Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
Proč, bože, nepouzivas tečky. Nedá se to číst. A co teda nechápu, proč si do takové situace chceš pořídit ještě psa.
@vokishka píše: Více
ty jsi dobrá, že jsi to přeložila do češtiny - já tam psa vůbec nerozklíčovala
@stinga píše: Více
Koukni na jiné diskuse. Je to ta, co si stěžovala, že jsou v nájmu a nesmí si pořídit psa. A že na ně někdo tluče na topení. Obě diskuse jsem měla ve zvonečku ![]()
@stinga píše: Více
Toho řeší v předchozí diskuzi. Ale jako taky jsme to musela číst 2× a přemýšlela jsem jestli už jsme dopila tu láhev prosecca, nebo je závada na druhé straně.
@vokishka píše: Více
ahá, jo to je normální, to kolem sebe vidím pořád, kdo má „málo“ starostí, tak si vždycky pořizuje psa - tento myšlenkový pochod asi nikdy nepochopím
@JancaS84 píše: Více
Mně je líto těch sousedů a už je i chápu. Ještě štěstí, že tam nemá toho psa.
To by byl očistec, pro psa a sousedy.
@princess.consuela píše: Více
Já bych to napsal jinak, ale už takhle tady mám vynikající pověst ![]()
@princess.consuela prosím vás hlavně vy jste teda všichni svaté když čekáte nebo čtete tyhle věci chtěla bych vidět vaše životy když máte potřeby pořád tu něco vyhledávat vy ste svatý kdybych se nějak byla hrozná tak se tu nejdu ani svěřovat.!
@aquapark36 píše: Více
Ty jo, svatá ani omylem. Ale mám kam jít, mám bydlení i práci, nejsem na nikom závislá. A taky umím slušně česky, což mi ten život tak nějak usnadňuje.
@aquapark36 píše: Více
No ono je to divné, před týdnem vše zalité sluncem, jen si nemůžeš koupit psa. Sousedi jsou prudici, vy jste tiší, jen oni tlučou na topení. A najednou vše špatně, rvete po sobě. Takže jsi prostě nedůvěryhodná. A ještě má ten příspěvek strašnou úroveň, nedá se číst.
Zdravím už vážně nevím co dělat mám 2 malé děti s přítelem spolu jsme 3 roky ale je to složité a těžké sním moc ho miluju ale moje děti jsou pro mne důležité strašně moc víc než on ale každým dnem co máme děti o rok po sobě si uvědomuju jak se vůbec neuvědomuje že ty děti jsou malé věnovat jim čas semnou nebo prostě si říct pomoct ji něco vtom smyslu kam všude jdeme na vycházku nebo takhle jen telefon nebo když se sním hádám že to sním nemá cenu ze na ty děti jsem prostě sama ze ať nám nechá byt naco je snami vždyť to je o ničem začne řvát přes cely byt ze co mi zase jebe nechápu jak zrovna sním sem mohla dát dokupy vše bylo dobry před dětmi ale s dětmi si uvědomuji že proste ho nechci jen zkrs děti ze lásku tohle vše toto mezi nama musi fungovat ale sním to nejde když už to půjde max 2 dny a pak zas je jiný …… nemam kam odejít byt je nej napsaný a rodinu také nemám nevím kam postupovat co mam dělat moje hlava přemýšlí cely dny co udělat co dělat moje hlava třeštii