Kolegyně je zvláštní
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Tak s ní do té sauny nechoď, ne?
Jinak myslím, že se kolegyni líbíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No proste se ji libis, co asi by zatim bylo.
Reseni je fakt desne slozite, proste pred ni nechod nahata ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pokud bych se chtela vyhnout prime konfrontaci s kolegyni a nechtela o tom s ni mluvit, jednoduse bych do sauny prestala chodit. Pokud se budou ptat proc, muzes se vymluvit, ze ti to nedela dobre nebo mas v tu dobu nejake povinnosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vjerunqa píše:
@j.a.n.i1 Proč ne?
Do sauny v plavkách fakt ne. A ono se to ani nesmí. My po sobě v sauně nečumíme, my chodíme nahé… to je největší pohoda
Je možnost dát kolem sebe prostěradlo, ale to už není ono
Zakladatelko, pokud ti vadí, jak se kolegyně chová, nechoď tam. Jeee, jak já už se zase teším na saunu, za týden nám začíná sezóna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vjerunqa píše:
@j.a.n.i1 Proč ne?
Do sauny v plavkách nemůžeš.
Ale tak omotat si kolem sebe prostěradlo
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A já bych se na nic nevymlouvala a přímo se jí zeptala. Asi se jí libis, tak si s ní o tom v klidu promluv.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale chytře a nenápadně si to na tebe vymyslela
. Akorát v tom ocumovani už neumí být nápadná
Nenápadná
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejde ti po tvem priteli? Treba te v saune pozoruje a rika si co ten chlap na ni vidi..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pravděpodobně je kolegyně lesba. Promluv sis ní na rovinu. Řekni jí, že je ti to nepříjemné a jestli v tom hodlá pokračovat, tak ať přestane chodit. KLidně bych jí řekla, že to ostatním řeknu.
Jseš si opravdu jistá, že si prohlíží jen tebe?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím vás, jde o citlivé téma, proto anonym.
, moje postava vůbec je tuctová, nevybočuji nijak z davu, že bych byla třeba příliš hubená nebo tlustá, je mi to moc nepříjemné a nevím, co dělat, s ostatními jsem na tohle téma nemluvila, je mi trapně, v zaměstnání spolu vycházíme dobře. Co mám dělat, co si o tom myslíte? Děkuji.
Jsme v zaměstnání kolektiv několika žen a my, co se tak více kamarádíme, tak jedna kolegyně navrhla, že bychom mohly chodit do sauny, už jsme šly celkem třikrát a ta kolegyně se na mě pořád dívá v té sauně, prohlíží si mě