Problémy v bance

Anonymní
18.3.13 13:16

Problémy v bance...

Prosím poradte kdo pracujute v bance, nebo máte zkušenosti.
Zůstala jsem sama s dětmi a ručím u půjčky ve spořitelny. Bohužel se dnes dluh zesplatnil.
A budou po mě chtít nějakých 200 tisíc. Jaké jsou další kroky aby se to vyřešilo?
Mám snahu splácet, dají ještě nějaký splátkový kalendář nebo ne?

Díky za případné zkušenosti

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
391
18.3.13 13:19

Napiš jim a určitě Ti dají splátkový kalendář. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
18.3.13 13:21
@Anonymní píše:
Prosím poradte kdo pracujute v bance, nebo máte zkušenosti.
Zůstala jsem sama s dětmi a ručím u půjčky ve spořitelny. Bohužel se dnes dluh zesplatnil.
A budou po mě chtít nějakých 200 tisíc. Jaké jsou další kroky aby se to vyřešilo?
Mám snahu splácet, dají ještě nějaký splátkový kalendář nebo ne?Díky za případné zkušenosti

Jestli dají nebo nedají splátkový kalendář záleží jen a pouze na jejich dobré vůli a eventuelně na náladě člověka, se kterým to budeš řešit. Co já vím od známé (KB), tak pokud má dlužník snahu splácet a jinak je s ním vše OK, tak většinou na spl. kal. přistoupí. Otázkou je, jestli už to není u tebe poněkolikáté a jak s teobu budou jednat teď
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.13 13:25

Platilo se to dokud neutekl :( je to od spořitelny, musím zítra ještě za vedoucí pobočku a uvidím co mi řekne.
Ale těch 200 tisíc prostě mít nebudu :(

• Citovat
  • Upravit
36556
18.3.13 13:32

Nejdůležitější je aktivně to s nimi řešit a nedělat mrtvého brouka, pak myslím kalendář dostaneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
18.3.13 14:12

Pokud je dluh sesplatněný tak banka to posílá dál nějaké společnosti, která ti pošle splátkový kalendář. Moje známá měla půjčku u ge money bank taky ji přišlo že dluh byl sesplatněn, měla tam pokutu 40,000 a dluh měla kolem 170,000,– předali to jiné agentuře a tam se s nima domluvila na splátkovém kalendáři a platila asi o 500,– víc než platila tu půjčku. Já si myslím že nikdo, že pokud máš zájem dluh splácet a navíc jsi byla ručitel tak ti vyjdou vstříc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.13 13:20

Ahoj, raději anonymně už takhle mám dost problémů :(. Chtěla jsem se zeptat, jakým způsobem by si někdo mohl zjistit můj obrat na bankovním účtu, budu ráda za každý nápad. Jsem u České spořitelny, internetové bankovnictví mám, občas si nechávám zasílat potvrzení některých transakcí na e-mail. Včera mi totiž bývalý řekl, že by ho zajímalo za co jsem utratila 17 tisíc a skutečně všechno jsem sečetla a těch 17 tisíc to dávalo, ted si jen marně lámu hlavu, jak on to může vědět a vůbec se mi to nelíbí :roll:. Vím že když dávají půjčku, tak si obrat na účtu asi nějak zjistit mohou (nějakou dobu dělal fin. poradce, ale nevím jestli by to s tím mohlo souviset).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.7.13 13:31
@Anonymní píše:
Ahoj, raději anonymně už takhle mám dost problémů :(. Chtěla jsem se zeptat, jakým způsobem by si někdo mohl zjistit můj obrat na bankovním účtu, budu ráda za každý nápad. Jsem u České spořitelny, internetové bankovnictví mám, občas si nechávám zasílat potvrzení některých transakcí na e-mail. Včera mi totiž bývalý řekl, že by ho zajímalo za co jsem utratila 17 tisíc a skutečně všechno jsem sečetla a těch 17 tisíc to dávalo, ted si jen marně lámu hlavu, jak on to může vědět a vůbec se mi to nelíbí :roll:. Vím že když dávají půjčku, tak si obrat na účtu asi nějak zjistit mohou (nějakou dobu dělal fin. poradce, ale nevím jestli by to s tím mohlo souviset).

pristup maji ofocialne organy cinne v trestnim rizeni, tj. policie, st. zastupitelstvi, soudy…samozrejme pracovnici konkretni banky…ale vse je v zivote zneuzitelne…vysledku se nedopatras. kazdeho mohou sledovat a o kazdem se da v dnesni dobe vedet vse

• Citovat
  • Upravit
8142
27.7.13 13:55
@Anonymní píše:
pristup maji ofocialne organy cinne v trestnim rizeni, tj. policie, st. zastupitelstvi, soudy…samozrejme pracovnici konkretni banky…ale vse je v zivote zneuzitelne…vysledku se nedopatras. kazdeho mohou sledovat a o kazdem se da v dnesni dobe vedet vse

Ale jen tak někomu tyhle údaje přece nemůžou dát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
27.7.13 13:55
@Anonymní píše:

Když jsem měla internetové bankovnictví u ČS, tak vím, že když se přihlašovalo do systému, tak stačilo zadat jen heslo, tak nezná tvůj bývalý heslo? protože některé banky to mají ošetřené tím, že ještě pošlou SMS přímo na tvůj mobil (na číslo které uvedeš v bance) ověřovací SMS, kterou tam vložíš, aby ses přihlásila…jinak nevím jak by to mohl zjistit.. ale i soudy můžou zjistit, když si zažádají o výpis, takže jestli máte nějaké spor u soudu, tak on to mohl vidět třeba v tom spise

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.13 14:02

@Levandulina Vzpomen si ted na aferu, kdy se zjistilo, ze FBI stahuje a vyhodnocuje data z Facebooku. Pravdepodobne se tak zpracovavaji dalsi a dalsi data, vcetne bankovnich. Velky bratr Te sleduje, rikaji Americane :-)Za uplatu a ze znamosti muzes cokoliv zjistit, asi jen vedet kam jit :-)ale radsi se tu o tom nebudeme bavit :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.7.13 14:03
@Anonymní píše:
@Levandulina Vzpomen si ted na aferu, kdy se zjistilo, ze FBI stahuje a vyhodnocuje data z Facebooku. Pravdepodobne se tak zpracovavaji dalsi a dalsi data, vcetne bankovnich. Velky bratr Te sleduje, rikaji Americane :-)Za uplatu a ze znamosti muzes cokoliv zjistit, asi jen vedet kam jit :-)Tzv.afera Nagyova,kdy rozvedka sleduje kohokoliv na prani jen ze znamosti,aztd.atd.ale radsi se tu o tom nebudeme bavit :-)
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.7.13 14:05
@Anonymní píše:

Jednoduše. Má známou nebo známého v bance a od nich se to dozvěděl. A když dělal fin. poradce, tak styky má. Jednou jsem měla v práci průser, že jeden náš konkurent věděl přesně, kdo nám zaplatil a chtěl svoje peníze. Můj nadřízený na mě vyběhl, že jsem mu ty informace (jako účetní)dala já. Po delším dumání jsme si najednou vzpoměli, že dotyčný má v bance jednu ze svých milenek a tím jsem byla z toho venku. Omlouvám se za anonymitu, ale stále tam ještě pracuji. Osobní vztahy jsou nad předpisy.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.7.13 14:56
@adula000 píše:
Když jsem měla internetové bankovnictví u ČS, tak vím, že když se přihlašovalo do systému, tak stačilo zadat jen heslo, tak nezná tvůj bývalý heslo? protože některé banky to mají ošetřené tím, že ještě pošlou SMS přímo na tvůj mobil (na číslo které uvedeš v bance) ověřovací SMS, kterou tam vložíš, aby ses přihlásila…jinak nevím jak by to mohl zjistit.. ale i soudy můžou zjistit, když si zažádají o výpis, takže jestli máte nějaké spor u soudu, tak on to mohl vidět třeba v tom spise

Heslo by znát neměl, všechno jsem nedávno měnila. Spor u soudu bychom také mít neměli, bydlím stále na stejné adrese, poštu vyzvedávám… vůbec nevím co s tím budu dělat, ale už toho mám dost. Na naši společnou dceru nic nepřispívá, (do RL neměl zájem se zapsat a já zase byla ráda, že budu mít tím pádem od něj pokoj) a teď mi bude sledovat účet a vyčítat mi, že utrácím svoje vlastní peníze? Že se malá bude mít kvůli mě zle?

Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
35798
27.7.13 15:50

Jak to zjistil ti asi neporadim, ale rozhodne bych zmenila banku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel