Problémy v práci s kolegou
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Problémy v práci s kolegou...
Ahoj všem, už delší dobu mám problémy v práci s kolegou…před rokem a půl když jsem nastupovala tak bylo všechno ok, povídali si spolu úplně o všem a nebyl den kdybysme spolu i mimo práci nechatovali…jenže poslední půl rok je na mě dost hnusnej, chytil se dvou kolegů, kteří nedávno skončili a kteří do mě hustili, že jsem tlustá a dokonce mi hrubě nadávali, jenže já vždycky sklopila uši ;-( teď máme i nového nadřízeného a kolega je ten typ, že ho milují pro jeho humor všichni nadřízení, kolegové kteří sem tam s nim mají problém ho řeknou mně, ale pak když jsou s nim v kontaktu tak jsou s nim kámoši. Každý den chodím z práce domů zoufalá, už přemýšlím o výpovědi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
U tohoto jsou dvě možnosti, buď se tomu člověk postaví, což chce být pohotový nebo být větší svině než je on a naplánovat způsob, jak ho dostat pryč a zároveň se na to nesmí přijít.
Třetí možnost je mít důkaz a jít s tím za nadřízeným.
Ale pokud je kolega vtipný a silný v kolektivu, tak i kdyby náhodou vyšlo to, že by dostal kartáč, tak to člověk v kolektivu stejně odnese, i kdyby měl 100× pravdu.
Zkusila bych asi první možnost a pokud by to nevyšlo, našla bych si něco jiného a při odchodu vedení upozornila, proč odcházím, kdyby náhodou měl někdo ten samý problém.
I když to tobě asi nepomůže, tihle lidé si svoji pozici budují často tak, že baví svoje okolí na úkor někoho v kolektivu nejistého, čímž ostatním zajišťují zábavu a navíc dávají najevo, že jestli někdo nepůjde s ním, tak může skončit podobně.
A kolektiv se obvykle rád baví na cizí účet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@reznikova12 Hm, asi bych se na něj vyprdla, nechodíš do práce kvůli němu
chápu že to zamrzí ale život jde dál. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sany80s popravde trosku po nem jdu, nase prace je o planech, a ja jsem druha nejlepsi v tymu a on je kdesi v zavesu za mnou, jenze na to taky nemuzu spolehat :/ no davam tomu cas…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka bohuzel jsem dost vztahovacna tak si to moc beru k srdci a trapi me to ;-(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdybych si brala v práci vše k srdci a řešila kdo mně tam nechce a kdo mi hází klacky pod nohy, tak nejspíš bych nikdy zaměstnaná nebyla. Probuď se přestaň kolegu řešit. Chodíš tam kvůli němu nebo výplatě? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kolega je zamindrakovany chudak. Clovek se zdravym sebevedomim nema potrebu se tak chovat.
Ja bych se ho s litosti v hlase zeptala, co ma za problem, ze ho to nuti k takovemu chovani a pokud by dal psal, tak bych se ho zeptala, zda mu nevadi, ze ty jeho zpravy mohu pouzit v pripadnem reseni u nadrizeneho.
A vubec bych neuvazovala, ze kvuli jednomu machu opustim praci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@reznikova12 To chápu ale odchodem to nevyřešíš, kašli na něj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Spytala by som sa ho v takej chvilke ci ma nejaky komplex, lebo tak na mna posobi. a ze ked potrebuje pomoct som tu pre neho a moze sa mi vyrozpravat. ak budes klopit usi bude si dovolovat viac a viac. hlavne nekric ani nic podobne, ostro a priamo nech vidi ze si to nenechas. mozno cukne. riziko je ze ked nie je ten typ co skusa pokial moze zajst, tak sa to este zhorsi. ale je aj velky predpoklad ze prestane, ked uvidi ze mavat so sebou nenechas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@reznikova12 Určitě se mu postavit. Pokud si nejsi jistá, že budeš reagovat pohotově. Nachystej si nějaké věty dopředu a pak to na něho vytáhni, až bude zase rejpat. Takže klidně typu, co zase plácáš, ty to máš ale nějak pomotané, prostě pekně s despektem a žádné zábrany, jak to bude pusobit, on je taky nemá. Uvidíš, jak se ti uleví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@reznikova12 píše:
@Sany80s popravde trosku po nem jdu, nase prace je o planech, a ja jsem druha nejlepsi v tymu a on je kdesi v zavesu za mnou, jenze na to taky nemuzu spolehat :/ no davam tomu cas…
Udělej to, co radí ostatní holky (postavit se mu, promluvit si…) a pokud to nepomůže - koho by asi vedení radši ztratilo - holku, co je druhá nejlepší a nebo chlapa, co je v závěsu za tebou?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit