehlivé zdroje. Vzhledem k tomu, že o tomto dluhu vím opravdu jen já a muž, tak info musí vědět z banky. Heslo apod. nemůže vědět, výpisy nám nechodí.To mi dají na požádání „výpis“ náhledů do účtu? Moc nevím, jak toto funguje. Samozřejmě co nejdřív přejdeme k jiné bance, ale nejdřív chci vědět co a jak.
Anonym V

a neprokecl jí to manžel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.14 23:07

@Meluzinecka Těžko. Už půl roku se spolu nebaví. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6842
4.12.14 23:16

Np tak oficiálně nikdo nic říct nesmí, ale co ty víš, jestli tam v té bance nemá kamardáky a některá ji v dobré víře řekl něco o vlastním synovi…
Pokud jo, tak je to chyba té úřednice, že porušila ochranu osobních údajů a bylo by to na žalobu, ale těžko dokazovat…
Jiná cesta mě nenapadá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.14 23:49

@subsomi Kamarádky tam má, min. o jedné víme. Hrozný je, že ta kamarádka (pokud něco řekla), tak to třeba neudělala nějak ve zlém, ale když se to prokáže, tak to odnese ona. Jenže tchýně nám dělá peklo na zemi a mně už dochází trpělivost. Máme malé dítě, práce až nad hlavu a já neustále chodím po známých a příbuzných a pořád něco musím vysvětlovat. K tomu představa, že tchýně ví o každé přijaté nebo vydané koruně, to se mi chce zvracet.

• Citovat
  • Upravit
657
5.12.14 06:22

Zakladatelko, co přejít do jine banky? Tchyne tam nebude mít kamarádku a bude klid. Jinak se na tchyni vykasli, vadi ji, ze se s vlastním dítětem nebaví tak kope kolem sebe. A dluh 40 tis mi nepřijde nijak zavratny.Tak nevím o co ji jde. Možná by stalo za to, zajit do te banky a říct vedouci, ze někdo ze zaměstnanců dava tchyni tyto informace a ze jestlu se to bude opakovat, podas stížnost. Pokud tato banka má ombudsmana, tak bych se rovnou obrátila na neho. Protoze pokud někdo povídá údaje z účtu cizí osobě, i když jak někdo psal v dobře vire, tak musí dostat přes prsty. Proste to rozmazni a z tchyně si nic nedelej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.14 12:10

Holky dík za podporu! Tchýně je strašně zlá a závistivá ženská. Přijde mi, že nesnáší štěstí jako takové, takže kope po všech, kdo je aspoň trochu šťastný. Ale nevím, sama se v ní nevyznám.

Do banky určitě dojdeme, ať se to prošetří a chceme přejít jinam. Nevíte o nějaké dobré bance? Jak to vůbec funguje? Převedou i spotř. úvěr a kontokorent? My jsme si tyhle produkty nechávali zřídit nedávno, takže na splacení teď nemáme.

• Citovat
  • Upravit
3491
5.12.14 15:09

Normálně zajdi do banky a nahlas, že se Ti někdo neoprávněně dívá na účet a že to chceš prošetřit. Klidně bych s tím šla zrovna za tou její kamarádkou :)
Ne, fakt, oni to budou vyřizovat jako reklamaci, a pokud se to prokáže, tak dotyčnou vyhodí. Jenže je taky možné, že se na to ta kamarádka dívala, když jste tam byli Vy, a tchyni to pak jen řekla, v tom případě se neprokáže nic.

Banku změnit. Účet Vám jiná banka převede v pohodě, ale kontokorent a úvěr budete muset doplatit - takže v nové bance vyřídit nový úvěr, kterým se ten stávající doplatí - prostě takovou konsolidaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.14 08:33

@Salvaje Super, dík. Hned příští týden tam dojedeme a budeme chtít, aby se to prošetřilo. Tu jinou banku si necháme asi až na další rok, vůbec se mi před svátky nic takového nechce řešit. No uvidíme, jak se k tomu postaví v bance.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel